1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

REDDO USB Digi tv tikku ja kanvat

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi kandalf 25.09.2011.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    eli mikä tuo BDA ajuri on,tarkoitatko sitä reddon omaa ajuria,vai jotain muuta
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Reddon oma ajuri on BDA-ajuri jota usemmat TV-kortit tai TV USB-laitteet tarvitsevat toimiakseen.
    Yleispätevää BDA-ajuria ei ole, vaan se on laitekohtainen, joka ei toimi muilla laitteilla.

    Laiteteen ohjelmalevykkeen mukana on tullut ko. ajuri, en tiedä pystyykö asennuslevykkeeltä erikseen sitä asentamaan vai tuleeko se automaattisesti ohjelman asennuksen yhteydessä, kannattaa tarkistaa.

    Tuolla aiemmin antamastani linkistä sen voi myös ladata.

    Tee seuraavat asiat:

    Tarkista laitehallinnasta, näkyykö ajuri siellä? (ohje tuolla aiemmin)

    Näkyykö laite DVBViwerin "Asetukset" "Valinnat..." kohdasta "Laitteet" ruudukossa yhtään laitetta?
    Tee nuo tarkistukset, niin on jotakin mistä voi päätellä jotakin, muuten ollaan tyhjän päällä eikä edetä.
     
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28


    kyllä näkyy ajuri laitehallinnassa,ja sitten tuolla DVBViwerin "Asetukset" "Valinnat..." kohdassa,täytyy vamrmaan koittaa poistaa koko ohjelma ja asentaa uudestaan,jos se auttais
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Joku näistä sen ongelman aiheuttaa:

    -laite ei ole kiinni tai saa kunnon kontaktia USB-portissa.
    -portti on USB1, eikä USB2
    -laite varattuna jonkun muun ohjelman käyttöön
    -laitetta ei ole haettu katseluohjelmassa
    -ei tunnista BDA-ajuria
    -katseluohjelmalle yhteensopimaton ajuri
    -käyttäjärjestelmälle sopimaton ajuri

    Mikäli laite näkyy katseluohjelman laitteissa, sen käsittäkseni pitäisi toimia.
    Poistaa ajuri ja asentaa se uudelleen.
    Mikä käyttis on?
    Lataako normaalisti kanavaluettelon, niin että kanavat näkyvät listassa?
     
  6. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    käyttis on windows7,ainoastaan löytyi nelonen hd kanava,muita kanavia ei löydä
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Miten olet tuon kanavahaun tehnyt?
    mitä kaapeliverkkoa katsot?
    Onko oikeat hakuparametrit?

    Tarvittaessa minulta löytyy DVBViewerille Welhon Transponders ini-tiedoston parametrit.
     
    Viimeksi muokattu: 20.11.2011
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    elikkä laitoin kuvakaappauksen niin näet paremmin http://imageshack.us/photo/my-images/710/nonamejx.png/
    tuossa lähde kohdassa on useita vaihtoehtoja,enkä tiedä mikä sieltä pitää valita,ja sitten tuossa ryhmä kohdassa on useita eri kirjaimia,pitääkö siihen valita joku muu kun tuo a kirjain,ja sitten vielä mikä tuossa kohde kohdassa pitää olla

    elikkä vielä lisäys kyseessä on siis elisan kaapeliverkko
     
    Viimeksi muokattu: 20.11.2011
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Kerro ensin, minkä kaapeli operaattorin verkosta sinun pitää hakea kanavat.
     
    Viimeksi muokattu: 20.11.2011
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    en kyllä nyt tiedä,mielestäni elisan/saunalahden
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
  12. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Kerros vielä minkä paikkakunnan Elisan verkossa olet, koska eri alueilla toimivat eri taajuuksilla.

    Transponder ini sisältää lähetystaajuudet, Qam arvot ja symbolinopeuden.
     
    Viimeksi muokattu: 20.11.2011
  14. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    nokialta pirkanmaalta
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Tässä kokoamani DVBViewer ini-tiedoston sisältö Elisa Tampere.
    Itse en ole päässyt tätä testaamaan, koska minulla ei ole kaapeliyhteyttä.

    Voit kopioida ne tästä Transponders ini-tiedostoksi ja nimetä sen vaikka elisa-tre.ini. Hakuikkunassa tuo näkyy nimellä: Kabel ELISA Tampere

    Transponder-kansio löytyy DVBViewerin Ohje-valikosta "Ohjelman asetuskansio" -> Transponders

    Helpoin tapa tehdä ini-tiedosto on avata Transponders kansiosta joku ini-tiedosto ja tuhota sen sisältö kokonaisuudessaan ja kopioida alla olevat tiedot siihen ja Tallenna nimellä "elisa-tre.ini" ilman lainausmerkkejä.

    [SATTYPE]
    1=4000
    2=Kabel ELISA Tampere

    [DVB]
    0=24
    1=146000,4,6900
    2=410000,4,6900
    3=418000,4,6900
    4=378000,4,6900
    5=386000,4,6900
    6=394000,4,6900
    7=402000,4,6900
    8=346000,4,6900
    9=306000,4,6900
    10=354000,4,6900
    11=370000,4,6900
    12=314000,4,6900
    13=322000,5,6900
    14=330000,4,6900
    15=338000,4,6900
    16=170000,4,6900
    17=130000,5,6900
    18=138000,5,6900
    19=122000,5,6900
    20=178000,5,6900
    21=266000,5,6900
    22=274000,5,6900
    23=282000,5,6900
    24=290000,5,6900

    Edit: korjattu virheitä.
     
    Viimeksi muokattu: 21.11.2011
  16. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    elikkä nyt tein tuon ohjeen mukaan,mitäs seuraavaksi,sain sen ini tiedoston tehtyä sinne
    Transponders kansioon
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Sitten kanavien etsintään.
    Avataan kanavahakulehti.
    Vastaanottotapa = Kaapeli
    Lähde(ini)kohdan listalta valitaan tuo jonka nimi on Kabel ELISA Tampere ja hyväksytään se ja pannaan haku käyntiin.

    Kerro sitten saitko kaikki kanavat.

    PS: ini-tiedoston nimeen pantu väliviiva, vaikka kyllä se ilmankin sitä toimii. "elisa-tre.ini"

    Edit: korjattu väsymyksestä johtuvat kirjoitusvirheet.
     
    Viimeksi muokattu: 21.11.2011
  18. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    kanavia kyllä löytyy,mutta eivät ole suomenkielisiä eivätkä näy ollenkaan
     
  19. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    lähde ini-tiedoston kohdasta ei löydy Kabel ELISA Tampere vaihtoehtoa,
     
  20. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,755
    Kiitokset:
    764
    Pisteet:
    193
    Sitten olet tallentanut sen txt muodossa. Ota uusi ini-pohja sille Transponders kansiosta. Klikkaa hiirellä se auki, siirrä tiedot ja Tallenna nimellä, elisa-tre.ini.
     
  21. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    kyllä se näyttää ini-tiedosto näyttää olevan,
    kun katson sen tiedoston ominaisuudet niin siellä lukee tyyppi määritysasetukset (.ini)
    ja nimi on elisa-tre,mutta siinä ei lue perässä .ini

    eli tallensin siis nimellä, elisa-tre.ini.
    muokkasin sieltä Transponders kansiosta yhtä ini tiedstoa ja poistin sieltä ne nykyiset tiedot,ja sitten kopion sinne ne mitkä olit mulle laittanut,

    niin ja tuossa kohtaa kun sen tallentaa,niin siinä se näyttää että se olis tekstitiedosto,eli miten tuon ini tiedoston pystyy tekemään

    ja vielä lisäystä,eli kyllä se ominaisuuksista kun katsoo niin näyttää tyyppi määritys kohdassa perässä lukevan .ini
     
    Viimeksi muokattu: 21.11.2011

Jaa tämä sivu