1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PS3 ja WLAN yhteydet

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi Tozin 04.01.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Tozin

  Tozin Member

  Liittynyt:
  13.10.2011
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Terve!

  Olen sen verran kädetön, etten löytänyt sen enempää googlaamalla ku täältä selaamallakaa vastausta.

  Settinä on Saunalahdelta Huawein LTE CPE B593 4G mobiililaajakaistamodeemi (yleensä vähintään 20 megaa latausnopeuksilla, vaihtelee aina 50 megaan asti) ja 80GB PS3. Pleikkari ja puhelin (N8) on ainoat jotka käyttävät langatonta yhteyttä (pleikkarista ethernet liitäntä rikki).

  Kysymys kuuluukin, että voiko modeemin tai pleikkarin asetuksia säätämään jotenkin suotuisammaksi tai toimivammaksi pleikkaria varten?

  Koska päivityksiä ladatessa tai vidzonea, yle areenaa jne. käyttäessä yhteys tuntuu erittäin vahvasti vain muutaman (2-8) megan vahvuiselta vaikka tuo nettilaite on kahden metrin päässä pleikkarista.
  Sitten kun koneella tekee soneran nopeustestin, niin näyttää n.25 megaa. 4G pelittää hyvin ainakin, mitä on Huaweita uskominen. Pleikkari ei anna yhteystestissä koskaan lataus-, eikä lähetysnopeuskenttiin mitään tuloksia.
  Kohta ladannut pleikkari 1,9gb päivitystä peliin 30min ja ainoastaan 4% ladannut.. Edellisellä yrityksellä katkaisi lataamisen 3% kohdalla ja piti aloittaa alusta, pelaamista en ole päässyt vielä kokeilemaan.

  Lisää saa kysellä jos ymmärsitte tuosta sekavasta viestistä jotain. Help!
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu