1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

pinnacle PCTV 300i DVB-T asennus ????

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi hirvoset 03.09.2006.

 1. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kortti(bulkki,hinta n.80e) ostettu jo 1v sitten. Suurten asennusongelmien jälkeen saatiin asennettua(yhden gurun kanssa),ei kylläkään digikanavia.Kuvanlaatu suht hyvä,vähän häiriötälähinnä 3:s ja 4:s kanavilla. Nyt kun kovalevy on jouduttu pyyhkäsemään niin kortti pitäis asentaa uudelleen! Onko kellään ihan ruohonjuuritason ohjetta asennuksen kulusta. Asennusyrityksen jälkeen herjaa: PMC.Service.Main.exe ja CLR-virheenkorjauspalvelut sovellus aiheutti poikkeuksen. Korjaus> ei voi tehdä... Mikä ero on 300i ja 310i ?
  Kun asennettiin niin saatiin 310i asennettua vaikka tuote oli 300i ?
  Pulassa ollaan.....
   
 2.  
 3. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tarkennusta: laitteen lisäys xp:ssä kyllä tunnistaa laitteen eli se on 310i. En kyllä edelleenkään pääse asennuksessa eteenpäin?!
  Sama herja PMC.. tulee asennusbootin jälkeen. Asennusjärjestys:
  1.laite ensin laitteen lisäyksen kautta jossa pyysi 3xhybrid.sys > se löytyi asennuscd:ltä driverin kohilta nätisti ja tuntu uppoavan.
  2.sitten softa joka asentui ihan ok.
  Mutta kun ei...
  Yritin lisäajureita pinnaclensivulta tuotekohtasena, mutta ei suostu update asentumaan > herjas Media Center Editionin 2005 puutteesta..

  Auttaako joku? kiitokset etukäteen !
  Kone 1v vanha multimediavärkki jossa po kaikki tarvittava...
   
 4. tevix

  tevix Guest

  Valitettavasti en ole asiantuntija, mutta käytössäni on tuo 310i. Ero 300i:hin verrattuna on ehkä siinä,että 310i:ssä on radio lisäksi.

  Asennus CD koneeseen ja odottaa, kun asennus käynnistyy. Sitte ei muistaakseni tarvitse, kun klikata OK:ta kyselyissä ja asennus jatkuu. Kestää jonkin aikaa. Sitten tulee uudelleen käynnistys jolloin CD poistetaan asemasta. Kun työpöytä aukeaa asennus jatkuu ja valitaan kaukosäädin kaksi vaihtoehtoa ja rekisteröidään käyttäjä. Järjestys saatoi olla toinen, mutta kuitenkin. Sitten avautuu asetusikkuna ja suoritetaan kanavien scannaus. Tämä, kun on tehty suljetaan asetusikkuna ja klikataan työpöydällä olevaa TV ikonia ja katsotaan telkkua. Kannattaa lukea tarkkaan mitä ikkunoissa sanotaan. Asennuksen aikana joutuu kirjoittamaan sähköpostiosoitteen ikkunaan, jossa on KEY tunnus tarkistusta varten. Tunnus on tullut Pinnaclen CD:n mukana. Muistaakseni rekisteröityminen pitää tehdä,että päivitys toimii. Tämä siis 310i:asennus ulkomuistista, mutta ei se varmaan paljon poikkea 300i:n asennuksesta.

  Onko XP:n asennuksen jälkeen SP2 (Service Pack 2) tai uudempi asennettu? Vaatii sen toimiakseen. Tämä nyt aluksi jos auttais.
   
 5. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  kiitos tevix! homma on mulla nyt "jäissä" eli kortti on verkkokaupassa tutkittavana ja toivon että siinä tai asennus cd:ssä on vikaa. en siis saanu nyt toisella kerralla korttia asennettua ollenkaan, vaikka se asentui(kylläkin vain analogikanaville) vuosi sitten... en jaksa muistaa mistä silloin haettiin ajurit ? koitan kysellä kaverilta joka asenti silloin! t hirvoset
   
 6. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tänään hain verkkokaupan huollosta kortin. Asiakaspalvelu sano että kortti vaihdettu, mutta ei ollu tietoa mikä vika ?? en saanu asennettua uuttakaan korttia. Kortti on pctv 310i DVB_T ja asennus cd Media Center ver 2.10. Herja "PMC.Service.Main.exe" jotain Jit debuggeria... eli vissiin NET.Framework ei enää näy. Eli tulos no tv-hardwear found ! Xp SP2 on uusilla päivityksillä. En ole näitä pahemmin asennellu... Päivitin softan 2.10>2.11. VIIKON TYÖTUNNIT ON KEVYESTI KASASSA, MUTTA EI SE HAITTAA JOS JOKU NEUVOO! ps asennuskaveri 1v sitten ei muistanu millä ajureilla saatiin nuo analogit näkyviin,mutta veikkasi että vain cd:n omilla ???
   
 7. tevix

  tevix Guest

  Noista virheilmoituksista en osaa sanoa.
  Analogiset kanavat saa näkyviin seuraavasti. Työpöydällä pitäis näkyä ikoni Mediakeskuksen asetukset. Klikkaa sitä. Avautuvassa ikkunassa vasemmassa ruudussa on valikko siinä Kanavat ja + merkki vasemmalla. Klikkaa + merkkiä. Tulee lisää vaihtoehtoja. Valitse Editori.Ikkuna päivittyy ja näkyviin tulee Kanavavalikko. Ikkunan alareunassa on painikkeita. Uusi, Tuhoa, Vienti. ***Klikkaa Uusi painiketta. Avautuu Valitse kanavatyyppi/laite ikkuna. Ylimmäisenä pitäisi lukea OmaKanava. Kirjoita sen tilalle kanava, jota etsitään. Minulla on esim. YleTV1 on E10 kanava, YleTV2 32, MTV3 60, NELONEN 54.
  Kohdasta Nimi/laite alapuolella valitaan vaihtoehto (PCTV 310i analoginen) ja OK. Avautuvasta ikkunasta valitaan kanavan numero ja OK.*** Tee noiden***merkkien välissä olevat toimenpiteen joka kanavan kohdalla uudestaan. Pitäis senjälkeen toimia. Ajurit tulee asennuksessa niitä ei tarvitse etsiä erikseen mistään. Onnea.
   
 8. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kun ei asennus onnistunut! Yritin niin, että softa ensin ja sitten korttia laitteen lisäämisen kautta. Bootin jälkeen tulee PMC.Service.Main.exe jossa Jit debugger... Samoin kun avaa Media Centerin > PMC Settings Application ja Jit Debugger. Eli "no tv-hardwear found" ! Laitteen asennus kysyy "3xhybrid.sys" ajuria ja koitan sitä 300i:stä cd:n ajurikansiosta (onhan tuo oikea kun kortti 310i ?) josta se vissiin löytyy ja tallentuu MUTTA....
   
 9. tevix

  tevix Guest

  Suosittelen, että ajat Uninstall'in.
  Löytyy Käynnistä>Ohjelmat>Pinnacle MediaCenter>Uninstall>Uninstall Software. Toimenpide poistaa Pinnaclen ohjelmiston. Sen jälkeen uusi asennus. Ainoastaan sen CD:n avulla. Ei tarvitse tehdä mitään laitteen lisäyksiä muilla ohjelmilla. Minulla oleva 310i on ver.3.1 ja se 2.10, jonka mainitset saaneesi on syytä päivittää vähintään 3.4:n. Onko se CD siihen 310i asennus CD? Mietityttää vaan se versio numero ja epäilen sen olevan 300i:n asennuslevy. Ei välttämäti toimi 310i:n kanssa, mutta tämä vain minun arvailua. Laita CD asemaan ja tarkista.
  Minulla tuo 3xhybrid ohjain löytyy, kun klikkaan Oma tietokone>CD aseman kuvake>Driver>PCTV310i. Ja löytyy 300i kansiostakin. Oliskohan apua??
   
 10. Filtteri

  Filtteri Member

  Liittynyt:
  23.04.2006
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tässä pikaohje. Boottaa jokaisen ohjelman poiston/asennuksen jälkeen!

  -poista PMC:n asennus.
  -PMC tarvitsee Microsoftin .NET Frameworkin toimiakseen. "JIT Debugger" virheilmoitus tarkoittaa, että .NET Frameworks täytyy päivittää. Löytyy Windows Updatesta. Varmista päivityksen jälkeen, ettei löydy lisäpäivityksiä (siis käymällä uudestaan Updatessa).
  -asennus-cd:n pitäisi asentaa tarvittavat ajurit.

  HUOM! Onko käyttis MS MCE2005?

  Tämä vaatii ylimääräisen MS MCE2005 -ajurin, joka löytyy cd:ltä vastaavannimisestä hakemistosta tai osoitteesta http://tinyurl.com/jslxj
  Lisäksi järjestelmässä täytyy olla MCE-sertifioitu dvd-dekooderi asennettuna.

  Lisämuminaa: PMC versiolla 2.xx ei tehnyt juuri mitään. Muistaakseni toimi juuri noin kuin kuvailit, eli analogi-tv kyllä toimi mutta digi-puoli ei. Jos kortin käyttö MCE:ssä ei onnistu tyydyttävästi, on kaksi mahdollisuutta, joista voi toteuttaa vaikka molemmat. (1) Jos haluaa analogivirittimen tai -liitännät käyttöön, voi ostaa PMC:n uusimman version 4.11, joka toimii sekä digi- että analogipuolella oikein hyvin (lopultakin!). Ainoa puute on enää se, ettei ohjelma tue dvb-irtotekstejä, ja tietenkin se, ettei 2.xx versiota voi päivittää ilmaiseksi. (2) Jos et tarvitse analogista puolta kortista, osta DVBViewer-ohjelma (15e) ja nauti toimivasta digi-tv:stä.

  Pinnaclen kortti ja BDA-ajurit ovat molemmat XP yhteensopivia. Pinnaclen softat (muutkin kuin PMC) vain ovat tosi huonoja.
   
 11. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen bootannu orjallisesti. Käyttis on Xp SP2 kaikilla päivityksillä,
  mm net.framework väh 2.0:aan asti. Cd:llä ajurin 300i(3xhybrid.sys) pitäis olla ja löytyykin sieltä. MC:llä löytyy päivitys 3.4 jonka joku neuvoi hakemaan, hinta oli n. 9 puntaa. Jatkan vääntämistä pinnaclen tuen kanssa, vaikkakin näkymä ei ole hyvä.
   
 12. Filtteri

  Filtteri Member

  Liittynyt:
  23.04.2006
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Siis onko sulla XP Media Center Edition vai tavallinen xp home/pro?

  Jos käyttis on MCE mutta asennus "herjas Media Center Editionin 2005 puutteesta" niin kuin kerrot, olisin valmis uskomaan, että käyttiksestä kuitenkin "puuttuu" jotain vaikka toista yrität väittääkin. Itselläni PMC versioiden 2.xx, 3.xx ja 4.11 asennukset ovat menneet ihan heittämällä koneeseen.

  Toimivat BDA-ajurit digi-tv:lle pitäisi kuitenkin löytyä. Kokeile jollakin ilmaisella dvb-t softalla, saatko digi-tv:n näkyviin. Esim. ProgDVB tai DVBViewerin tekijöiltä Transedit MMC, jolla voi testata, toimiiko kortti DVBViewerilla.
  http://www.progdvb.com/
  http://www.dvbviewer.com/download/Transedit_MMC_Demo.zip

  PMC 2.xx asennus ei ole taistelun arvoinen, koska softa ei toimi kunnolla, vaikka asennus onnistuikin. Ihmettelen miksi yrität väkisin asentaa huonon ohjelmiston?
   
 13. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tavallinen xp home. taistelen koska en suostu erikseen ostamaan päivitystä esim tuo 3.4(9 puntaa) + koska saatiin asennettua 1v sitten vaikkakin avin analogit. Voiko siis kokeilla ilmaseksi noilla dvb-t softilla ? (oletus siis että korttini asennus onnistuu, > tarviiko silloin jotku omat ajurit ?) t.noviisi
   
 14. Filtteri

  Filtteri Member

  Liittynyt:
  23.04.2006
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Juu, ilmaiseksi voi kokeilla ko. softilla kunhan koneella on mpeg2 dekooderi ja kortin ajurit ovat ok.

  --

  tevix toi kyllä esiin hyvän huomion: jos sait pelkän uudemman kortin mutta et ohjelmisto-cd:tä, niin sopivat ajurit saattavat olla ongelma: vanhalla cd:llä ei tietenkään ole uudemman kortin ajureita (en tiedä, ovatko muuttuneet vai eivät), enkä tiedä, mistä ajurit saisi. Ehkä Windows Updatesta? Tai jostain, kait. Tai sitten ei. Kysy uudemman kortin antaneelta kaupalta.

  Kun muistaakseni tuon 310 mallin mukana ohjelmisto muuttui 3.xx versioksi. Uudempien ohjelmistojen mukana tulee tietenkin tuki vanhemmille korteille, mutta toisinpäin se luonnollisesti on mahdotonta.
   
 15. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mistä tuon mpeg2 dekooderin saa ? Verkkokauppa ei paljon kertonut mikä oli kortin tyyppi/sopivuus softaan, oletan että tietävät mitä tekevät... Uuden kortin ver 1.3.3.2 ja vanha muistaakseni 1.3.3.0.
  Maahantuojan mukaan korteissa 300i ja 310i ei paljoa eroa. Mistä sen muuten voi tsekata kumpi on ? Maahantuoja lupas lähettää uudemman softan 3xx jolla taas kokeilen... Ilmottelen taas perjantaina asiasta!
   
 16. Filtteri

  Filtteri Member

  Liittynyt:
  23.04.2006
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hmm, ehkä kannattaa nyt jäädyttää nuo dvb-t kokeilut, ellet onnistu saamaan jostakin apuja. (Mpeg2 dekooderi tulee esim. softa-dvd-soittimien mukana, sellainen siis voi hyvinkin olla jo asennettuna, jos koneessasi on WinDVD, PowerDVD tai joku muu. Toimivista ilmaisista en tiedä mitään, joku muu saa kertoa niistä.)

  Kun saat softan 3.xx version ÄLÄ VAIN ASENNA SITÄ!!!! Tarvitset ko. cd:stä vain sen pintaan printatun sarjanumeron. Toimi seuraavasti:

  1. Poista koneella vielä mahdollisesti oleva Pinnaclen ohjelmisto.
  2. Käy vielä kerran Windows Updatessa varmistamassa, ettei valinnaisista ohjelmapäivityksistä löydy .NET Frameworkin päivityksiä.
  3. Lataa uusin ohjelmaversio 4.11 osoitteesta http://tinyurl.com/hptb5 (288 Mb) ja asenna käyttäen saamasi cd:n pinnassa olevaa version 3.xx sarjanumeroa.

  Uusin versio 4.11 asentuu nopsasti ja helposti, ja sillä toimii sekä digi- että analogi-tv ongelmitta (irtotekstejä lukuunottamatta). Jos asennus ei onnistu tai ohjelma ei toimi, asenna käyttis uudestaan, koska luultavasti siinä on jotain vikaa, jos näin monta asennusta ja ohjelmaversiota eivät toimi.

  Jos taas saat homman pelittämään (mitä toivon), käytä Pinnaclen ohjelmistoa, jos tarvitset analogista puolta kortista. Hanki DVBViewer digi-tv:n katseluun. (Tässä kohtaa on kyllä tosi tyhmää säästää se 15e, minkä DVBViewer kustantaa. Siis minun mielestäni.)

  Onnea yritykselle! Luulen, että oma etäkeinovalikoimani tuli nyt ammennettua tyhjiin. ;D

  PS. Pinnaclen PMC 3.xx version käyttäjien kannattaa vaihtaa tuohon uusimpaan ohjelmaversioon 4.11
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2006
 17. tevix

  tevix Guest

  Pinnaclen asennuksen aika tulee ikkuna, josta jo mainitsin edellä, jossa tarkastetaan KEY koodi ja tässä ikkunassa on kohta johon täytyy laittaa sähköpostiosoite ja OK:ta. Uudelleen käynnistyksen jälkeen homma jatkuu. Hetikohta aukee ikkuna jossa se kaukosäädin valinta tehdää. Kohta aukee ikkuna jossa ehdotetaan rekisteröitymistä ja se kannattaa tehdä, koska päivitys on siten ilmanen, mutta sen voi tehdä asennuksen jälkeen. Päivitys tehdään Mediakeskuksen asetukset ikonia klikkaamalla työpöydällä sitten, kun asennus on valmis. Avautuvassa ikkunassa vasemmalla listan lopussa Päivitys kohtaa klikkaamalla aukee Pinnaclen kotisivu ja sieltä löytyy päivitykset, jossa valitaan mitä päivitetään.
   
 18. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  KIITOKSIA AVUISTA! Homma toimii nyt. Eli tuo 4.11:een päivitys ratkaisi homman. Kanavat ana+digi tuli kuin manulle illallinen.
  4.11:n "käyttöliittymä" tuntuu aika kivalta sen 2.10:n jälkeen.
  t.hirvoset
   
 19. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ei näy enää kanavia! Voiko olla haittaa kun ajoin virustarkistuksen?
  Mulla on Norman NVC 5.82 joka tuli Fujitsun koneen mukana.
  Tänään vasta sain tuon 4.11:n asennettua ja kohta sen jälkeen ajoin tuon tarkistuksen ja sit ei enää näkyny telkkari. Pitääköhän asentaa päivityssofta uudelleen?
   
 20. Filtteri

  Filtteri Member

  Liittynyt:
  23.04.2006
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  A. Käytä Järjestelmän palauttamista, tai
  B. Asenna uudestaan ja valitse vaihtoehto "Korjaa"
   
 21. hirvoset

  hirvoset Member

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kokeilin uusasennusta(ensin nykyisen poisto), josta(kun asennusta seurasin) en löytänyt korjaus-asennusvaihtoehtoa(mistä tuo korjaus juttu tehdään ?). Ei tulosta.
  Mites tuo Xp:n palautus, korjaisko se tuon virustarkistuksen aiheuttaman poikkeaman ? Yks kaveri veikkas, että ehkä Normanista pitäis jostain kaivaa se minkä se löyti Pinnaclesta ja tehdä sille jotain...
   

Jaa tämä sivu