1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Plasma-tv,välillä kuva näkyy ja välillä ei?

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi donnax11 16.06.2010.

 1. donnax11

  donnax11 Member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Philipsin 42 tuumainen plasma-TV. 42PF3320/10 vuonna 2006 ostettu. Nytten on tullut sellainen ongelma, kun telkkari on ollut kiinni jonkun aikaa ja laittaa päälle, niin ääni kuuluu mutta ei tule kuvaa...muutaman kerran räplättyä kiinni-auki, niin saa taas kuvankin näkyviin, eli ongelma on, että välillä kuva näkyy ja välillä ei. Silloin kun kuva on näkyvissä, niin on täysin hyvä kuva ja toimii moitteettomasta, sitten kun sulkee ja laittaa taas päälle jonkun ajan päästä, niin tulee pelkkä ääni, mutta ei kuvaa, joskus"miettii" ennenkuin kuva tulee. Kaikki johdot on paikoillaan ja kokeilin jopa sitä "taskulamppu vinkkiä" taustavalon määrittelemistä varten. Mutta siis, välillä tulee kuva ja välillä ei, ELI missähän voisi olla vika?? Kiitos vastauksista!
   
 2.  
 3. Joensuu

  Joensuu Active member

  Liittynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  2,545
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  68
  Aika vähän tämäntyyppisille häiriöille on tehtävissä, mutta virtakytkimeen saattaa tulla ns pölysiltoja elikkä ota virtajohto irti seinästä ja anna virtakytkimelle on/off komentoja parikymmentä kertaa peräkkäin sitten pistoke seinään ja kokeilemaan.Virtakytkin voi muutenkin rikkoontua ajan kanssa. Huoltoliike on seuraava siirto.
   
 4. donnax11

  donnax11 Member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos, kokeilenpa ensin tuota keinoa ja kerron sitten miten kävi(tällä hetkellä toinen telkkari käytössä)
   
 5. donnax11

  donnax11 Member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  "...virtakytkimeen saattaa tulla ns pölysiltoja elikkä ota virtajohto irti seinästä ja anna virtakytkimelle on/off komentoja parikymmentä kertaa peräkkäin sitten pistoke seinään ja kokeilemaan."...

  kokeilin tota on/off komentoa. En tiedä tapahtuko mitään, mutta kun laitan telkkarin päälle, niin edelleen tulee ääni ensin ja kuvaa ei näy ja kun sitten suljen telkkarin uudestaan kauko ohjaimella ja laitan uudestaan päälle, niin kuva alkaa tulee, pienellä viiveellä kylläkin...?
   
 6. Joensuu

  Joensuu Active member

  Liittynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  2,545
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  68
  Viisainta olis viedä laite huoltoliikkeeseen arvioitavaksi mitä sille olis viisainta tehdä,siellä osaavat tehdä arvion paljonko korjaus maksaa 2006 ostettu laite ei vielä ole ikäloppu.Ja vielä epäkuntoinen sähkölaite on aina turvallisuusriski joten älä jätä pistoketta seinään ennenkun homma on kunnossa.
   

Jaa tämä sivu