1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ps1 pelien kopiointi tietokoneel

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi dgc 13.10.2008.

 1. Ps1fever

  Ps1fever Member

  Liittynyt:
  04.06.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo elikkäs waihtolevynä toimii ihan perus aito levy joka toimii ps1 selläsi elikkäs tartteet paperii tai karkkipaperin sen pyörität sellaseks hienoks abaut tän levyiseks __ . Sen pitää olla suht vahva mutta taipuisa. sitten laitat siihen kannenavausnappulan vasemmanpuoleiseen reikään. silleen että se nappula menee alas (siis se mikä on siellä allaalla. Sitten laita AITO levy koneeseen. anna pyöriä KANSI AUKI niin kauan kunnes tulee pleikkarin logo ja se teksti että plaaplaa europe. Sitte AITO levy ulos ja kopio sissään anna pyörii niin kauan kunnes liike hidastuu eli se lopettaa lukemisen ! KOPIO POIS! Se aito tilalle abaut 2-3 sekaks ja pois ja kopio tilalle. ENJOY siis kaikki tämä tehään vauhista. Mittään ei pittäis tapahtua. mutta omalla vastuulla..
   
 2.  
 3. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Näin ilmeisesti Pleikkari ykkösen kohdalla? Ketjun aloittaja tosin kyseli ko. asiasta PS2:en ja PS3:en tapauksessa, koska jos luet ketjun niin huomaat, että käy ilmi ettei hänelle ole PSX/PSone-konsolia. ;)
   
 4. Ps1fever

  Ps1fever Member

  Liittynyt:
  04.06.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo heh.. muutes onkos mahdollista netistä kopsata pelejä ja polttavalla cd/dvd asemalla pleikka yköselle esim crash 3 warped koska itselläni ei ole aitoa ja haluaisin sen ja onnistuuko poltto TDKn cd-r levyille?? ja miten tämä tehdään??
   
 5. nuniin

  nuniin Regular member

  Liittynyt:
  08.04.2008
  Viestejä:
  152
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Olen ainakin itse onnistunut siinä. Kunhan se levy on cd-r ja PS1 on modattu.
   

Jaa tämä sivu