1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Roswell sarja

Viestiketju Keskustelua TV-sarjoista -osiossa. Ketjun avasi SSatu 04.02.2008.

 1. SSatu

  SSatu Member

  Liittynyt:
  04.02.2008
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei!
  Mahtaako Roswell sarjasta 2-3 tuotantokaudesta tulla Suomeksi tekstitettyjä DVD:tä Suomeen? Ykköskausi on suomeksi tekstitetty, mutta ei muut, luulisi että tulisi koska onhan ne Suomessakin esitetty. Tietääkö kukaan?

  Kiitos jos viitsitte vastailla!
   
 2.  
 3. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Mitään julkaisupäivää ei valitettavasti ole lyöty lukkoon, tai en ole ainakaan löytänyt mistään tietoa siitä, koska julkaistaisiin.

  Vähän sama homma, kuin Babylon 5 sarjan toisen kauden boksissa. Ensimmäinen kausi on ollut myynnissä jo pitkän aikaa ja oli pitkään ettei ollut tietoa koska toinen kausi julkaistaan. Tosin B5-sarjan toinen kausi putkahtaa kohta kauppoihin, joten uskon että Roswellin loputkin kaudet jossain vaiheessa julkaistaan. Eikä mielestäni ole syytä olla julkaisematta, koska aikoinaan Roswell keräsi ihan hyvät katsojalukemat suomen televisio esityksillään. Tiedä sitten koska julkaisevat.

  Kannattaa vahtia esim. videodivari.fi ja cdon.com kaltaisia isoja verkkokauppoja ko. kausien osalta. Nimittäin ainakin cdon.comissa myydään myös ruotsin julkaisuja ja aika usein ko. julkaisuissa on mukana suomitekstit. Vaikkakin valitettavasti harvemmin tv-sarjojen bokseissa.
   

Jaa tämä sivu