1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

REDDO USB Digi tv tikku ja kanvat

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi kandalf 25.09.2011.

  1. kandalf

    kandalf Regular member

    Liittynyt:
    19.01.2011
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Moikka kaikille - eli olisi otsikon mukaisessa usbdigi tv tikussa että kun tekee kanavahaun niin se tekee sen noin parissa sekunnissa ja sanoo että ei löydy kanavia ei tv eikä radio,kanavahakua on kokeiltu automaattihaulla ja manuaalisesti ja kummassakin sama ongelma anteeni on kiinni kerrostalon kaapeliteeveessä kiinni, käyttis on mulla windos seiska ,muistaako kukaan että pa laako tikussa olevassa lovessa valo silloink uin se pitäis olla päällä.
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Olisiko ongelma siinä, että tuo tikku on harava-antenille DVB-T malli.
    Kaapelille pitää olla DVB-C malli.

    Reddoa löytyy myös DVB-T/C USB Stick-mallia, joka soveltuu kumpaankin verkkoon.

    Kerro tikun tarkka malli?
     
    Viimeksi muokattu: 26.09.2011
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    mulla on se malli joka sopii molempiin antenni ja kaapelitalouteen,ja mulla on kaapelitalous,mutta on tuossa kyllä yksi ongelma,eli jos laitan nauhoituksen käyntiin,niin kuva pätkii hetken aikaa alussa,ja sitten kun katson sitä tallennusta jonka nauhotin,niin alussa muutaman sekunnin se pätkii se kuva,jonka jälkeen palautuu normaaliksi,mutta huomasin siinä sitten vielä semmosen,että ääni ja kuva tulevat eri aikaan,johtuen ilmeisesti siittä alun pätkimisestä,mutta miten tuon saa korjattua,täytyyhän tuon nyt jotenkin saada korjattua,onko ehdotuksia muilla,käytän siis talon omaa antennia,en sitä joka tuli laitteen mukana semmonen pieni,ja näytön ohjain on päivitetty,eli pätkimisen ei pitäisi johtua siittä
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Ongelmana taitaa olla se katseluohjelma.
    Itse tuskailin monenlaisten ongelmien kanssa, ennen kun hankin todella hyvän katseluohjelman, DVBViewerin, hinta 15Eur.

    http://www.dvbviewer.com/fi/index.php?page=ordering

    Tuolla DVBViewerin laitetukilistalla Reddoa ei löydy, mutta 99%:sti se toimii, koska edellytyksenä on BDA-ajuri, jotka Reddolle löytyy.
    Ajuri on toimitettu ohjelmalevykkeen mukana, mutta sen voi ladata myös täältä.

    http://www.futureretail.fi/tuki/reddo/
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2011
  6. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Taattua Reddo laatua, ei ees kannata kysyä onko sen tikun joku toiminta normaalia.. itellä kans samoja ongelmia, välillä ei löydy yhtään kanavaa, välillä löytyy kaikki kanavat mutta ykskään ei näy.. jos siinä tuli mukana se tvjukebox-softa niin se on ihan sieltä ja syvältä. ota google auki ja kato mistä saat vaikka anyseen muutamalla kympillä ja tilaa se. voin nimittäin kertoa että ne ongelmat ei lopu siihen kun löydät kanavat.
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Kyllä tuo Reddo toimii ihan hyvin kunnon katseluohjelmalla, kuten edellisessä viestissäni linkitin.
     
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    miten tuolla DVBViewer ohjelmalla kanavat saa näkymään,kun mulla se väittää että ei laitetta käytössä
     
  9. welmar

    welmar Regular member

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26






    Jos se väittää että laitetta ei ole käytössä, on kaksi mahdollisuutta. Joku toinen ohjelma on käynnissä ja varaa tikun tai todennäköisempi ajurit tai firmware puuttuu. Tässä tapauksessa ei väliä millä ohjellmalla yrität ei onnistu jos ajurit puuttuu. Reddon tikkuja on monia erilaisia ja kaiken lisäksi ulkoisesti samanlainen tikku voi pitää sisällään eri piirin jolloin tietysty myös eri ajurit ja firmware.
     
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    eli mitä tuossa voisi yrittää,tuolla reddon omalla ohjelmalla näkyy,mutta siinä kyllä pätkii se tallennus,joka on kyllä outoo,kun muuten signaali on normaali,ja hyvin näkyy,mutta jos laittaa nauhoituksen päälle,niin se pätkii alussa,jonka jälkeen hetken päästä video näkyy normaalisti,mutta se alun pätkiminen sotkee kuvan ja äänen sillain että kuva ja ääni tulee eri aikaan

    edit..
    nyt selvisi tuo alussa olevan pätkimisen syy,eli siinä asetus valikossa on valinta kohta tallenna tekstitys ja laitoin siihen ruksin,ja sit koitin tallennusta,niin enään ei pätkinyt alussa,onpas erikoista,ja sit vielä tietääkö joku mitä tuo kohta tarkoittaa jossa lukee käytä laitteisto dekoodausta,siihen kohtaan en ole laittanut ruksia..
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2011
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Asetukset -> Valinnat -> Laitteet ja siellä Hae laitteita, sen jälkeen palaat normaali katselutilaan ja vaihda kanavaa niin pitäisi toimia.

    PS. Kerro sitten onnistuiko.
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2011
  12. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    samaa tuo väittää,että ei laitetta käytössä,voiskohan yrittää vaikka asentaa tuo ohjelma uudestaan tuo DVBViewer
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Onko sinulla BDA-ajuri asennettu?
     
  14. welmar

    welmar Regular member

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei ole ajuriongelma jos toisella ohjelmalla toimii edes jotenkuten. Useampi ohjelma ei voi käyttää viritintä yhtäaikaa eli veikkaisin että reddon oma ohjelma on käynnissä taustalla ja siksi DVBviever ei löydä laitetta.
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Poista sen oma ohjelma ja kokeile tätä ajuria:
    http://www.futureretail.fi/tuki/reddo/

    Valitse laitteesi mukaan tuo ajuri sieltä, eli REDDO DVB-T/C on kai sinulla.

    Kannattaa myös tarkistaa mukana tullut ohjelmalevyke, voiko sieltä asentaa ajurit erikseen.
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2011
  16. welmar

    welmar Regular member

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ajuri toimii jos se kerran toimii reddon omalla ohjelmalla. Reddon oman ohjelman poisto varmaan kyllä auttaisi ongelma on todennäköisesti siinä että se käynnistyy automaattisesti koneen käynnistyksen yhdeydessä ja varaa laitteen, siksi DVBviever ei tikkua löydä.
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Kuten sanoin, poista Reddon oma ohjelma ensin.
    Mahdollista, että ajuri lähtee mukana, joten siksi tuo ajurilinkki.

    Tai sitten sulje ohjelman käynnissä oleva osa.
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2011
  18. welmar

    welmar Regular member

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei kai ajuri voi poistua ohjelman poiston yhteydessä? Tosin ei ole juurikaan windows puolella kokemusta digitikuista.
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Toisissa se poistuu, toisissa ei, saattaa ohjelman poiston yhteydessä kysyä sitä.
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2011
  20. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    koitin sitä jo ennen kun olin asentanut tuon reddon oman ohjelman,niin ei se auttanut,samaa se väittää,että ei laitetta käytössä,no kyllä tuo reddon oma ohjelma on ihan ok,mutta onkohan se ihan normaalia,kun se ei meinaa käynnistyä,vaan kestää hirveen kauan,ja välillä tulee että ohjelma ei vastaa,tuo reddo ohjelma meinaan
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,758
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Kun kokeilit DVBVieweriä ilman Reddon ohjelmaa, niin oliko sinulla varmasti BDA-ajuri koneella, koska tuo viesti viittaa siihen ettei ollut tai sitten oli varattuna.
    Seuraavat asiat aiheuttavat tuon, "Ei laitteita käytössä", ilmoituksen:

    -laite ei ole kiinni USB-portissa.
    -laite varattuna jonkun muun ohjelman käyttöön
    -laitetta ei ole haettu
    -ei tunnista BDA-ajuria

    Ajurin voi tarkistaa Laitehallinnan "Ääni, video ja peliohjaimet" otsikon alta.

    Tuon tyyppiset ongelmat ovat varsin tyypillisiä noille puutteellisille katseluohjelmille, enkä usko, että siihen lääkkeitä löytyy.

    Edit: täsmennystä virheviestiin
     
    Viimeksi muokattu: 13.11.2011

Jaa tämä sivu