1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

porttien aukaisu

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Udolf 13.05.2016.

 1. Udolf

  Udolf Regular member

  Liittynyt:
  13.02.2010
  Viestejä:
  259
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  terve! en googlettamalla löytänyt apua, joten kysäsen täällä. Eli miksi lähestulkoon kaikki portit näyttäisi olevan kiinni, enkö niitä saa auki en sitten millään. Reitittimen asetuksista olen koittanut aukaista portteja tuloksetta, myös kokeillut lisätä windowsin7 palomuuriin poikkeuksia liikenteeseeen, sekä kokeillut palomuuri kiinni. Siitä huolimatta netissä olevat canyouseeme jne ja sipleportforward näyttävät ettei portit aukea. Onko dna:lla joku haistapaska systeemi ettei niitä saa auki? Netti tulee seinästä (joku 8megaa dna welho), reitin on
  Powered by LuCI Trunk (inteno-1.0.13) OpenWrt Backfire 10.03.1-RC6 And Engineered By [​IMG]

  Apuja
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,439
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  58
  Portinohjauksesta en tiedä juuri mitään, mutta ootko muistanut käynnistellä reitittimen uudestaan, useimmiten tämän tason muutokset vaativat sen että purkki bootataan joko manuaalisesti (virtapuha irti tai kytkimesta virrat pois) tai ohjelmallisesti (hallinta-asetuksista), ennen kuin muutokset tulevat voimaan.
   
 4. Generaattori

  Generaattori Regular member

  Liittynyt:
  19.12.2014
  Viestejä:
  119
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  En mikään ekspertti kyllä näissä itekkään ole.
  Mutta joskus oli kai Elisalta, joku retitin ja sillä ei muistaakseen voinut esim. port forwata mitenkään tai oikeastaan tehdä mitään muutakaan niille porteille tai millekään muullekkaan, että voi olla että siinä on juuri joku sellainen esto systeemi tms.
  Muistaakseni siellä asetuksissa pysty vaan vaihtaa salasanan ja pari muuta juttua, mutta netistä ehtimällä sillä samalla reitittimellä ois pitäny pystyä tekemään paljo muitakin muutoksia, mutta niiden asetuksia ei edes ollu sen menuissa.
  Tosin voi olla, että oli tehty niin hankala siitä että en vaan osannut/jaksanu ehtiä mitenkä se ois toiminu:rolleyes:

  Mulla ei ainakaan nykysellä Ciscon purkilla tarvii resetata vaan muutokset tulevat suoraan voimaan kun tallentaa ne, tietysti näissäkin varmaan eroja...
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2016

Jaa tämä sivu