1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pientä parannusta AMD:lta VII vs Vega 64

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 12.01.2019.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,618
    Kiitokset:
    1,169
    Pisteet:
    223
    Tehonkulutuksen pysyessä suurinpiirtein samana pientä piristystä havaittavissa peleissä. Tämä ei varmaan monellekaan uutinen sinänsä. Testissä käytetty i7 7700K prossua joka edelleen löytyy monestakin kokoonpanosta. Kaikki eivät kulje aallonharjalla ja uusimman tekniikan perässä. No toki tuo näytönohjain nyt on uusinta Amd:n suunnalta. :)

    AMD publishes Radeon VII benchmark results from 26 games

    Keskustelua asian suhteen voisi tässä kehitellä.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,199
    Kiitokset:
    3,599
    Pisteet:
    223
    Tuosta näkee hyvin pelkän valmistustekniikan vaikutuksen. Minä kun odottelin navia alkuvuodeksi. Vaan kattellaan, rtx-rääsy sentään vasta ensimmäistä päivää käytössä.

    Firefox näköjään kaatuilee kympillä koko ajan. Kiva.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,618
    Kiitokset:
    1,169
    Pisteet:
    223
    Hieman offtopic mutta kokeile chromella.
     
  5. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,555
    Kiitokset:
    67
    Pisteet:
    58
    Eri revikoita kattelin tossa, ja näyttäs olevan Radeon VIIn suhteen ajurit vielä ihan rikki ja levällään. Kaiken näköistä kaatuilua ja jumitusta, ja joissain tapauksissa joutuu jopa windowsin asenteluhommiin että saa ajurit uudelleen toimimaan(tämä siksi että ajurit eivät suostu asentumaan kunnolla). Kortti ei myöskään tunnu ylikellottuvan tai alikellottuvan, oli se sitten automaattisesti tai manuaalisesti, koska ajurit on siltä osin kuin turhapuron uunon verkkopaita.

    Kuulemma ovat kovasti korjailemassa ajureita, mutta varmaan kannattaa odotella, jos meinaa saada toimivan yksilön. Joku revikkaa tehnyt tuumasi, että oiskohan AMDn pitänyt lykätä launchia, kun näyttää olevan homma vielä sen verta levällään, että kortti ei oikein tahdo toimia nätisti kuin kourallisella kokoonpanoja...
     
    i9Extreme kiitti tästä.
  6. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    2,129
    Kiitokset:
    657
    Pisteet:
    123
    eihän tuosta ollut vielä revikoiden aikana virallisia ajureita ulkonakaan...
     
  7. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,555
    Kiitokset:
    67
    Pisteet:
    58
    Sama tauhka tuntuu jatkuvan virallisillakin ajureilla, ja AMDn asenne on "Olemme tietoisia asiasta ja pyrimme korjaamaan ongelmat mahdollisimman nopeasti...", jos kerran tiesivät asiasta niin olis ehkä voinut tehdä asialle jotakin ennen ajurien julkaisua...
     
    i9Extreme kiitti tästä.
  8. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,830
    Kiitokset:
    29
    Pisteet:
    78
    Ihan hyvä korttihan tuo VII on mutta minusta aavistuksen liian kallis. Toki täytyy muistaa että toi kortissa oleva muisti ei ole sieltä halvimmasta päästä. Jos sais jotain 599€ niin se olisi ollut loistava kortti.

    Ilmeisesti videorendauksessa isompia resoja käyttäessä tuo 16GB muistia tuo yliotteen Nvidian vastaaviin (DigitalFoundryn videon perusteella ainakin).
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,199
    Kiitokset:
    3,599
    Pisteet:
    223
    Ainakin muisti riittää 4k-pelaamiseen, toisin kuin 2080:n 8 gigaa.
     
  10. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,627
    Kiitokset:
    391
    Pisteet:
    93
    8GB on paljon enemmän kuin tarpeeksi.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,199
    Kiitokset:
    3,599
    Pisteet:
    223
    Xcom 2:ta napsutellessa meni 8 gigaa rikki. 1080ti:ssä oli tarpeeksi.
     
  12. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,627
    Kiitokset:
    391
    Pisteet:
    93
    Kun lapussa on vapaata muistia tarjolla, tottakai sitä varataan, mutta 4k pelaus onnistuu myös 3GB muistilla.
     
  13. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,830
    Kiitokset:
    29
    Pisteet:
    78
    Jeps, tällä tavallahan se normaalisti menee. Toki en lähtis ekana pelaileen uusimpia pelejä 3gb muistilla kun sillon saattaa jo kohdata häiritsevää stutterointia.
     

Jaa tämä sivu