1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Philips 37" LCD ääniongelma

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi RahinaP 11.03.2017.

 1. RahinaP

  RahinaP Member

  Liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  44
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Otsikon TV pitää häiritsevää sirinää. Varsinkin sirinä kuultavissa kun vaihtaa kanavaa. Scart johdot tarkistettu , kokeiltu eri digiboksilla , sama ongelma jatkuu. Analogisella puolella ei minkäänlaista sirinää kuultavissa, joten luulisi että digiboksissa vika mutta tosiaan kokeiltu toisellakin boksilla ja sama ongelma jatkuu. Kyseessä 2006v ostettu LCD laajakuvatelevisio. Tälläistä ongelmaa ei ole ennemmin ollut. Kokeillut myös laittaa analogisella puolella äänet kohdilleen ja digiboksissa täysille ei apua. Mitään tehtävissä? Kiitos.
   
 2.  
 3. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  386
  Kiitokset:
  47
  Pisteet:
  38
  Voi olla kaukaa haettua mutta näkyykö kuvassa mitään erikoista tai onko se himmeämpi? Entinen Samsungin näyttöni alkoi oireilla tuolla tavalla ja vähän ajan päästä ei siihen enää tahtonut saada kuvaa ollenkaan. Ajattelin tuota kun omalla telkkarillasikin alkaa olemaan jo ikää, saattaa pahimmassa tapauksessa olla lopun alkua. Toivotaan ettei tuota tapahdu mutta hyvä tiedostaa kuitenkin.
   
 4. RahinaP

  RahinaP Member

  Liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  44
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  kuva on hyvä ,ei mitään häikkää. Taisin ratkaista ongelman,olin jo ostamassa uutta tv:tä !!taisi olla dvd soittimen scart johdossa vika joka meni television toiseen scart liittimeen, ext2. Ihmettelen tätä kuinka se voi johtaa tuollaista häiriötä , vaikka dvd soitin on pois pistorasiasta koko ajan ,sillon laitan kiinni ainoastaan kun katon dvd:tä ja otan pois kun lopetan. Mutta tietty scart tv:n ja dvd soittimen välillä on koko ajan paikallaan. Mielenkiintoinen vika tosiaan oli, jos joku osaa selventää kuinka voi aiheuttaa tollasta vaikka dvd soittimen töpseli irti seinästä? Zhark jos sulla on ylimääräsiä scart johtoja suosittelen kokeilemaan vaihtaa? Kerrohan saitko ratkaistua?
   
 5. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  386
  Kiitokset:
  47
  Pisteet:
  38
  Tuo vanha Samsungini meni jo kiertoon, siinä kun oli itsessään vikaa. Kestihän se melkein 9 vuotta päivittäistä käyttöä.
   
 6. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  3,930
  Kiitokset:
  132
  Pisteet:
  73
  ^
  Antennijohdon kautta tuleva vuotovirta voi aiheuttaa kaikenlaista.
  Yksi olomuoto voi olla juuri tuollainen sirinä tms. ylimääräinen häiriöääni.
  Jos häiriö katoaa, kun KAIKKI antennipiuhat irroitetaan, silloin homma on selvä ja seinän antennirasiat pitää uusia.
  Uusi telkkari ei tuollaista paranna.
  Pahimmassa tapauksessa voi mennä paljon laitteita jaskaksi, kun se ylimääräinen sähkö purkautuu ajan kanssa omia teitään...

  T: Vesku
   
  timodahlg kiitti tästä.

Jaa tämä sivu