1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sähköposti useammalle samanaikaisesti?

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Maria2 28.03.2021.

 1. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  330
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Kun lähetän yhden ja saman sähköpostiviestin useammalle henkilölle samanaikaisesti on aina ensin laitettava yhden vastaanottajan nimi ja s-postiosoit siihen ensin ja sitten sen jälkeen vasta lisättävä ne muut henkilöt omine s-postiosoitteineen joko vastaanottajan nimen alla olevaan "kopio viestistä" kohtaan tai kännykässä kirjoitettava/ lisättävä ne +merkin kohtaan. Kun sitten sen s-postin on lähettänyt mutta
  tuleekin paluuna tiedoteviesti, että kyseinen s-posti ei ole jostain syystä mennytkään perille tälle "päähenkilö vastaanottajalle"" niin tarkoittaako tämä myös sitä että ne muutkaan siinä listassa eivät ole sitä sitten saaneet?
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,313
  Kiitokset:
  1,068
  Pisteet:
  243
  Käsitykseni mukaan sähköposti lähetetään erikseen kullekin vastaanottajalle. Se siis tarkoittaisi, että viestikopiot menivät perille, mutta aivan varma tuosta ei voi olla, sillä jotkut sähköpostiohjelmat tai -palvelimet voivat toimia toisella tavalla.

  Tämä ei siis ollut mikään asiantuntijavastaus, vaan oma käsitykseni.

  Edit. Tein kokeen: lähetin emailin olemattomaan osoitteeseen ja kopion (cc) oikeaan osoitteeseen. Mailin kopio meni perille, mutta alkuperäisen osalta tuli ilmoitus, ettei voitu toimittaa: "Undelivered Mail Returned to Sender."
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2021

Jaa tämä sivu