1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelitietokone Sims 3:sta varten. Max 1000€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Jadiou 13.06.2013.

  1. Jadiou

    Jadiou Member

    Liittynyt:
    09.07.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Olisin siis hankkimassa uutta konetta jolla pyörisi Sims 3 kaikkine lisäosineen hyvillä grafiikoilla ja ilman lagimista. Hinta siis olisi max 1000€. Itsellä ei ole kauheasti tietoa tietokoneen osista ja millaisia kannattaa katsella, joten arvostaisin pientä apua. Ja olisiko mahdollista että koneen saisi koottua pieneen koteloon?

    Kiitos jo etukäteen!
     
  2.  
  3. Tumpelo666

    Tumpelo666 Regular member

    Liittynyt:
    09.01.2010
    Viestejä:
    1,265
    Kiitokset:
    21
    Pisteet:
    48
    Tonnin koneella pyörii sitten muutkin kuin Sims 3 :p

    Tarvitsetko kasausta ja/tai käyttistä?
     
  4. Jadiou

    Jadiou Member

    Liittynyt:
    09.07.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli tuo hinta on se ihan maksimi ja se riittää että sims 3 toimii hyvin pätkimättä, eli hinta voi olla pienempikin. Ja kasaus ja käyttis tarvitaan myös.
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Määrittele tarkemmin pieni kotelo. Esim senteissä?
     
  6. Jadiou

    Jadiou Member

    Liittynyt:
    09.07.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    No en nyt osaa tarkalleen sanoa.. Sellainen että osat kuitenkin mahtuvat sisään, mutta ettei kone olisi hervottoman iso.
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Viimeksi muokattu: 13.06.2013
  8. Jadiou

    Jadiou Member

    Liittynyt:
    09.07.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tollainen pienempi, eli tuo kolmas vaihtoehto olisi hyvä. Jos vain osat mahtuvat sisälle.
     
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  10. Tumpelo666

    Tumpelo666 Regular member

    Liittynyt:
    09.01.2010
    Viestejä:
    1,265
    Kiitokset:
    21
    Pisteet:
    48
    Mitäs jos siihen löisi tuon 6800K:n ja 2133mhz muistit?
     
  11. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    2133mhz oli sit yhdellä kammalla vaan tuettu
    6800K:n suos9itus täältä,mut kumpi sit on järkevämpi
    2x4gb 1866mhz,vaiko 1x8gb 2133mhz (tuki 2133mhz kammoille vain single-channelissä)
    E: luin tämän siis joskus puolisen vuotta sitten kun oli tuloss nuo prossut
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2013
  12. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Tuosta Sharkoon-kotelosta : seuraavia pikkujuttuja, siinä ei ole minkäänlaista pölysuojausta, siinä ei ole ilmanvaihtoa vaan poistosta vastaa ylös asennettu poweri siinä ei ole kelkkaa 2.5" levylle eikä mitään vaimentimia kovolle, kun paino on 4kg se tarkoittaa erittäin ohutta peltiä.
    USB 2.0 portteja 3kpl jolloin 1 jää yli ja USB 3.0 portteja 1kpl joka ei sovi emoon.
    Mittaa eikö mihinkään lattialle sovi kunnollista ATX-kokoista pönttöä, kun budjetissasi olisi varaa laatuosille.
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tukee 2133 MHz muistia dual channelissa.

    Toi oli niitä harvoja halpakoppia joita sai samantien. Monissa 2 viikkoo odotusta.

    Edit: Sulla on väärä koppa. Tossa on 2,5 tuuman levyille paikat, taakse tuuletin, USB 2*2 ja USB 3*2. Pölyfiltteri edessä.
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2013
  14. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Katos kehveliä niinpä ajattelin että nyt on jotain pielessä, kotisivuillahan toi pytty näyttää siedettävämmältä,
    Siltikin kannatan kunnon ATX-koppaa

    Muistatko mistä moisen väittämän opettelit ???
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Nyt täytyy sanoa,että en löydä artikkelia mistään,en siis mistään,vain tämän
    http://hexus.net/tech/news/cpu/51145-amd-richland-apu-processor-range-key-specs-listed/
    jossa lukee että tuettuna on 1866mhz kammat,mutta tuossa on myöskin näköjään linkki jonka takaa paljastuu että tuki olisi myöskin 2133mhz muisteille

    En löydä mistään enään artikkelia josta luin että tukisi 2133mhz muisteja singlechannelissa,ja 1866mhz dualchannelissa,en vain löydä,

    Mutta kun kerta tukevat 2133mhz kampoja,niin pahoittelen mokaani,eipä tässä muuta...
     
  16. Bodomed

    Bodomed Regular member

    Liittynyt:
    18.11.2006
    Viestejä:
    362
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kotelo: BitFenix Shinobi Core, musta 52,90€

    Emolevy: ASRock FM2A75 Pro4, A75 71,80€

    Prosessori: AMD A8-5600K, 4 x 3,6GHz, 100W, boxed 91,90€

    Näytönohjain: Club 3D Radeon HD 7770 GHz Edition, 1024MB 115,90€

    Keskusmuisti: G.Skill Sniper DIMM Kit 8GB PC3-14900U CL9-10-9-28 (DDR3-1866) 73,90€

    Virtalähde Super Flower Golden Green Pro 500W 74,80€

    Kiintolevy Western Digital Caviar Blue 1000GB, SATA III 63,80€

    Käyttöjärjestelmä: Windows 7 Home Premium 64bit SP1 FI OEM 94,90€

    Kokoamispalvelu yhden vuoden takuulla 49,00€

    Käyttöjärjestelmän ja ajureiden asennuspalvelu 14,50€

    Yhteis hinta tällä kokoonpanolla olis 713,35€!

    Varmasti toimii simssi hyvin ja lisäosineen. Itsellä toimi vielä huonommalla AMD Radeon HD6670 ja 4gb muistia. High:lla. Kun sitä taannoin tuossa koitin.
     
  17. Bodomed

    Bodomed Regular member

    Liittynyt:
    18.11.2006
    Viestejä:
    362
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
     
  18. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mitä järkee ottaa A8-5600K ja HD 7770?

    Paketti oli kai Silentrigistä?
     
  19. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    NoNiin ; tämmöstä kannattais harkita koska siinä on tehokkaampi näytönohjain
    Vähän pienempi ja halvempi
    Tuommoisen kaveriksi HYVÄ emo ja nopeat muistit.
    Tuohon Geretin #14 viitaten vähän sinnepäin sivun alalaidassa tekstiä.
     
  20. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    En kyllä löytänyt oikein mitä olisi pitänyt,mutta löysin tämän
    *Scythe Mugen 3 Air CPU Cooler equipped with a wind tunnel of three 120mm x 1300rpm Slipstream fans*

    ja tottakai minulla on mugenin perässä takana 119mm/40mm tuuletin,ja kotelon takana mugenin slipari,niin niiden väliin meni passelisti scythen säädettävä 120/25mm ledituuletin,nyt minulal on tuossa tuulitunneli,kiitos :)
    /Sori tost OT:sta,oli pakko kiittää
    Ja joo,6800K mielummin kuin 5600K+7770,jos haluaa ottaa 7770:an ja fm2 kannan prossun niin kipinkapin ettimään athlon x4 760K:ta
     
  21. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Ootko nähny muuten tuon ?
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_7_570&products_id=86650

    *edit*
    Lähinnä siis sillä, että 5600K:n kohdalla skipataan ja mielummin 6600K jos meinataan parempi näyttis hankkia vasta myöhemmin tulevaisuudes.

    [​IMG]

    Tossa just matalabudjetin setti, hieman menee OT mutta näemmä alta 600e voi saadakkin jo jotain. Tohonkin menis vielä kasaus päälle.
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2013

Jaa tämä sivu