http://fin.afterdawn.com/ohjelmat/p2p_ohjelmat/p2p_apuohjelmat/peerguardian.cfm toimivuudesta voi olla montaa mieltä
juhpyl, monissa pienemmisä vuokraamoissa tuo tallenteen hinta saattaa olla lähemmäs 300e. Ja tuosta vuokraussopimuksesta, en mä ainakaan ole kirjoittanut nimeäni mihinkään sopimukseen jossa sitoutuisin olla kopioimatta DVD:tä jonka vuokraan. Ainut mihin nimeni olen laittanut on kuitti, jossa ei lue kuin palautuksista etc. Siinä [bold]_EI_[/bold] ole kohtaa joka kieltäisi kopioinnin. [bold]fuga[/bold] sanoi: Ei niistä ole mitään hyötyä. Jos joku haluaisi valvoa mitä jaat ja miten, niin ei se tulisi millään poliisi.fi hostilla kattelee dc:n tai vastaavan kautta sun jakojas.
Valmiiksi määriteltyinä blokattaviksi on mm. TEOSTO, GRAMEX, [bold]Poliisi[/bold], RIAA, MPAA kannattaa aina lukea, se kannattaa
Peerguardian hidastaa usein paljonkin latausnopeuksia, ja ainakin jotkut vanhat versiot vei suurimman osan koneen tehoista.
Videovuokraamistoiminnassa on sopimuskäytäntö vapaata eli välttämättä kaikki videonvuokrausyhtiöt eivät kiellä kopioimasta videota omaan käyttöön. Toisaalta nimeään ei tarvitse kirjoittaa mihinkään tullakseen sidotuksi videovuokraamon kopiointikieltoehtoihin. Tällöin videovuokraamo ilmoittaa jossakin näkyvässä paikassa, että he soveltavat esim. videovuokrauksen yleisiä ehtoja, jotka on nähtävissä jos niitä kyselee likkeessä. Tällöin myyjä antaa asiakkaan katsottavaksi videovuokrauksen yleiset- ja erityiset sopimusehdot. Yleensä kukaan asiakas ei viitsi lukea niitä läpi, koska niissä on pienellä präntättyä tekstiä useampia sivuja. Yleensä kaikki videoliikkeet ovat kuitenkin säädelleet jonkin verran asiakkaan ja videoyrittäjän sopimussuhdetta esim. videon tai dvd:n katoamisen varalta. Tietenkään tässä sopimussuhteessa ei saa olla mitään kuluttajansuojalain vastaista, eikä se saa myöskään rajoittaa kuluttajien oikeuksia, jotka kuluttajainsuojalaissa on säädetty.