1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pixmania ja pannordic toimitus

Viestiketju Digikamera ja valokuvaus -keskustelualue -osiossa. Ketjun avasi chatboy 07.05.2007.

 1. chatboy

  chatboy Regular member

  Liittynyt:
  10.02.2006
  Viestejä:
  373
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tuli tilattua pixmanialta digikameran ja muuta pientä sälää. Paketit on annettu jollekin pannordic.com firmalle kuljettavaksi jo viime viikon keskiviikosta. Seurantakoodin mukaan paketti ei ole liikkunut minnekään vielä tai ainakaan ei saapunut Suomeen vielä. Onko muilla kokemuksia kyseisestä toimitus firmasta? Alan jo pelkkää pahinta ja henkisesti valmistautua (melkein mahdotonta)sotaan pixmania vastaan.
   
 2.  
 3. aba120

  aba120 Regular member

  Liittynyt:
  11.06.2013
  Viestejä:
  3,564
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Jos tavara tulee rahtikuljetuksena Ranskasta suomeen,niin reitti on jotakuin seuraava.
  Tavara lähtee Ranskasta maakuljetuksena Saksaan.Saksasta laivakuljetuksena Tanskaan.Tanskasta maakuljetuksena Ruotsiin.Ruotsista laivalla Suomeen.Matkan aikana osa kuormasta puretaan Tanskaan ja Ruotsiin.Yleensä Pixmanian kamojen kuljetuksen hoitaa DHL.
  Muut reitit ovat.Ranska-Saksa-Suomi.
  Ranska-Saksa-Ruotsi-Suomi.
  Ranska-Saksa-Tanska-Ruotsi-Norja.
  Toi Pannordic on muualta euroopasta tulevien tavaroiden pohjoismaihin
  suuntautuva kuljetus & logistiikka yritys.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2007
 4. Lawri

  Lawri Guest

  Itse tilasin pixmanialta pari viikkoa takaperin puhelimen, tilaus käsiteltiin suht nopeasti ja lähetys annettiin juuri kyseiselle pannordic toimitukselle eli PNL:lle. Kun seurasin tilausseurannasta paketin kulkua, se oli ensin muutaman päivän paikallaan, sitten yhtäkkiä viime torstaina se olikin lähtenyt juuri tanskasta, mutta sen saapumisesta mihinkään maahan ei ollut mitään ilmoitusta, ja nyt koko seurantajärjestelmä on kaatunut.

  Lisäksi sain Pixmanialta aikaisemin mailin jossa oli toinen lähetyksen seurantalinkki, suomen oman postilaitoksen seuranta, mutta se ei toiminut alunperinkään (johtuukin luultavasti siitä ettei paketti ole vielä ehtinyt edes suomen postin haltuun). Alkaa hermostuttaa kun pakettia ei voi nyt seurata millään tavalla, ja kun on noita kommentteja tullut luettua Pixmanian "luotettavista" toimitusajoista.
   
 5. tseif

  tseif Member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tilasin myös n. 1,5vkoa sitten piirtopöydän. Tilaus lähti suht nopeasti, mutta näyttäisi jumittavan terminaalissa. Lähetin pixmanialle reklamaatioita ja vastasivat kyllä melkein heti, että laittoivat kuljetusfirmalle selvityspyynnön jossa menee 5-10pv. Vituttaa älyttömästi. Sivut näyttivät luotettavilta, joten en tajunnut googlettaa enempää tietoa puljusta. VIRHE! Ainut mikä rauhoittaa on tieto, että tavara on luultavasti lähtenyt ja ehkä matkalla.

  Otan kyllä yhteyttä osuuspankkiin tuon 10pv päästä ja selitän tilanteen, kun maksoin Visalla etukäteen. Toivottavasti ei mennyt 300 euroa taivaantuuliin.. x(

  Ilmoittele Lawri jos saat tietoa paketistasi.
   
 6. Lawri

  Lawri Guest

  No paketti tuli lopulta, pari viikkoa meni. Kun otetaan huomioon että tilisiirron siirtyminen ulkomaan tilille varmaan kesti sen pari päivää, ja pari viikonloppuakin oli välissä niin lopullinen "virallinen" kulutettu aika oli reilu viikko, eli taisin olla melko onnekas.

  Tavara saattaa tosiaan jumittaa PNL:llä jonkun aikaa, jollain toisella foorumilla oli juttua että pixmania luultavasti varaa paketin toimituksen ennen kuin paketti edes päätyy pannordicin haltuun, joten paketti rekisteröidään järjestelmään ennen kuin se on edes firman varastossa. Tiedä siitä sitten. Mutta aavistelisin että kun paketti loppujen lopuksi saadaan siirrettyä pixmanialta kuljetusyhtiölle niin pahin on luultavasti jo ohi.

  Kämmäsin kyllä itsekin Pixmanian kanssa juuri siksi että sivut näyttivät luotettavilta ja yritys toimi monessa maassa.. Nyt tilaamani puhelimen akussa osoittautuu olevan ongelmia, mutten kyllä rupea Pixmanialle valittamaan, mielummin ostan uuden akun kuin kokeilen onneani.
   
 7. aba120

  aba120 Regular member

  Liittynyt:
  11.06.2013
  Viestejä:
  3,564
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Tollaista kommenttia löytyi Pixmanian asiakaspalautteista.

  1.Takuupalvelu.Omgelmallista.
  2.Asiakaspalvelu. Töykeää.
  3.Toimitukset.Erittäin hitaita.
  4.Kaupan peruutus.Rahoja ei saa helpolla takaisin.

  Miksi Pixmania mainostaa,että DHL hoitaa kuljetukset,
  vaikka nykyään ne hoitaa PNL "Pannordic"
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2007
 8. tseif

  tseif Member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Päivitystä kehiin...

  Kuukausi mennyt tilauksesta ja vieläkään en ole pakettia saanut. Kuljetusliike PNL oli mokannut. Paketti palautui takaisin pixmanialle ja lupasivat lähettää sen mahdollisesti DHL:n kautta. Niinhän siinä kuitenkin kävi, että se tulee PNL:n kuljettamana taas! =D Ilmeisesti niin pienet katteet, että niiden on pakko käyttää paskaa kuljetusfirmaa (joka toivon mukaan saisi sen paketin nyt suomeen asti edes).

  Plussaa annan kuitenkin asiakaspalvelun ripeydestä. Aina ovat vuorokauden sisällä vastanneet ja edes yrittävät jotain.

  Jos harkitsette tilaamista pixmanialta niin valitkaa DHL:n kuljetus. Itse en voi kun kädet ristissä toivoa, että PNL ei taas mokaa.
   
 9. Samppa99

  Samppa99 Member

  Liittynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tilasin 10.7.2007 Pixmanian kautta järjestelmädigikameran ja muuta sälää. Maksoin luottokortilla ja tilaukseni käsiteltiin seuraavana päivänä. Tilausksen seurannan mukaan toimituspäivä oli 12.7.2007. Paketin kuljettaa DHL Express -kuljetuksena (48 tuntia)ja DHL:n seurannan mukaan se on nyt Brysselissä. Katsotaan nyt kuinka käy kun rippijuhlat olisi viikon päästä sunnuntaina ja tarvitsen kameraa silloin.
   
 10. arcanix

  arcanix Active member

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  2,918
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  PNL:n seuranta ei toimi kauhean hyvin. Itse tilasin pixmaniasta niin seurannassa ei näkynyt mitään. Paketti tuli viikossa perille, pari päivää paketin saapumisen jälkeen seurantaan ilmestyi delivered.

  Tilasin telkkarin eräänä maanantaina pixmaniasta ja DHL toi sen ovelle jo tiistaina. Sattui vissiin hyvään saumaan kun noin nopeasti tuli. Muuten pixmania onkin aika turha mesta. Telkkari meni juuri rikki alta puoli vuotta ostamisesta. Nyt on tapeltu pixmanian kanssa hommasta jonkin aikaa, telkkari edelleen minulla.
   
 11. Samppa99

  Samppa99 Member

  Liittynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No niin paketti tuli tänään ja näyttää tavara olevan sitä mitä on tilattu. Muutama kuvakin on jo otettu. Eli ei valittamista ainakaan tähän saakka (koputtaa puupäätään :)).
   
 12. tseif

  tseif Member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sain vihdoinkin piirtopöytäni. Näyttäisi myös toimivan ok. Reilu kuukausihan tässä meni, kiitos PNL:n.
   
 13. Pyhimys

  Pyhimys Regular member

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  891
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  itse tein tilauksen 31.7 muistaakseni.

  Vasta eilen taisin saada koodin, jolla voi pnl:län sivuilta seurata etenemistä.

  No tosta nyt ei oikeen ottanu selvää, ilmeisesti ei ole juurikaan edennyt.

  Tais olla 2. ja näillä näkymin viimeinen tilaus pixmaniasta. Vaikka kyllä kait se sieltä tulee, kesti se viimeksikin varmaan sen 2 viikkoa..
  sen siitä saa, kun yrittää säästää 40-50 € tilaamalla ulkomailta :D
   
 14. Waakkis

  Waakkis Member

  Liittynyt:
  02.03.2007
  Viestejä:
  59
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Täällä kanssa on kokemuksia Pixmanian upeista toimitusajoista. Reilu vuos sitten tilasin skannerin heiltä. Juu ei hätää, se tuli jo kahdessa kk:ssa, mutta siinä sitten ilmeni ongelma. Onneksi kuitenkin tajusin soittaa Canonille, joka totesi että EU:n myötä takuuasiat voi hoitaa EU-maiden sisällä, joten laitetta ei tarvi Pixmaniaan pistää huoltoon, vaan heidän valtuuttamalle huoltoliikkeeseen Suomeen. Kerrankin kiitos EU-hommelille. Tässä on pieni mutta: Onnekseni huomasin, vian olleen itse tietokoneessa, ettei tuo käytännössä tullut kokeiltua, mutta luulis toimivan. Kokeilkaa soittaa tuotteidenne valmistajalle Suomenpäähän ja tiedustelkaa asia. Luulis paikallispuhelun tulevan halvemmaksi, kuin puhelimen akku esim. :)
   
 15. Pyhimys

  Pyhimys Regular member

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  891
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Joo, ei sitä laitetta tarvi mun mielestä pixmaniaan palauttaa vian takia, jos suomesta löytyy merkin edustaja..
   
 16. tuuteli

  tuuteli Member

  Liittynyt:
  16.03.2005
  Viestejä:
  64
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Täytynee hieman palautetta antaa ko liikkeestä kun siitä nyt on keskusteltu. Eli tilasin tänään (13.12.2007) yhden soittimen tuolta Pixmaniasta ja tajusin että toimitusaika tulee aivan liian pitkäksi kun ajattelin että tuote tulisi jouluksi kotiin. No olin maksanut sen tilisiirrolla jo valmiiksi että ei muutakun soittamaan puhelinpalveluun. Kun tuossa oli haukuttu jossain asiakaspalvelua niin nyt täytyy antaa oikein plussaa. Vaikka suomalaista palvelijaa ei ollut niin lontoonkielinen heppukin ymmärsi hyvin sanoman ja minä hänen, vaikkei minun englanti mitään parasta olekaan. Vaikka palvelu oli hyvää, eipä millään saanu toimitustapaa vaihdettua. Täytyy sitten antaa myöhäinen joululahja kaverille. Laitan lisää arvostelua jos/kun tuote tulee perille...
   
 17. Waakkis

  Waakkis Member

  Liittynyt:
  02.03.2007
  Viestejä:
  59
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Siitä voi tulla "hyvällä tuurilla" Ystävänpäivälahja.
   
 18. miquell

  miquell Member

  Liittynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  tuosta suomi posti hommasta nii suoraan linkistä ei pääse mut ku menee sinne verkkoposti palveluun ja kirjaudut esim. pankkitunnuksilla sisään nii johan rupes löytyyn...ku pistää sen lähetys nummeron sinne joka tuli mailiin.
  ite tilasin kotiteatteri sarjan ja yleiskaukosäätimen 12.12 ja nyt aamupäivällä oli tullu helsinkiin...19.12 klo 12.36
  pnl sivut oli päivittyny samaan aikaan ku paketti oli suomenmaalla eli ei ennen näytä päivittyvän ennen ku paketti on kotimaassa..
  tulee jonku päivän myöhässä mut ehti kuitenki jouluksi..onneksi
  mulla vissiin tuuria tai jotain :)
   
 19. toivosi

  toivosi Member

  Liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tilasin ennen joulua tyttärelleni joululahjaksi stereot. Luvattiin jouluksi, kun tilaus on tehty ennen 20.12, tein tilauksen 18.12. 19.12 lähti stereot matkaan. Seurattiin joka päivä jännityksellä, missä paketti liikkuu. Ei ikinä saapunut Suomeen. 6.1 ilmoitin, että en ole vieläkään stereoita saanut. Ilmoittivat, että käynnistetään tutkimus, mikä kestää n. viikon. Tutkimuksen tuloksista ei ole vieläkään mitään kuulunut. 10.1 sain ilmoituksen, että ovat saanet "palautukseni", mitä ihmettä, en ole ikinä pakettia saanut, miten voisin sen palauttaa. Laitoin heille siitä kyselyn, mihin automaatti ilmoitti, että vastataan 24h kuluessa. Mutta turha kai sitä on odottaa, nyt on kulunut 72h. Tietenkin viikonloppu, mutta ei vastattu 24h tunnin kuluessa. Seuravana päivänä tuli ilmoitus, että rahat on palautettu ja ilmantuvat tilille 4 tp kuluessa. Miten mahdollista, kun heillä on rekisteröity ilmoitus, että paketti oli hävinnyt matkoilla. Nyt kun se oli palautunut, olisi heidän pitänyt laittaa se pikaisesti matkaan. Eivät kyllä ilmoittaneet palauttavansa postikuluja. Mistä pistin heille myös meiliä ja vaadin palauttamaan myös postikulut, koska en ole omasta tahdosta perunut tilausta. Tyttö on jo menettänyt toivonsa.
   
 20. NaW

  NaW Member

  Liittynyt:
  18.01.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tilasin ite viikko sitten Lg 32lc51 telkkarin 2.telkkariks. postituksineen kotiin asti hinnaks tuli tasan 600e. Makosin tilisiirrolaa ja nyt kun viikko on kulunut niin rahat on siirrety, mutta mitään seurantakoodia ei ole tullut tai edes tavara lähtenyt liikkeele :O. Pelottaa et mua huijattiin.
   
 21. toivosi

  toivosi Member

  Liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Meille lopulta kävi siten, että ensiksi luvattiin palauttaa vain laitteen hinta, mutta pienen sähköpostin jälkeen tuli ilmoitus, että myös postikulut palautetaan. Nyt vaan odotetaan, milloin rahat ovat taas tilillä. Ostettiin sitten vähään kalliimmalla hinnalla Suomesta.
   

Jaa tämä sivu