1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Philips DVP5960

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi diski 13.08.2006.

 1. temi

  temi Active member

  Liittynyt:
  05.09.2004
  Viestejä:
  1,054
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Soitin ei kykene muuttamaan DTS-ää analogisiksi kanaviksi vaan siihen tarvitaan kotiteatterivahvistin DTS-tuella.
  Jotkut soittimet jopa osaa purkaa DTS:än jo soittimessa analogiseksi.

  Se, että soitin ei osaa itse purkaa DTS:ää ei pitäisi olla suuri ongelma.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2008
 2.  
 3. Topfield

  Topfield Member

  Liittynyt:
  13.04.2007
  Viestejä:
  78
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mulla on tollanen vahvistin pioneer vsx-415. Löytyy DTS valmius ja DD, joten pitäisi saada DTS äänet toimimaan.
   
 4. tsungu

  tsungu Member

  Liittynyt:
  30.07.2003
  Viestejä:
  81
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ostin laitteen pari vuotta sitten kun halusin hankkia divx ultra sertifioidun laitteen (menuja ja tekstityksiä varten). Hankin myös DivX Author -softan vuosi sitten. Heti alussa huomasin että kauko-ohjain on ihan paska kuten luin myöhemmin dvd-help comistakin. Tuo malli vain sattui olemaan ainoa Suomen markkinoilla oleva ultra certified -laite. Korjasin ongelman ostamalla vuoden vaihteessa verkkokauppa comista Kungen -nimisen yleiskaukosäätimen mistä löytyi valmis koodi laitteelle. Kunkulla sain ruletettua Philipsiä siedettävästi kunnes pari päivää sitten laite ei ottanut enää mitään käskyjä uudella eikä vanhalla kaukosäätimellä. Työkaveri neuvoi ottamana virrat pois muutamaksi minuutiksi, mutta siitä ei ollut apua.

  Edellinen soittimeni (Yamada) oli paljon parempi vaikkei osannutkaan tekstityksiä. Annoin sen vanhemmilleni kun heidän dvd-soittimensa levisi. No menipähän ainakin hyvään tarkoitukseen.

  Philipsiä voi kyllä edelleen joten kuten käyttää laitteessa olevilla painikkeilla vaikka ne eivät ole läheskään yhtä monipuoliset kuin Yamadassa. Harkitsen kuitenkin jo seuraajan hankkimista sillekkin (mutta en varmasti enää Philipsin laitetta). Blue ray kiinnostaisi mutta ovat vielä kalliita eivätkä osaa toistaa vanhoja divx -tallenteitani. Pioneer 600AV kiinnostaisi, mutta sitä ei löydy enää mistään.

  Ottaa päähän koko divx jo. Ei pitäisi sitoutua mihinkään tekniikkaan kun muutaman vuoden päästä on edessä taas konversiorumba kun sen tekniikan tie on kuljettu loppuun. En kuitenkaan haluaisi multimedia pc:tä olohuoneeseen, siitä tulisi taas yksi ylläpidettävä lisää eivätkä kaikki perheessä ehkä olisi valmiita edes opettelmaan sen käyttöä.

  Osaako kukaan suositella kohtuuhintaista (alle 200 euroa), EU-sta saatavilla olevaa soitinta mikä osaisi kaikki divx -temput? Usb -liitäntä olisi plussaa.
   

Jaa tämä sivu