1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PS2 peli ALKANUT oireilla PS3:lla

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi jiimkoo 29.08.2007.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. jiimkoo

  jiimkoo Member

  Liittynyt:
  15.06.2005
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen pelaillut jo parikin kuukautta PES6:sta, (joka siis on PS2:selle tehty peli) PS3:llani. Pelissä ei mitään häikkää, vaikka myyjän mukaan se oli heille merkitty yhteensopivaksi "kohtalaisin ongelmin" PS3:sen kanssa.

  Nyt parin kk:n tahkoamisen jälkeen se on alkanut jotenkin venyttämään taukoja aina kun pelikatko tulee. Siis alussa peli toimii moitteetta, mutta esim erätauon jälkeen pallon mennessä sivurajan yli, ruutu pysyy pelikellon edetessä kokoajan pitenevän aikaa mustana. Siis mitä kauemmin pelattu, sitä pidempi tauko.. Äänet kuuluu, kuva ei näy. 10min matseissa pelin loppu on vielä siedettävä, mutta 20min matseissa ja varsinkin jatkoajalle mentäessä joutui odottamaan ruudun palaamista puoltakin minuuttia aina kun pallo yli rajojen menee..

  Onko kellään hajua mistä tämä voi johtua? Tuntuu, että pelin edetessä se keräisi jotain muistia sinne, ja tästä syystä mitä pidemmälle pelattu, sitä enemmän se taukojen aikana "lataa".

  En ole varma ilmenikö tämä uusimman päivityksen lataamisen jälkeen, mutta todennäköisesti kyllä. Alustin kovalevyn PIKA-alustuksella uusiksi, mutta ilmeisimmin se tyhjensi kaikki muut paitsi päivitykset, koska myöhemmin päivitystä uudelleen yrittäessäni ja vian pysyessä, kone ilmoitti uuden päivityksen olevan jo asennettu.
  Kokonaista alustusta en ole tehnyt, enkä ihan heti välittäisikään, laite kun ilmoitti sen kestoksi 4h. Silti, tokihan haluan uusimmat päivitykset laitteessani myöskin pitää.

  Ihmetyttää tämä, ja ei tuolle pelillekkään niin justiinsa, haluaisin vain mielenkiinnosta tietää mistäs tällainen oire voi johtua..

  PS. Levyn olen myös puhdistanut pariinkin otteeseen, enkä pitäisi mahdollisena vikaa että se jotenkin olisi käytössäni vaurioitunut..
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu