1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Pioneer DVR-5100 H-S & DVR 555H

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Artsa 10.09.2015.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Artsa

  Artsa Member

  Liittynyt:
  01.07.2004
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tässä olisi kysymyksiä Pioneerin "vanhan liiton" kovalevyllisiin DVD-nauhureihin liittyen.
  1.) Kymmenisen vuotta käytössäni ollut DVR-5100H-S "sekosi" viime vuoden kesällä ukonilman johdosta iskeneen sähkökatkon takia. Käynnistyy ja jää raksuttamaan sisäistä kovalevyä päälle. Sen pidemmälle käynnistys etene. Ei ota käskyjä vastaan. Pitkään painamalla saa vasta virran pois. Kovalevylle jäi tavaraa, jotka olisin halunnut polttaa levylle. Lieneekö peli menetetty tuon laitteen osalta?

  2.) Bongasin äskettäin satasella postikuluineen Saksan eBay:stä DVR-555H nauhurin. Jumiutunutta 5100:sta muutamaa vuotta uudempi malli, jossa siitä poiketen myös (scartin lisäksi) jopa hdmi, usb, component (YPBPR). Suht´koht edulliseen hintaan syy, ettei siinä ollut mukana kakea. Kohtuuhintaisen, korvaavan (laitekohtaisen) kaken tilasin englantilaisesta verkkokaupasta (e-Remotes.co.uk)
  postikuluineen n.15€lla.
  Koska en ole tuohon component-liitäntään perehtynyt aikaisemmin, muutoin kuin että se on komposiittia ja scarttia parempitasoisempi.
  Olisin Samsungin bluerayn component out:in kautta halunnut tallentaa 555h:lle tiettyjä pätkiä dvd.levyiltä. Ilmeisesti se on mahdotonta, koska huomasin vasta nyt 555h:ssa olevan "component out", ei "component in". Blurayssa taas ei ole scarttia.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu