1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Pesunestettä näytön sisällä.

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi LaatikkoKaali 31.03.2015.

 1. LaatikkoKaali

  LaatikkoKaali Newbie

  Liittynyt:
  31.03.2015
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Puhdistelin LCD-näyttöäni ja oletan laittaneeni epähuomiossa liikaa ainetta rättiin, sillä noin viiden minuutin kuluttua puhdistuksesta huomasin nesteläiskän näytön alareunassa. Illan myötä kyseinen läikkä kasvoi. Pohdin josko läikän kasvu olisi johtunut näytön päällä olosta, mutta se oli kasvanut samalla tavalla kiinni olessaan.

  Utelen siis kokemuksia ja tapoja hoitaa tilanne esim. haihtuuko neste ajan kanssa, pitääkö ottaa näyttö ulos raameistaan ja mennä hyvin varovasti pyyhkimään sisustaa vai onko näyttö nyt vaan lopullisen saisse.
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Siis näytön suojakalvon ja näyttöelementin väliin on päässyt kosteutta? Kapillaari-ilmiö luonnollisesti näytön alalaidasta imaissut sisään. Ei se sieltä itsestään pääse haihtumaan. Näyttö kannattaa avata ja kuivata huolellisesti kuivalla rätillä joka ei nukkaa tai pölise, ettei väliin jää pölyä.

  Avatessa kannattaa varoa etenkin näyttöelementin kanssa, ettei tule naarmuja tai hajoa koko elementti. Elementti tulee yleensä yhdessä paketissa taustavalon kera, ja päällimmäisenä on yleensä muovinen tai lasinen suojakalvo, riippuen näytöstä.
   

Jaa tämä sivu