1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Puhelimen netti ei suostu lataamaan tiedostoja!?

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi Tuloste 01.07.2013.

 1. Tuloste

  Tuloste Member

  Liittynyt:
  24.11.2012
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen uudessa asunnossa ja ainoa netti löytyy puhelimestani, joka toimittaa nyt mokkulan virkaa. Spotifyä kuuntelee ja youtubea katselee no problem. Speedtest antoi Pariisin serveriltä mitattuna 90ms, 5.5mb/s lataus ja 0.9mb/s lähetys nopeutta. Ongelma on, että ei voi ladata WOWiin edes parin kymmenen megabitin patchia - yksinkertaisesti mitään ei tapahdu. Sama juttu Counter Striken kanssa, joku parin megan patchi pitäisi ladata, mutta ohjelma jää mykäksi eikä suostu lataamaan ensimmäistäkään bittiä. Torrent ohjelma jatkoi samaa säveltä, mitään datan liikkumista ei havaittavissa. Missä ihmeessä vika?

  Puhelimena Galaxy Note, yhteys Soneran Surffilauta 3g (21mb/s) josta jäljellä yli 19g bandwithia tälle kuulle.
   
 2.  
 3. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  Ettei olisi p2p estoa tuossa data liittymässä? Wowi ainakin päivittää p2p tekniikalla "vakiona", sen saa launcherin asetuksista pois muistaakseni
   
 4. Tuloste

  Tuloste Member

  Liittynyt:
  24.11.2012
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Soitin Soneran vikapalveluun jossa olivat hieman ymmällään, kuulemma mitään tämän kaltaisia estoja ei ole. Johonkin Androidissa voi kokeilla kirjoittaa "open port(s)" mutta en mitään kohtaa löytänyt johon syöttää tekstiä. Kuitenkin todennäköisempänä he pitivät, että vika olisi läppärin asetuksissa.. :S Täytynee kokeilla järjestelmän palauttamista.
   
 5. Tuloste

  Tuloste Member

  Liittynyt:
  24.11.2012
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei auttanut järjestelmän palauttaminenkaan. Vika on sitten luurissa, jonka varmensin kokeilemalla torrent latausta androidin uTorrent clientillä.. ei toiminut vaikka vielä pari viikkoa sitten toimi. Osaako joku kertoa miten avata portit androidid puhelimessa?
   

Jaa tämä sivu