1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

purkohjelma canal+ ja muutki satelittkanavat

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi einovisti 23.07.2006.

 1. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  190
  Pisteet:
  143
  On, käytäntöä kutsutaan card sharingiksi, jossa yhdessä digiboksissa on oikea kortti sisällä ja se jakaa koko ajan sitä avainta boksiin kytkettyjen muiden boksien kanssa. Tuo vaatii kaikille boksit, joihin tuollaisen puukotuksen saa aikaan, käytännössä Dreamboxin tai Nokian dbox2:n.

  Canal Digital blokkasi tuon "aukon" satelliittipuolella viime vuonna, kun uusiin kortteihin tuli vaatimus ns. Conax Linking -ominaisuudesta, jossa kortti kytketään ohjelmallisesti kiinteästi yhteen ja ainoaan boksiin, jolloin korttia ei voi käyttää muissa bokseissa (edes fyysisesti siirtämällä sitä toiseen boksiin ilmoittamatta uudesta boksista Canalille).
   
 2.  
 3. Peppi_

  Peppi_ Regular member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Paitsi, että dremboxissa kortti näkee vain softcamin, joka on ohjelma eikä itse rauta. Siksi sillä saa kortin näkemään laitteen ihan millaisena tahansa. Eli ei vaikutan kortinjakoon tuo linking. Viasatillahan tuo on ollut aina tai ainakin pitkään ja toimii ilman ongelmia.

  Ja tuo alkuperäinen kortin kopiointi tarkoitti varmaan, että sirulta ripattaisiin koodi ja kirjotettaisiin tyhjälle kortille. Tämä onnistuisi jos sen kryptauksen saisi purettua. kryptattua dataa on turha lukea ja kirjoittaa tyhjälle sirulle. Tuo kortin ja laitteen paritus auttaisi tähän ongelmaan jos se olisi ongelma. Ilmeisesti estää kuitenkin näiden rautapohjaisten kortinjakolaitteiden toimivuuden. http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=15006
  //edit: Ja asiaan tutustumisen jälkeen sain sen käsityksen ettei se vaikuta edes näihin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2007

Jaa tämä sivu