1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pinnacle PCTV 60e kuva ja ääni pätkii

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi Geta 15.04.2006.

 1. Geta

  Geta Member

  Liittynyt:
  11.01.2004
  Viestejä:
  49
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  ostin tänään tuon kyseisen ulkoisen digivirittimen koneeseeni ja aluks cd:llä tullu ohjelmisto ja ajurit asentu ihan hyvin (eli ei valittanu mistään). sit kun käynnistin ohjelman niin ensinnäkin YLE1 ja 2 sekä MTV3 ei näkyny ollenkaan eikä myöskään ääni kuulunu. muilta kanavilta kuva ja ääni tuli mut pätki aika lailla. kokeilin asetuksia muutella mut ei auttanu mitään. poistin asennuksen ja asensin uudelleen niin nyt ei löydy enää televisio kanavia ollenkaan. Päivitin winukan kaikki mahdolliset päivitykset ja pinnaclen ohjelmisto on uusin mahdollinen.

  jos joku sattus tietämään kuinka tuon pätkimisen sais pois ja nyt pitäs saada ne kanavatkin takas niin pistäkää hyviä neuvoja. toi laite lähtee ens viikolla takas kauppaan jos se ei tule järkiinsä nyt tässä viikonlopun aikana.

  kone:
  WIN XP HOME sp2
  AMD Athlon XP 1800+
  767MB
  micro-star international ms-6330v5
  NVIDIA GeForce 6600 GT
   
 2.  
 3. mieite1

  mieite1 Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mulla oli sen kanssa samat ongelmat,sain paremmaksi mutta en hyväksi vaihtamalla emolevyn ajurit microsoftin ajureista emon valmistajan ajureihin. Autta myös jos sulla on koneessa USB 2.0 tai parempi. Hain ensin vikaa antenni puolelta mutta vika on kyllä tässä USB jutussa, ellet saa pelamaan ja kun se on vielä tuore käy vaihtamassa se pci-korttimalliin, jo toimii.
   

Jaa tämä sivu