1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Projektiporukan höpinäketju

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 09.06.2015.

  1. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,473
    Kiitokset:
    363
    Pisteet:
    93
    Tuo on AIO: n tuulettimet, pumppu n. 1880 rpm.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,797
    Kiitokset:
    1,019
    Pisteet:
    223
    No juu, sehän selittääkin nuo rpm:t. :)
     
  4. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,473
    Kiitokset:
    363
    Pisteet:
    93
    Tuossa MSI: n emossa on todella hyvät säätömahdollisuudet noiden suhteen, kun on yhteensä 9 kpl PWM & DC- tuuletin paikkaa.
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,797
    Kiitokset:
    1,019
    Pisteet:
    223
    LOL... tuli hieman mahdollisuuksia lankulle uefi-päivityksen myötä. :D Sigussa näkyy värkit.

    @wwallu huhuu. uefi F3 -> F22c, Joulukuu 2017.

    atm 4.5GHz

    [​IMG]


    lisäys
    Meikän win kymppi pro:

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 30.12.2017
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,882
    Kiitokset:
    3,314
    Pisteet:
    223
    Eipä ole tullut edes katsottua mikä bios on sisässä. Varmaan kohtuu antiikkinen kun koneenrähjäkin on jo puolitoista vuotta nurkassa nököttänyt. Niin se aika kuluu. Vois vaikka päivittää.

    Kuvahomma vaatii näköjään toisen lastin kengurua. Ite en edes yritä.
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,797
    Kiitokset:
    1,019
    Pisteet:
    223
    Olikohan mulla vuodelta 2015 se wanha bios F3. Noh nyt on tuki KäpyJärvelle jos jostain löytäisi halvalla vaikka jo korkatun i7 7700K:n. Tuossa biosista jokunen kuva spoilerin alla.

    1) Uusin uefi kyseiselle lankulle
    2) Hiiren nopeus säädettävissä uefissa sekä usb 3.1
    3) ErP enabled eli usb-porteista sammuu virta kun kone sammutetaan. Tällöin ei känny eikä Chromecast tikku kuumene turhaan
    4) Tuuletinjuttuja



    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 30.12.2017
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,882
    Kiitokset:
    3,314
    Pisteet:
    223
    Meinasit uudelleen saman prossun ostaa? Ei muuta kun puukko kouraan ja vuolemaan. Eihän tuolla paljoa arvoa ole vaikka hajoaisikin, kunhan sormia varot.

    Ei toimi kuvat. Noista neljästä vain alin näkyy.
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,797
    Kiitokset:
    1,019
    Pisteet:
    223
    Meinasinkin että jos halvalla löytäisi... en kuitenkaan mattopuukolla pazko tuollaista enkä jo valmiina olevaa kiveä.

    Foorumi prkl. Täällä näkyy kaikki kuvat ok kun klikkaa spoileria. :(:( Kokeilen poistaa spoilerin... Miten nyt? ^^
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,882
    Kiitokset:
    3,314
    Pisteet:
    223
    Eipä vieläkään. Sininen laatikko tekstillä image not found or was removed.
     
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,797
    Kiitokset:
    1,019
    Pisteet:
    223
    Eräs (rip) tuumailisi että "Voehan rähmä". Onkohan foorumilla jokin rajoite kuvien tai datan määrässä viestiä kohden.
     
    Gereti kiitti tästä.
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,797
    Kiitokset:
    1,019
    Pisteet:
    223
    Nostetaampas hieman ettei ketju aivan pölyty tuonne foorumin syövereihin.

    Pikkukoneelle valaistusta. Sininen led-propeli ja pätkä oranssia lediä. Jäi ylimääräiseksi takka - pc:stä.

    LOL
    IMG_20180513_215250[1]. IMG_20180515_074236[1].

    :D

    muoks
    Kuvat vaihdettu ja tekstiä muokattu.
     
    Viimeksi muokattu: 15.05.2018
    Gereti kiitti tästä.
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,882
    Kiitokset:
    3,314
    Pisteet:
    223
    Olipahan operaatio näyttiksen vaihto. Lukitusvipu jumittui ja näytti jo varmalta että 1070 rötkättää emolla ikuisesti, mutta sitten sattui ihme ja irtosi. Eikä mitään tainnut edes rikkoontua. Toivon mukaan ainakaan. Sillä ei taida olla mitään merkitystä että pistin virtaroikat paikkoihin 1 ja 3? Kakkoseen käsiksi pääseminen vaatisi puolen koneen purkamista. Ihkuja nuo modulaariset powerit.

    En koskaan enää aukaise tietokoneen koteloa. Itse asiassa taidan heittää meisselitkin roskiin.
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,797
    Kiitokset:
    1,019
    Pisteet:
    223
    Pikkuinen upgrade... ihan tavallinen nettimasiina.


    IMG_20180622_124520[1]. IMG_20180622_124534[1].

    Masiinasta veks:
    - Phenom 2 X2 560
    - 2x2GB A-Data ddr3 1333MHz

    Tilalle:
    - Phenom 2 X4 955BE
    - 1x8GB Kingston 1866MHz joka kulkee 1600 MHz nopeudella

    Pölyt veks ja tottakai uudet prossutahnat

    IMG_20180622_130045[1].

    Kaikkein ihmeellisintä puuhassa oli että eräs emäntä mainitsi masiinan toimivan jotenkin ripeämmin :D Ettei mennyt turha työ hukkaan.
     
  15. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,726
    Kiitokset:
    650
    Pisteet:
    123
    Ei lukitusvipu mihinkään jumitu, sitä pitää osata vetää tai työntää ainoastaan oikeaan suuntaan.
    On ihan sama, mistä virtalähteen (modulaarinen) pistokkeesta virran otat jos niitä on useita PCIe:tä varten.
     
    wwallu kiitti tästä.
  16. Zhark

    Zhark Regular member

    Liittynyt:
    12.01.2008
    Viestejä:
    431
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    38
    On tuo lukitusvipu ollut omassakin koneessa joskus aika tiukkaan kiinni vaikka oikeaan suuntaan sitä koitettu avata. Kun on auki saatu niin on taas avautunut ja sulkeutunut helposti ilman voimakeinoja. Pitäisiköhän tuohonkin alkaa heittää jotain mutteritervaa väliin jotta ei jumittaisi :D.
     

Jaa tämä sivu