1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ProgDVB ei löydä kuin yhden maanpäällisen nipun (toinen softa löytää vaikka mitä)

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi urf 11.08.2009.

 1. urf

  urf Member

  Liittynyt:
  11.08.2009
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin, kuten varmasti moni muukin, hetken mielijohteesta Fuj:techin huokean DTV Pro -tikun, löin kiinni koneeseen (käyttiksenä Vista) ja kokeilin laitetta mukana tulleella TotalMedia-soittimella. Vastaanotossa oli pientä pulmaa, kunnes löysin paremman paikan antennille. Piskuisuudestaan huolimatta härpäke löytää kaikki tarvitsemani kanavat ja näyttää niitä suurimman osan ajasta täydellä laadulla.

  Ymmärrettävästi koen kuitenkin tarvetta käyttää jotakin muutakin softaa tikun kanssa. Mutta:

  ProgDVB ei millään näytä löytävän muita kanavanippuja kuin A-nipun. Kokeilin lukuisia vanhempia versioita, ja vain joku todella antiikkinen 5- tai 4- versio löysi manuaalisesti hakemalla muitakin kanavia. Kutosta kuitenkin mieluusti käyttäisin.

  Varsin hämmentävästi ProgDVB ilmoittaa iloisesti löytäneensä A-nipun kanavat myös silloin, jos skannaan 666 kHz -- tai mitä tahansa muuta taajuusaluetta, for that matter.

  Jos olen ymmärtänyt oikein, Helsingissä pitäis löytyä kohdasta 562 MHz A, 658 MHz B ja 674 MHz C. (Lähde: http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;8224;9519 ) Miksi softa pokkana väittää, että myös kohdista 658 ja 674 MHz (ja kaikkialta muualta) löytyy A?

  Onkohan ProgDVB jotenkin ratkaisevasti herkempi häiriöille kuin TotalMedia, ja siksi ei suostu tunnustamaan muita löytöjä kuin sitä joka puolelta tursuavaa Yleisradiota?

  Jos näin on, niin höh.

  Kokemuksia nippujen esiinkaivamisesta? Onko ProgDVB jotenkin tiettävästi buginen/epäyhteensopiva tämän asian suhteen? Muita softia, joita kannattaisi kokeilla?

  Kiitän vastauksista jo etukäteen!
   
 2.  
 3. vinikka

  vinikka Regular member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28

Jaa tämä sivu