1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ps4

Viestiketju PS4 -osiossa. Ketjun avasi ps4fanboy 13.04.2015.

 1. ps4fanboy

  ps4fanboy Newbie

  Liittynyt:
  13.04.2015
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Miksi ette ole jo siirtyneet paremman pelaamisen maailmaan ostamalaa ps4!? Ylivoimaisesti paras ohjain, parhaat grafiikat ja voi istua/maata mukavasti kun pelaa. Tekosyitä?
   
 2.  
 3. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  237
  Pisteet:
  123
  Paremman pelaamisen maailmaan mihin verrattuna?:rolleyes:
  Jos PC-pelaamista tarkoitat, niin siitä syystä, että konsoli ei tarjoa murto-osaakaan niistä toiminnoista joita käytän pelaamisen kanssa ja ohella.
   
 4. R4ndom1

  R4ndom1 Regular member

  Liittynyt:
  06.06.2013
  Viestejä:
  588
  Kiitokset:
  52
  Pisteet:
  38
  Tämä on ilmiselvä trolli, joka on kirjoitusasusta päätelleen vielä ala-asteella, eikä näin ymmärrä PC:n ja konsolien eroa.
   
 5. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Konsolilla ja PC:llä ei kauheasti enää nykyään ole eroa käytettävyydessä. Mikään ei estä hankkimasta tai pistämästä PC:tä telkkariin kiinni ja pelaamaan konsolin peliohjaimella. Steam on esimerkiksi jo pitkän aikaa ollut ohjattavissa pelkästään peliohjaimella, jos siis haluaa konsolimaisen käyttöliittymän.

  Konsolit olivat tietysti ennen "pick up and play" -tyylisiä laitoksia, eli ei tarvinnut kuin tökätä seinään, pistää peli sisään ja alkaa pelaamaan. Nykyään pitää tehdä pelitilit tai pelikohtaiset pelitilit, liittää koko roska nettiin, liittää ja päivittää mahdolliset lisälaitteet, asentaa peli kiintolevylle, jne. Konsolilla pitää tehdä siis ihan samat temput kuin PC:lläkin, mutta käyttöliittymä on ehkä jossain määrin paremman näköinen tai ainakin yksinkertaisempi. Pelitkin ovat PC:llä ja konsolilla pitkälle identtiset valikoimaltaan ja konsoleiden ohjaimilla voi pelata yleensä lähes suoraan PC:llä. PC on myös taakse- ja eteenpäin yhteensopiva kun konsolilla pelataan vain sen hetken tuoreimpia pelejä. Lähinnä ainoa syy hankkia erikseen pelikonsoli on se, että ei ole rahaa pelitietokoneeseen tai on jostain syystä aivan välttämätöntä pelata pelkästään kyseiselle konsolille tuotettua peliä.
   

Jaa tämä sivu