1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

psp vs xbox ja muuta

Viestiketju PSP -osiossa. Ketjun avasi shnigi 13.04.2006.

 1. shnigi

  shnigi Active member

  Liittynyt:
  30.07.2005
  Viestejä:
  1,015
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Kuulin tässä hiljattain että xbox olisi vastaamassa psphen omalla kannettavalla pelikonsolillaan. Onko kellään tietoja millainen siitä voisi tulla, tai pitääkö huhu edes paikkaansa. Jos olisi tulossa, mahtaisiko olla kovakin vastus pspeelle.

  Kuulin myös että pspeelle olisi tulossa tai on jo tullut jonkinlainen kovalevy. Kuulin että siihen olisi nyt saatavilla 5gt ulkoinen kovalevy joka toimisi jonkin kaapelin avulla (usb). Vai onko psphen (laitteeseen) suunnitteilla kovalevyä tjsp. Laite joutui hankintalistalleni kun hinnat putosivast, mutta haluaisin ensin selvittää kuinka ison kovalevyn / muistikortin tai muun tiedontallentamis välineen saisi psphen.
   
 2.  
 3. Danshaku

  Danshaku Guest

  psp:hen on olemassa kovalevy, jossa liitin pää vastaa memstick liitinpäätä. Tämän kovon kapasiteetti on 4 gigaa. Ei minusta ainakaan mikään houkutteleva, koska se vie aikaslailla tilaa jo ite konsoli, saati sitten kovon kaa. Muisti kortteja on olemassa 32md:stä 2 gigaan, ja joku heitti aikanaan jutun, että 4 gigasta korttia oltaisiin kehittelemässä. Tosta Xbox huhusta en tiiä mitään, mutta ite oon ollu ainakin tyytyväinen psp:heni.
   
 4. tv31

  tv31 Member

  Liittynyt:
  05.04.2006
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kyllä tuohon kuulemma ollaan kehittämässä jotain kiintolevyn sisältävää versiota, mutta kuten aina, tässäkin on mielestäni kätevää kun saa ostaa itselleen sopivan kokoisen muistin, ettei maksa turhasta (nuo Sonyn memorystick muistitikut ovat kyllä kalliita).. Suurin muistitikku taitaa olla 4G.

  Microsoftin kannettavaa kuuleman mukan kehitetään voisi tulla markkinoille vuoden-parin päästä, jolloin varman hakkaa nykyisen PSP:n mutta mitä siihen mennessä on kehitetty Sonyllä..? Ja onhan tuohon nykyiseen tulossa GPS ja E-toy, mitähän sitten tulevaisuudessa?
   
 5. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Eikös MS kehittele ipodille haastajaa? Musiikin kuuntelun lisänä siihen olisi tullut pelimahdollisuus (yrittää MS haukata Applen ja Sonyn yhdellä suunpalalla).
   

Jaa tämä sivu