1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ps 3 hdd tila ei riitä

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi hikinenhessu 28.08.2013.

 1. hikinenhessu

  hikinenhessu Member

  Liittynyt:
  28.08.2013
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  ....eli kyseessä aivan uusi PS3 12GB. ja vasta kolmea peliä pelattu joten ei pitäisi kovalevyn olla täynnä. ei ole netin kautta vaan cd:ltä.

  eli kun laitan Heroes pelin koneeseen, herjaa "ps 3 hdd tila ei riitä". . .
   
 2.  
 3. vinikka

  vinikka Regular member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  No ps3 on varannnu tilaa niille kolmelle pelille tietyn määrän ja 4 pelille ei yksinkeratesti ole tilaa.

  Pistä isompi kovo siihen.
   
 4. hikinenhessu

  hikinenhessu Member

  Liittynyt:
  28.08.2013
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  no en ole yhtään peliä ladannut kovalevylle vaan pelannut kaupasta ostettuja CD-levyjä.
   
 5. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Osa noista PS3-peleistä asentaa väkisin pelatessa niitä tiedostoja kiintolevylle. Game -> Game Data Utility (Pelit -> Pelitiedon työkalu) kautta voi tarkistella mitkä pelit ovat vieneet tilaa kiintolevyltä.
   
 6. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  PS3 Super Slimmiin on mahdollista asentaa isompi kiintolevy, vaikka konsolin ohjekirjassa tästä ei puhutakaan. Saat sen tehtyä seuraamalla näitä ohjeita.

  1. Varmuuskopioi tietosi Settings-valikon Backup Utility-toiminnolla vaikka USB-tikulle. Tähän tarvitset vähintään yhtä ison USB-tikun kuin tämänhetkinen konsolin tallennustila on, jos et halua menettää pelitietoja. Valitse toiminto Back Up ja vastaa Yes kun kone kysyy haluatko tallentaa varmuuskopion USB-tikulle (luonnollisesti tikun tulee olla tässä vaiheessa jo kytkettynä konsoliin).

  2. Irrota konsoli kaikista piuhoista ja muista laitteista ja nosta se pöydälle tai muulle sopivalle työtasolle.

  3. Etsi konsolin yläpää, tässä päässä EI ole pystytuen kiinnitykseen tarkotettua ruuvinreikää, tai sen normaalisti peittävää kumitassua jossa on PS3-logo. Irrota kylkilevy, jonka takana kiintolevykehikko sijaitsee. 12gb mallissa kehikkoa ei toimiteta konsolin mukana(tämä siksi että konsolissa ei ole kiintolevyä, vaan tallennukseen käytetään konsolin sisäistä 12gb muistia), se on ostettava erikseen.

  3b. Mikäli sinulla on 12gb malli, eikä kiintolevykehikkoa ole toimitettu konsolin mukana, ainakin osoitteesta http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-Replacement-Mounting-Bracket/dp/B009CV1OVC voi sellaisen tilata. Kehikon saatavuutta Suomessa en takaa. Muissa mallissa kiintolevykehikko tulee asennettuna konsoliin, ja siihen on kiinnitetty konsolin nykyinen kiintolevy, eikä sitä tarvitse ostaa erikseen(tämän kohdan voi ohittaa jos sinulla on jokin muu malli kuin 12gb).

  4. Avaa metallisen kiintolevykehikon sininen kiinnitysruuvi ja vedä kehikko ulos konsolista (mikäli sinulla on 12gb malli, tämän kohdan voi ohittaa).

  5. Irrota kiintolevy kehikosta avaamalla kiinnitysruuvit. PS3 Super Slim, käyttää 2,5-tuumaista läppärikiintolevyä, jonka paksuus saa maksimissaan olla 9,5mm, vaikka useimmat esiasennetut kiintolevyt ovatkin ohuempia 7,5mm paksuja.

  6. Kiinnitä uusi kiintolevy kehikkoon ja toista kohdat 2-4 käänteisessä järjestyksessä.

  7. Asenna konsoli taas paikoilleen. Käynnistä konsoli ja seuraa ruudulla olevia ohjeita: Kiinnitä varmuuskopiot sisältävä USB-tikku konsoliin ja käynnistä konsoli uudestaan.

  8. Alusta kiintolevy painamalla Start- ja Select-näppäimiä yhtä aikaa yli viisi sekuntia. Formatointi kestää jonkin aikaa ja konsoli käynnistäää itsensä uudestaan sen jälkeen.

  9. Seuraa näytön ohjeita asentaaksesi konsolin firmwaren varmuuskopiolta. Tämä voi kestää muutaman minuutin.

  10. Kun firmware on asennettu, palauta tallennetut pelitietosi Settings-valikon Backup Utility-toiminnolla. Valitse tällä kertaa Restore-toiminto. Pelitietosi löytyvät USB-tikulta, jonne ne varmuuskopioit. Älä hämäänny jos varmuuskopion nimi tuntuu kryptiseltä, se on nimetty päivämäärän ja kellonajan mukaan.

  11. Valmista tuli. Irrota USB-tikku konsolista ja kokeile toimivatko varmuuskopioidut tietosi lataamalla tallennus jo pelaamaasi peliin.
   
 7. TommiR

  TommiR Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  112
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Voit toki myös poistaa noiden aiempien pelien tiedot kovalevyltä, jollet enää pelaa niitä.
   
 8. _mina_

  _mina_ Newbie

  Liittynyt:
  09.11.2013
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  noita kiinnityskannattimia (kehikkoja) kiintolevyille saa ihan vaikka prismasta.
   

Jaa tämä sivu