1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PS3 ohjain ongelma

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi vipuju 15.12.2011.

 1. vipuju

  vipuju Regular member

  Liittynyt:
  11.06.2009
  Viestejä:
  126
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  elikkä joo ostin tossa vähä aikasitten ensimmäisen PS3 ja mt kokemust PS3 ei ole muutakuin XBOX 360, ongelma on se että konsoli näyttää että ohjaime akku olisi täynnä muttakun johon irrotan laitan ohjaimen päälle se vain vilkkuu vaikka paineskelen PS nappulaa, konsoli ei edes käynnisty ohjaimesta langattomasti
   
 2.  
 3. Tim_ppa

  Tim_ppa Member

  Liittynyt:
  15.08.2009
  Viestejä:
  83
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Pleikkariohjaimellahan on erittäin rajallinen muisti. Yleensä, kun ohjainta halutaan käyttää uuden PS3-järjestelmän kanssa, se kytketään USB:llä uuteen pleikkariin ja painetaan PS-näppäintä, jolloin ohjain suorittaa rekisteröinnin automaattisesti. Tämän olet ilmeisesti jo tehnyt. Toimiiko ohjain edes langallisena? Aina on olemassa mahdollisuus, että ohjaimessa on jokin vika, mutta annan kuitenkin yhden vinkin, joka ainakin itselläni on auttanut ohjaimen temppuillessa. Tee näin:

  1) Ota ohjain käteesi ja käännä se ylösalaisin. Ohjaimen alaosassa, aivan kiinnitysruuvin vieressä on todella pieni kolo. Tämä painike on ohjaimen resetointi-nappula. Sen painaminen nollaa ohjaimen muistin.

  2) Etsi jokin esine, jossa on tarpeeksi pitkä ja ohut kärki, jotta voit painaa sillä tuota reset-painiketta. Tämä toiminto ei vahingoita ohjainta, ja se on täysin turvallista.

  3) Kun olet varmasti painanut resettiä, käynnistä PS3-järjestelmä ilman ohjainta, ja kytke sitten ohjain USB-kaapelilla kiinni järjestelmään. Nyt kalibroi ohjain normaalisti, eli paina PS-näppäintä.

  4) Ohjaimen pitäisi nyt toimia myös langattomasti.

  Jos tämäkään ei auttanut niin ilmoita asiasta.
   

Jaa tämä sivu