1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Radix DT-2000T

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi tahvo5 20.06.2004.

 1. tahvo5

  tahvo5 Guest

  Mikähän voisi maksaa, kun kuva tulee ko. boksilla välillä harmaana, väri/harmaa vaihtuu vähän väliä? Info näyttää, että laatu ja signaali on noin 80-90% ja vaikka ne välillä heittelisikin, niin harmauteen se ei näytä vaikuttavan. Toinen homma on se, että kuvasuhteessa ei tule minkäänlaista muutosta, valitsee sitten 4:3 ja laakuvan. Telkkari on Sonyn 32". Sen ja antennin välillä on myös vahvistin ja sen muutokset tai poisjättäminen ei vaikuta millään lailla.
   
 2.  
 3. Pena33

  Pena33 Guest

  Oiskohan Scart kapelissa klappia? Tvn ja boxsin välillä?
   
 4. tahvo5

  tahvo5 Guest

  Kiitos vinkistä, mutta ei auttanut. Testasin varmasti toimivalla kaapelilla, mutta sama juttu. Mikä liene. Ja kauppias lupasi, että kaikki kanavat näkyy boksin kautta laajakuvana, mutta Ylen teema ja FST näkyy ja muut ei eli on näköjään kiinni lähetyksestä.
   
 5. Pena33

  Pena33 Guest

  No kun en kumpaakaan merkkia nistä tunne mutta
  onko boxin menussä AV-litäntä Kuvan ulosotto
  RGB
  GUBS
  S-video
  Jos on kokeile vaihtaa.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 20.06.2004
 6. tahvo5

  tahvo5 Guest

  Ei löydy. Yritetty varmaan tehdä mahdollisimman helppokäyttöinen, ettei asetuksia tarvitsisi säädellä. Sinänsä hyvä idea, mutta säätämään ei pääse:)
   
 7. Pena33

  Pena33 Guest

  En tiedä mikä sitten voisiollavika.Ei kai se boxi ole jonkun lasikaapin sisällä? Koita ottaa töpseli pois seinästä hetkeksi. muuta neuvoa mulla ei ole.
   
 8. timom

  timom Member

  Liittynyt:
  05.03.2004
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Koita päivitystä. Uusin ohjelmistoversio on 1.07 ja
  löytyy maahantuojan palvelimelta ftp://ftp.wintel.fi/drivers/Radix/DT-2000T/. Yksinkertainen tehdä kun seuraa ohjeita. Mitä tarvitaan on nollamodeemikaapeli tietsikan ja boxin välille. Kaapelissa liitännät pitää olla DP9F-DP9M
  eli toisessa päässä naaras ja toisessa uros.
   
 9. tahvo5

  tahvo5 Guest

  Joo, kävinpä kaupan kautta ja kuulemma päivitys onkin tehtävä, jos harmaata tuppaa. Antoivat toisen kokeiltavaksi, kun voivat päivittää vasta viikon loppupuolella. Tässä uudessa on sama juttu. Pitää itse kokeilla päivitystä myöhemmin, jos on tarvetta. Niitä on ko. liikkeestä myyty kuulemma jo lähes sata ja vain muutama on tullut takaisin. Veikkaanpa,että en ole ainoa ärräpään päästelijä.
   
 10. tuksu

  tuksu Member

  Liittynyt:
  23.06.2004
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ylen Teksti-TV:n sivulla 611/5 mainitaan Radix DT-2000T, DT-2000TM ja DT-2000TCX -päivitysten olevan ladattavissa 8.4. - 8.10.04. Kuinka tuo ilmateitse tapahtuva päivitys tapahtuu? Ohjekirjassa asiasta ei mielestäni sanota mitään.
   
 11. tuksu

  tuksu Member

  Liittynyt:
  23.06.2004
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ilmateitse tapahtuva päivitys on kuulemma poistettu Radix:n edustajien toiveesta.

  Toimiiko radix-sat.de osoitteesta ladattava päivitys Suomessa? Se on ainakin uudempi (1.10) kuin Wintelin palvelimelta löytyvä tiedosto.

  Boxin mukana tullut ohjelmistoversio 1.03 on varsin surkea. Ylen tekstitykset toimivat kunnolla vain Teemalla, muilla Ylen kavavilla noin joka viides teksti jää pois. Ohjelmaopas toimii vain satunnaisesti vaihtuvalla joukolla kanavia ja kaukosäädintä pitää painaa 1-3 kertaa, jotta laite reagoisi. Kaiken kukkuraksi laite jumittuu parin päivän välein tilaan, johon vain sähköjohtoresetti auttaa. Toivottavasti uudempi ohjelmisto korjaisi näitä ongelmia.
   
 12. timpu

  timpu Member

  Liittynyt:
  01.07.2004
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Päivitin kyseisen softaversion (1.10) ja kyllä boxi tuntuu paremmin toimivan. Mitenköhän tuo ilmapäivityksen laita oikein on, kun löysin "säkällä" sen ominaisuuden kikkaillessa Järjestelmätiedot-osiossa. Eli järjestelmätiedot -> paina keltaista nappia (Last) ja ruutuun ilmestyi ohjelmistopäivitysplanketti. En tosin kokeillut tuota, mutta sieltä saa valita käytettävän kanavan ym. En tiedä löytyykö tuota vanhoilla softaversioilla.
   
 13. tuksu

  tuksu Member

  Liittynyt:
  23.06.2004
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei tuntunut vanhassa versiossa olevan mitään toiminnallisuutta Last-nappulan takana. Laitteeseen kyllä virittyy muistaakseni "Vastaanotinpäivitys" niminen kanava, mutta en sitten tiedä onko tuo kaikissa digiboxeissa.

  Kai se on sitten vain nöyrryttävä ja ruuvattava boxi kiinni tietokoneeseen. Harmi vain, että tuo vaadittava kaapelikin on DB9F-DB9M eikä tavallinen DB9F-DB9F.
   
 14. kyselijä

  kyselijä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  0
  Kertokaapas mulle mielipiteitänne tuosta boksista plussat ja miinukset. Oon ajatellu ostaa samanlaisen. Voiko tuon boksin päivittää liikkeessä suoraan vai pitääkö tehdä itse? Ja eihän päivittäminen maksa jos liike tekee sen?
   
 15. effer

  effer Regular member

  Liittynyt:
  14.05.2004
  Viestejä:
  132
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Minä en osta sellaista laitetta,jota ei voi päivittää/
  muuten säätää pc:n tai antennisignaalin kautta.

  Toisinan tulee hyvinkin usein tarve ko.toimenpiteille.
  Niihin toimenpiteisiin menee hyvin äkkiä boxin hinta+
  vaiva huoltoon toimittamisesta ja vielä jos boxi jää sinne odottelemaan niin onko varalaitetta kotona?
   
 16. kyselijä

  kyselijä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  0
  No onko teillä tietoa onko Philipsin DTR1000 sitten parempi vaihtoehto?
   
 17. tahvo5

  tahvo5 Guest

  No plussana on se, että se on halpa, siinä on teksti-tv ja kaksi skarttia (siis Radix). Miinuksena valikkografiikat näyttää kymmenen vuoden takaisilta ja kanavaa saa joskus painella useamman kerran ennenkuin toimii. Päivitys onnistuu pc:llä tuon ylemmän ohjeen mukaan, mutta ilmaiseksi tekivät sen liikkeessäkin. Riippuu varmaan kaupasta, mutta ne viat mitä mulla ilmeni, menee selvästi kaupan vastuulle. Tuossa masiinassa ei ole kortinlukijaa, joten päivitystarvetta ei pitäisi suuremmin olla, jos vaan muuten toimii.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 12.07.2004
 18. kyselijä

  kyselijä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  0
  Kävin tänään liikkeessä testaamassa ja ihan hyvältä vaikutti. Toimi ihan näpsäkästi ja tekstitykset toimi ainakin jotenkin. Tekstitv:kin ihan hyvä. 89€ Expertiltä ja päivittävät ilmaiseksi takuuajan ajan eli 2 vuotta. Tuleeko muuten tuon boksin mukana scart-piuha ja onko komposiitti vai rgb? Meinaan vaan kun tulee telkkariin joka ei tue rgb:tä..
   
 19. kyselijä

  kyselijä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  0
  Tahvo, eli mielestäsi boksi on ostamisen arvoinen ekaksi perusboksiksi? Niin ja toimiiko boksi hyvin tavallisen 4:3 tv:n kanssa ja kuinka isot mustatpalkit ylös ja alas jää?
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2004
 20. tahvo5

  tahvo5 Guest

  Kyllä se tuon päivityksen jälkeen on ollut ok ja nimenomaan perusboksina menettelee hyvin. Aikomuksena on hankkia sitten kiintolevyllinen, kunhan hinnat tippuu. Niin, scarttipiuhaa ei automaattisesti tullut mukaan, mutta tinkimällä sain;)
  Mulla on tökätty se laajakuvaruutuun, joten 4:3 telkkarin kanssa ei ole kokemusta.
   
 21. kyselijä

  kyselijä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  0
  Kuinka hyvin tekstitykset toimii nyt kun boksi on päivitetty? Tuleeko tuohon vielä sellainen softa että kaikki tekstit näkyy kunnolla? Meinaan vaan että mitä tolla boksilla sitten tekee kun kaikki käyttää dvb-tekstejä ja jos tekstit ei näy kunnolla? Niin ja näkeekö boksin kautta analogisestikin lähetykset, muutenhan ei voi katsoa toista kanavaa ja nauhoittaa toista.. joka on meille tärkeää
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2004

Jaa tämä sivu