1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Probleema kuvankoon muuttamisessa

Viestiketju Digikamera ja valokuvaus -keskustelualue -osiossa. Ketjun avasi pasivo 27.07.2008.

 1. pasivo

  pasivo Member

  Liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  37
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moi!Osaisiko joku neuvoa millä ohjelmalla saan muutettua digikameran kuvat esim.kokoon 10X15 ja vielä tulostettuakin ne siinä koossa paperille ettei mene koko paperi yhden kuvan tulostamiseen?

  -P
   
 2.  
 3. paspalo

  paspalo Regular member

  Liittynyt:
  09.07.2006
  Viestejä:
  212
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Terve. Näinkin problemaattisessa ongelmassa on loppujen lopuksi yllättävän yksinkertainen ratkaisu... siinä vaiheessa kun haluat tulostaa kuvan, sun pitää mennä tulostimen asetuksiin ja valita sieltä käytettävä paperikoko, paperilaatu, tulostuslaatu ja tietysti se kuvan koko siinä samalla.
  Eli, jos meni vaikeaksi, niin siinä kohtaa kun valitset kuvan kohdalla "tulosta", aukeaa yleensä ruutu, jossa voit valita kappalemäärän yms.
  Siinä samassa ruudussa on yleensä sellainenkin nappula, jossa lukee "ominaisuudet", ja siitä pääset eteenpäin sinne tulostimen asetuksiin ja siellä sitten teet ne tarvittavat muutokset. xp ja vista toimii suurinpiirtein samalla tavalla, vista on jopa aavistuksen verran yksinkertaisempi, kun siellä on tulostusvalikoissa jo valmiiksi eri vaihtoehtoja tulostusmäärityksille. Siis mitään erillistä ohjelmaa et kuvan koon muuttamiseen tarvitse, kerrot vaan sille koneellesi, mitä haluat kuvallesi tehdä
   

Jaa tämä sivu