1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PSP - laitetta ei ole poistettu turvallisesti

Viestiketju PSP -osiossa. Ketjun avasi -maXell- 26.02.2006.

 1. -maXell-

  -maXell- Regular member

  Liittynyt:
  16.09.2004
  Viestejä:
  216
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Miksiköhän ilmoittaa tällaisesta? USB on kunnolla kiinni, tietojen siirtäminen toiminut aikaisemmin, tosin pari päivää sitten PSP putosi lattialle, joten oisko vaikutusta asiaan? MIssäköhän tuo vika on, jos tuolla putoamisella ei ole osuutta asiaan. Leffat näkyy ja pelit toimii, joten sen puolesta laite kunnossa.

  Herjaus tulee koko ajan, kun PSP on kiinni USB-kaapelissa ja PSP:ssä on USB Mode päällä. Virtaa laitteessa on n. 45 min ajan eli tämänkin puolesta homman pitäisi pelittää, eikös?

  EDIT

  Nyt sit homma toimii - tietokone yhtäkkiä ilmoitti, että uusi laite löydetty, vaikkakin tämä "uusi laite" ollut koko ajan olemassa. Onkohan nyt kuitenkin niin, että PSP vioittui lattialle putoamisessa vai onkohan tuossa kaapelissa joku vika? Niinpä niin...
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2006
 2.  
 3. arcanix

  arcanix Active member

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  2,918
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Tuo ilmoitus tulee silloin, kun usb-kaapelin johto nykäistään irti ennen kuin laite on poistettu windowsissa. Eli siinä tulee aina se vihreä nuoli tonne alanurkkaan, kun laitat psp:n kiinni koneeseen. Ennen kuin otat sen pois, niin paina sitä vihreää nuolta. Siitä pitäisi tulla valikko laitteista, jotka on kytketty usb:n kautta koneeseen (ei kaikkia, mutta esim. muistitikut, ulkoiset kovalevyt jne.). Valitse siitä psp (saattaa olla nimellä mass stroge device), jolloin windows ilmoittaa, että laiteen voi turvallisesti irroittaa.
   

Jaa tämä sivu