1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Rekisteröitymispakko puhelinvertailuun?

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi mcmopo 15.01.2012.

 1. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Eli onko mitään mahdollista saada tuonne puhelinvertailunpuolelle mitään rekisteröitymispakkoa? Tai onko sellaista ollut edes suunnitelmissa. Itse olen lopettanut lähes sivun lukemisen kun jokaisessa aiheessa on puolet viesteistä pelkkien trollien tekemiä. Mitään järkevää keskustelua/perusteluita ei meinaa nähdä missään aiheessa. Omasta mielestäni tuo tiputtaa tuon sivuston tason aika alas. Rekisteröintipakko auttaisi ainakin sen verran että nimettömät trollailijat häipyisivät.
   
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  190
  Pisteet:
  143
  Harkinnassa, mutta en osaa sanoa tuleeko. Toisaalta PV:hen tulee kevyesti eniten kommentteja meidän saiteista, liikenteeseenkin nähden ja aika iso osa anon-kommenteista on ihan hyviä. Netissähän yleensäkin käy niin, että muutama nuija pilaa kaikkien ilon :) Mutta erinäköisiä ratkaisuja on harkinnassa.
   
 4. teppoI

  teppoI Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  30.04.2005
  Viestejä:
  4,166
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  48
  Eikös tohon uutiskommentointiin voitaisi miettiä jonkinlaista kompromissi ratkaisua, missä kommentointi rekisteröitymättömiltä lukijoilta sallittaisiin, mutta rekisteröityneet voisivat halutessaan piilottaa "vahvistamattomien" käyttäjien kommentit?
   

Jaa tämä sivu