1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pojan koneessa ainakin 14 virusta (Ewidolla)

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat - HijackThis -logit -osiossa. Ketjun avasi many68 10.08.2007.

 1. Neptun

  Neptun Active member

  Liittynyt:
  17.01.2005
  Viestejä:
  3,954
  Kiitokset:
  10
  Pisteet:
  68
  En toki sellaista väitä, että kone olisi vielä sekaisin. Sen kunnon tietää parhaiten käyttäjä. Merkkikoneiden softa ei sovellu Windowsin korjaamiseen, mutta sillä voidaan uusasentaa, jolloin se formatoi levyn, kaikki poistuvat, myös pahikset.

  Tietysti aika suositeltavaa olisi, että tuollaiseen koneeseen asennettaisiin heti tilaisuuden tullen "oikea", ei esiasennettu Windows, sen lisenssiehtojen mukainen. Tällä saavutetaan useitakin etuja. Päästän esiasennettujen merkkikoneiden omista ja yleensä täysin tarpeettomista softista. Ja mikä tärkeintä, sen jälkeen käyttis on koska tahansa korjatavissa ja korjausasennettavissa. Eipä tuo vaadi kuin lainaksi kaverilta sellaisen asennuslevyn.

  Erityismaininta sulle kärsivällisyydestä ja pitkäjänteisestä toiminnasta! Nyt on vain niin, että kaikilla ei millään riitä voimia ja innostusta toimia tuolla hienolla tavalla. Silloin täytyy ottaa huomioon tämäkin inhimillinen tekijä. Olet ehkä myös niitä postitiivisiä tietokoneenkäyttäjiä, jotka eivät ota asiaa kovin haudanvakavasti, jolloin kaikenlainen askartelu ja puuhailu on ihan kivaa.

  Enpä muuten olisi uskonut, että Neptun koskaan ryhtyy puolustamaan kovalevyjen formatoinita, koska olen ollut ja olen edelleenkin sitä vastaan jos kuka. Mutta kun täällä näkee ihmisten taitoja ja odotuksia, niin tietyin edellytyksin se toki on paikallaan. Kerran mm. suututin yhden newbien, niin että erosi "hyödyttömästä foorumista" kun kehotin laittamaan jäitä hattuun formatointiin ja Windowsin uudelleenasennuksen suhteen koneen kohdalla - ei hänen - jossa ilmeisesti oli rautapuolen vika ja selvittely kesken.
   
 2.  
 3. many68

  many68 Regular member

  Liittynyt:
  12.12.2004
  Viestejä:
  382
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  ;) Joo harmittaa tosiaan, ettei oo tuota Windows levyä tullu tämän koneen mukana, kun vielä joskus 'ennen vanhaan' sai sen levyn mukaan, niin olihan se korjaus yms. helpompaa...
   

Jaa tämä sivu