1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma PS3 virtanapista vihreä syttyy 2 sekunniksi kunnes sammuu pimeäksi

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi Yrjana 17.04.2017.

 1. Yrjana

  Yrjana Member

  Liittynyt:
  05.01.2009
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli laitteen virtanapista vihreä merkkivalo syttyy kahdeksi sekunniksi kunnes sammuu kokonaan, ilman mitään keltaista tai punaista merkkivaloa sen jälkeen kun vihreä sammuu. Laite noin 4v ikäinen neljännen sukupolven slim CECH-3004A jossa ei ulkoista luukkua kovalevylle, ja laitteessa vain etuosan virtanappi ja disketin eject-nappi, takana ei mitään virtapainiketta kuten joissakin malleissa.

  Kun uudelleen painaa virtanappia, niin ensin syttyy jatkuva punainen, ja toisen painalluksen jälkeen taas sama eli vihreä syttyy kahdeksi sekunniksi ja sammuu suoraan pimeäksi ilman punaista tai keltaista.

  Eject-napista kun painaa niin tulee kolme piippausta.

  Ohjaimeen laite ei reagoi.

  Mistähän vikaa kannattaa lähteä etsimään ja korjaamaan, vai kannattaako edes yrittää? Kerran jo avasin laitteen ja puhdistin, en päällepäin havainnut mitään fyysistä vikaa.
   
 2.  
 3. _WelD_

  _WelD_ Member

  Liittynyt:
  17.04.2008
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Juu sain viallisen ps3 sen "CECHG04" ja siitä oli asema jumissa, oli levy poistettu mutta ei osattu resetoida. se kunnos.
  Ja se puna sen piippi, saa hetkeksi toimiin, ku akkojen hiustenkuivaajalla laittaa ilmaa sisään, luulen et on Yellow light vika, google löytää. Ittekkään en oo varma, tosta kun viikon päällä pysyy mut jos jäähtyy niin muija apuun.
   

Jaa tämä sivu