1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pikaista apua päivittelyyn.

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi VanYyden 01.01.2020.

  1. VanYyden

    VanYyden Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2020
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moro! Pitäs päivitellä koneeseen uus emo, prossu ja muistit. ATM kotelona toimii Cooler Master Silencio 550M ja powerina https://www.ocinside.de/review/coolermaster_gx_650_bronze/.
    Osiksi mietin koneeseen näitä
    upload_2020-1-1_13-26-52.
    Mahtaakohan mennä hyvin tuohon koneeseen ilman että muuta pitää päivitellä.
    Ja sitten vielä tuo asennus, onnistuuko vähän tietämättömältäkin ? Onko niinkin yksinkertaista että laitetaan komponentin kiinni uuteen emolevyyn, otetaan vanha pois ja laitetaan vaan uusi tilalle ja vanhassa olleet johdot kiinni uuteen. Ja pitääkö tämän lisäksi jonkin näköisiä BIOS tms. juttuja hoidella. Kiitos näin jo etukäteen :)
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,677
    Kiitokset:
    3,726
    Pisteet:
    223
    Poweri olisi syytä vaihtaa. Vanha ei ole olleskaan hyvä.

    Nakkelet vaan uudet osat vanhojen tilalle. Biosista xmp päälle ja windows toki pitää asentaa uudelleen.
     
  4. VanYyden

    VanYyden Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2020
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mites toi windowsin uudelleen asennus, varmaan saan jotenkin siirrettyä ton tohon emoon asennetun uuteen.
     
  5. Kikkomane

    Kikkomane Newbie

    Liittynyt:
    06.11.2019
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,575
    Kiitokset:
    951
    Pisteet:
    123
    Tuon DDR4 muistin yhteensopivuus ei ole fyysisesti koosta riippuvainen. Uudella emolla ne voi olla vähän kireät, mutta pitää tasaiseti painaa ja katsoa, että ovat oikein päin. Kyllä ne paikoilleen menee, mutta ei väkisin murjoamalla.
     
  7. Kikkomane

    Kikkomane Newbie

    Liittynyt:
    06.11.2019
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mistähän vois johtua ? Sain osat vaihdettua ja kun nyt käynnistän koneen niin valoja syttyy ja tuulettimet alkavat pörräämään mutta näytölle ei tule mitään ?
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,705
    Kiitokset:
    752
    Pisteet:
    193
    @Kikkomane tee omalle kysymyksellesi oma keskutelun avaus, ettei sekoiteta ja sotketa avaajan kyselyä muilla asioilla.

    Säännöt:
    2. Älä vastaa viestiketjuun uudella, asiaan liittymättömällä kysymyksellä, vaan aloita uusi viestiketju kysymyksellesi.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,677
    Kiitokset:
    3,726
    Pisteet:
    223
    Pitää varmaan hommata uusi windows kun emolevy vaihtuu. Luulisin.
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,575
    Kiitokset:
    951
    Pisteet:
    123
    Windowsin voi siirtää toiseen koneeseen lisenssityypistä riippuen, jos se on rekisteröity Microsoft tilille. Ole yhteydessä Microsoftin aktivointitukeen.
    https://answers.microsoft.com/fi-fi...oneeseen/6b67d66c-6dc0-492b-a494-3b330c2f2d93
    Linkissä on keskitytty Windows 7:stä päivitettyyn kymppiin, mutta sivun tukinumeroista saa tarvittaessa lisätietoa siirto-oikeudesta.
     
    Viimeksi muokattu: 02.01.2020

Jaa tämä sivu