1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Philips DVP720SA ?

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi United 16.06.2004.

 1. United

  United Member

  Liittynyt:
  02.01.2004
  Viestejä:
  94
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Elikä omistaako kukaan kyseistä laitetta ?...Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia. Toimiiko DivX tekstit/skandimerkit jne.... Philipsin esitteiden mukaan olisi lähes muuten sama kuin DVP-630 , mutta tässä pitäis olla 5.1 ulostulot...
   
 2.  
 3. Euffis

  Euffis Member

  Liittynyt:
  17.06.2004
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Suomennos on "vähän" kesken = puuttuu, vaikka koneeni on /02 alueversiota. Tekstityksiä en ole kokeillut. dvd:stä, jossa on divx tiedostoja näkyy valikossa vain ensimmäiset 8 merkkiä. toinen puoli ruudusta on tyhjä laatikko, jossa kai pitäisi olla jotain hienoa. dvd on tavallinen ISO-dvd. Skandit, eivät ainakaan tässä valikossa toimi. oletuksena palaa ylikirkas sininen -multichannel ledi etupaneelissa, joka häikäisee, jos DVD on pahasti näkökentässä, vaikka itse paneelin tekstin saakin kolmiportisesti himmennettyä.

  32x pikakelauksella kuva on selkeä, joten nopeutta piisaa. toistaa huonot divx:ät paremmin kuin divx player pc:ssä.

  regiooneista laite ei ole kuullutkaan, hyvin kelpaa 1 ja 2 alueen levyt. ei rämise, eikä levyn pyörimistä kuule.

  mutta antaa laitteen kypsyä. vertaa vaikka ensimmäisiin versioihin 737:sta. tämänkin pitää vähän kypsyä ensin. laitehan on vielä niin harvinainen, ettei kaupasta tahdo löytyä.

  philipsillä on tarjous, että kesä-heinäkuun ajan saa kuninkaan paluun kaupan päälle. varmistakaa ennen ostoa, sillä itse sain tapella hieman ONOFFin kanssa, koska myyjät eivät tienneet tarjouksesta vaikka sellainen oli heidän weppisivuillaan. Philips- vahvisti tarjouksen olemassa olon. Lopulta sain alkuperäispakatun kunkun paluun ONOFFilta. Todennäköosesti siellä pitäisi olla kuponki, joka lähetetään philipsille, mutta mun lootassa ei tuollaista ollut, joten tarpeeksi urputtamalla ONOFF taipui ja antoi levyn, vaikka ostin pelin toukokuun alussa. olivat menneet mainostamaan philipsin tarjousta liian aikaisin :)

   
 4. United

  United Member

  Liittynyt:
  02.01.2004
  Viestejä:
  94
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joo..Kävin itsekkin ostamassa tänään ton vehkeen Gigantista 169 € ja sisällä laatikossa oli toi Taru Sormusten Herrasta DVD-leffa...Kaikki muut toimii paitsi ihan uusimmat XviD codecit. Divx tekstit toimii ristiriitaisesti..skandit toimii ( ä,ö ) mutta jokaisen lauseen eteen tulee kirjain ( Ü )ja lause loppuu yhden kirjaimen liian aikaisin..siis esim.
  ÜTäytyy lähteä kotii kun pitäisi olla Täytyy lähteä kotiin .subeja en onnistunut valitsemaan manuaalisesti vaan filmi ja tekstit täytyy olla samannimiset...sekä jos leffan nimi on liian pitkä n.43 merkkiä tai jotain sinne päin ei löydä subeja ollenkaan !.....Muuten kaikki on toiminut hyvin varsinkin DivX 5 tuntuu toimivan loistavasti..Odotellaan firmware päivitystä ...!
   
 5. ukkoman

  ukkoman Member

  Liittynyt:
  20.06.2004
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jep ostin laitteen ja testasin parin elokuvan tekstitytkisiä (sub), eikä tuntunut toimivan. Ainakin näissä kahdessa testaamassani filmissä tekstitykset olivat edellä varsinaista kuvaa. Tällaisia virheitä ei kaverini mukaan ole 737:ssa ollut. Lisäksi teksitykset katkesivat oudosti kahdelle riville, ilman minkäänlaista logiikkaa. Rivin alkuun tosiaan muodostui lisäksi jokin outo merkki. Hintaansa nähden silti kelpo vehje. Testailin todella vanhojakin divx:iä (1998) ja tuntuivat kaikki toimivan.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2004
 6. XToni

  XToni Member

  Liittynyt:
  21.06.2004
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itse ostin tänään tuon samaisen laitteen ja tekstien edessä näkyy ihme viivaympyrä jos on laitettu filmiin kiinteäksi tekstit. Ja irtotekstejä ei löydä. Tietääkö kukaan mitään päivitystä millä saa tekstit näkymään kunnolla ?
   
 7. United

  United Member

  Liittynyt:
  02.01.2004
  Viestejä:
  94
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kannattaa ottaa yhteyttä tuonne Philipsin asiakaspalveluun puh. 09 6158 0250 , että saataisiin päivitys tuohon firmwareen...koska muihin Mediatekin prossalla varustettuihin laitteihin on jo tullut useita firmware päivityksiä !
   
 8. timtu

  timtu Guest

  Mitä...onko 720SA siis Mediatekin piirillä vai?
   
 9. ukkoman

  ukkoman Member

  Liittynyt:
  20.06.2004
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jep päivitys olisi todella tarpeen. Testailin *.srt,*.sub ja eivät toimineet oikein. Teksktit kyllä näkyvät, mutta eivät samaan tahtiin kuvan kanssa. Lisäksi muutamien vanhempien divx.n kanssa on tapahtunut ns.jumittamista ja on ollut käytännössä pakko irroittaa virtapiuhat. Pitää miettiä vielä laitteen palautusta. Pistää miettiin, että onko tuota nyt lainkaan testattu.
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2004
 10. United

  United Member

  Liittynyt:
  02.01.2004
  Viestejä:
  94
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joo..ajattelin pistää tänne vähän tietoja ja käyttökokemusta laitteesta.
  Olen katsellut laitteella aika paljon avi tiedostoja ja vain pari avia ei ole toiminut.Divx tekstitys ei toimi,kuin n.40 minuuttiin asti jonka jälkeen tekstitys häviää (saa takaisin kelaamalla avia vähäksi aikaa..jonka jälkeen katoaa taas) lisäksi joillain avi tiedostoilla tekstit ei ole tahdissa kuvan kanssa.Lisäksi toinen ärsyttävä puute on GOTO toiminnan puuttuminen DivX toistolla eli pakko käyttää kuvallista kelausta ( onneksi on sentään 32X )päästäkseen haluttuun kohtaan.Sitten muutama vinkki itse laitteeseen:
  Levyluukun avaus/sulkeminen kaukosäätimestä = Paina 2 sek. STOP nappia.
  Sekä softaversion tarkistus: Mene SYSTEM MENUUN ja näppäile 1379 .
  Ja sitten vielä Region code hack:
  dvd player on
  open tray
  (no disk inside)

  1. Turn on the player.
  2. Open the tray.
  3. Press the following sequence on the remote: 9-9-9-9-0
  4. The number 0 will appear on the lower left side of your screen.
  5. Your player is now region free! Put in a DVD and enjoy!

  NOTE: The 0 in the sequence above represents the region code. 0 = region free. If you want to change your player to just a specific region code, replace the 0 with the region number you want.
   
 11. karsta

  karsta Guest

  Voisko joku omistaja testata, pystyykö tämä härveli toistamaan mp3-biisejä satunnaisessa järjestyksessä alihakemistoista (shuffle/random?). Olisin varsin kiitollinen tiedosta. Tuntuu siltä, ettei sellaista soitinta olekaan. Paitsi kannettavat ja autosoittimet...
   
 12. United

  United Member

  Liittynyt:
  02.01.2004
  Viestejä:
  94
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kokeilin tota MP3 toimintoa alihakemistoista Shuffle toiminolla ..huonolla menestyksellä eli en saanut toimimaan.
   
 13. tuskamies

  tuskamies Member

  Liittynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 14. tuskamies

  tuskamies Member

  Liittynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pienen pikatestin tuloksia :
  +Xvid leffoissa on yllättävän hyvä kuva.
  +Tekstitykset tunnistuvat automaattisesti ( ainakin kun kansiossa on elokuva.avi ja elokuva.sub tiedostot) subeja ei tarvitse erikseen valita.
  +Hiljainen - koneisto ei pidä juuri meteliä kun levy pyörii normaalisti.
  +Kivan näköinen ja matala.

  -"í" merkki ilmestyy ensimmäisen subirivin ensimmäiseksi merkiksi, toiselta riviltä puuttuu ensimmäinen merkki.
  -Testaamieni leffojen tekstit (.sub ) eivät pysyneet synkassa kuvan kanssa. korjaantuu tod.näk. muuttamalla tekstit .srt muotoon tai muilla säädöillä.?
  -Teksti on melko pientä, mutta kuitenkin luettavissa helposti. Sanojen välissä on aika iso rako.

  Eli suurimmat ongelmat liittyvät "yllättäen" Divx/Xvid tekstityksiin. Odotellaan firmis päivitystä.
   
 15. tuskamies

  tuskamies Member

  Liittynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Juup. eli tuo mainitsemani synkka ongelma hävisi ´kun tekstit muunsi subtitleworkshopilla .srt muotoon. soittimen firmware on 05.00.01.08 versiota, pistin philipsille tiedustelun että onkohan uutta milloin tulossa. tuo aiemmin mainittu regionhack toimii hienosti :)
   
 16. jarre

  jarre Member

  Liittynyt:
  20.01.2003
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minäkin hain Gigantista 720SA:n mutta taidan palauttaa.

  Laite menee joka helvetin kerta multichannel modeen vaikka kuinka monta kertaa käy setupissa laittamassa stereo. Tästä on se kiusa että etupaneeliin syttyy törkeän kirkas sininen ledi, ja se sietämätön vika että tuo "multichannel" moodi vaikuttaa myös äänen digitaalilähtöön. Näin ei kertakaikkiaan saa tehdä minun kodissani.

  En pidä myöskään siitä että laitteessa on muutama "tehoste" moodi, jazz, classical, rock ja digital, jotka nekin vaikuttavat myös digilähtöön. Ja mikähän noista on "off"?

  Sääli, muuten ihan mukavan tuntuinen laite. Ainoa kokeilemani DivX toimi ja 3mpix jpegit dvd-r:ltä toimivat jouheasti. Mutta en voi sietää että laite itsepintaisesti menee mulkkaamaan signaalia joka sen pitäisi vain 1:1 siirtää CD:ltä kuituun. Perkele. Eikä tuota "surround" nappia saa edes kunnolla opetettua yleiskaukosäätimelle koska philipsin kaukkari käyttää siihen vaihtuvaa koodia. Paska mikä paska.

   
 17. wiurila79

  wiurila79 Guest

  Joo, soitin tuonne Philipsin asiakaspalveluun ja kertoivat, ettei äänitehosteita saa pois päältä.
  Ongelma on se, että 720SA:n äänitehosteet vääristävät
  ääntä turhan paljon...pitäisi kai ostaa normaali CD-soitin musiikin kuunteluun...taidan palauttaa soittimen.
   
 18. Speti

  Speti Member

  Liittynyt:
  18.10.2003
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moi
  Soittelin tänään tuonne Hilipsin auttavaan puhelimeen ja kertoilivat, että päivitys on tulossa ihan pikapuoliin. Kertoilivat, että sisältää ainakin noita tekstitysten epäkohtien korjauksia...On aika moni tainnut tuonne soitella kun tiesivät heti yskän; eli jäädää odottelemaan tuota päivitystä...

  Mutten täytyy kyllä kehua laitetta, on loistava vehje ja nuo xvid raidat ovat todella hyvän näköisiä...

  Onko kellään muuten tietoa miksei nuo isänmaan toivot (Nakin koodaamat) toistu tuolla nykimättä?

  Ja täällä paljon tietoa/vinkkejä
  http://translate.google.com/transla...=UTF-8&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=/language_tools
   
 19. United

  United Member

  Liittynyt:
  02.01.2004
  Viestejä:
  94
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
 20. ukkoman

  ukkoman Member

  Liittynyt:
  20.06.2004
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En ole saanut vieläkään testityksiä ajantasalle varsinaisen kuvan kanssa. Tuntuu kaikissa olevan toi sama viive kuvan kanssa. Srt:tä ei edes tunnistanut.
  Muuten tuntuu kyllä toimivan.
   
 21. Michelin

  Michelin Regular member

  Liittynyt:
  30.07.2003
  Viestejä:
  407
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Vielä yksi ostaja ja mielipiteet:
  + Ihan kivan näköinen laite.
  + Tähän mennessä toistanut kaikki mitä olen kokeillut
  + Vanhat huonokuntoisetkin pätkät yllättävän hyvällä kuvalaadulla
  + Tekstit kyllä löytyy ja toimii JOS on nimetty samalla lailla kun elokuva ja JOS tämä on .srt muodossa.
  .sub muodossa oleva teksti lähtee myös pyörimään mutta jostain kumman syystä ei ole ajantasalla ja teksti jakaantuu riveille ilman minkäännäköistä logiikkaa. Toisin sanoen sama tekstipätkä toimii .srt muodossa muttei .sub muodossa, mistään tekstityksen väärästä synkkauksesta siis ei ole kyse vaan selkeä bugi. Eli subtitle workshopilla pitää muuntaa .srt muotoon niin kyl toimii.

  - ei löydä tekstiä jos on nimetty eri lailla kuin leffa
  - Häiritsee että tekstityksen eka merkki aina on "É" ja vika merkki tippuu pois. "É Mitä kuuluu" eikä "Mitä kuuluu?".
  - teksti vähän turhan pieni ja liian keskellä ruutua, myös vaikea lukea jos tausta on vaalea
  - huonolaatuisella pätkällä muutaman kerran jumittanut koko laitteen pikakelauksella

  Muuten olen kyllä ihan tyytyväinen, toivottavasti nämä virheet saa korjattua.
  Kysymys loppuun; Miten laitteen päivityksen tulee tehdä jos/kun tällainen tulee? Ei ole minkäännäköistä kokemusta siitä.
   

Jaa tämä sivu