1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikonetta

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi rubEE 09.08.2015.

?

Amd:n osat vai intelin?

  1. AMD

    37.9%
  2. INTEL

    62.1%
  1. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Huutonetistä ja muualta noita on löytynyt ainakin
    @rick79 ei sulla ois muistikuvaa?
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Muro ja huutonet... ei noita oikeen taida muita olla enää.. Huutonetistä jos ostaa niin kannattaa katella sellasta ilmoa jossa myydään fyysistä lisenssitarraa. Ne on yleensä muutaman egen kalliimpia mutta myös luotettavampia. Vielä jos sattuu löytämään retail-version niin sillon on turvallisilla vesillä ainakin
     
  4. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    OEM= "vain yhdelle koneelle" (käytännössähän voit asentaa sen ihan niin monta kertaa kuin halajat mutta "laillisesti" saisit asentaa sillä vain kerran/vain yhteen koneeseen)"
    Retail= Asenna ja vaihda konetta niin monta kertaa kuin huvittaa
     
    BPVest kiitti tästä.
  6. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Noniin , laittoivat spostia ettei enää ole tuota nanoxian 140mm tuuletinta saatavilla/eikä tule. Minkä käsken laittaa tilalle? Samaan hintaluokkaan tietty (taisi olla n 8e)
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Oikeastaan voisit jättää sen kokonaan pois. Jos nyt oikein muistan niin koneeseen on tulossa kome 120 millin tuuletinta, ja ne riittävät kyllä jos et mitään maailmanennätyskelloja tavoittele.
     
  8. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Perkele , eikö tuossa kotelossa tullutkaan niitä pölysuojia mukana?
    Edit vai onko nuo metalliset esm pohjassa oleva ritilä muka jokin pölysuoja?
     
    Viimeksi muokattu: 14.08.2015
  9. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Luultavasti nappaisin ton:
    http://www.mindfactory.de/product_i...n-V3-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1006108.html

    Pohjassa oleva ritilä on pölysuoja.
    Edessä pitäs olla myös, voi olla tyyliin näin:

    [​IMG]

    Mistä kotelosta puhutaan ? Perus Shinobissa ei tule yhtään, Coressakin vain yksi takatuuletin.

    Perusflektit, 120mm ja alempana 140mm (3kpl + 1kpl jos tyhjä shinobi)
    http://www.mindfactory.de/product_i...3-0-120x120x25mm-1000-U-min-13-dB_615684.html
    http://www.mindfactory.de/product_i...40x25mm-800-U-min-12-dB-A--schwar_619829.html

    Vaihtoehtoisesti paremmat jos tuulettimiin haluaa sijoittaa:
    http://www.mindfactory.de/product_i...120x25mm-800-1200-U-min-12-16-dB-_956529.html
    http://www.mindfactory.de/product_i...140x25mm-700-1000-U-min-11-14-dB-_956533.html
    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 16.08.2015
  10. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Juuh näköjään oli pölysuojat ylhäällä edessä ja alhaalla.

    Mulla ainakin tuli yksi 120mm tuuletin mukana, tilasin vielä 140mm sekä yhden 120mm tuulettimen. Kai niillä pärjää? Laitanko 140mm kattoon sekä toisen 120mm eteen vai miten tuulettimet kannattaa sijoittaa?

    Tosiaan osat ovat jo tulossa upsin kautta, jännä kun otin kummiskin dhl:n postituksen niin tulee upsin kautta..
    Tilasin myös tuon vtx3d:n näyttiksen :)
    Toivottavasti osat ovat nyt yhteensopivat

    Mitä muuten kannattaa ottaa huomioon kun asennan winukan ssd:lle? Pitääkö biosista muutella jotain?
     
  11. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    281
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    BIOSista ainakin ACHI mode päälle (veikkaan että on oletuksena mutta kannataa kattoo)
     
  12. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Se on perusmalli, eli vähintään yksi puhaltaa sisään ja vähintään yksi puhaltaa ulos. Voit pistää sen 140mm kattoon puhaltamaan ulos, että saat tehostettua ilmankiertoa. Voi sinne eteen laittaa myös stoisen samanlaisen, ei ole mikään pakko tietenkään. Ehkä sit jos lämmöt nousee niin pari astetta sillä toisella saattaa saada madallettua.
     
  13. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Jees pitääpä kasailla sitten kunnolla kun saa osat :p Mistä laitan puhaltamaan sisään ilmaa? edestä?
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Edestä sisään, takaa ulos.
     
  15. cchuck

    cchuck Member

    Liittynyt:
    14.10.2014
    Viestejä:
    49
    Kiitokset:
    6
    Pisteet:
    18
    Itellä on öbautu samanlainen kokoonpano ja oon ollu tyytyväinen kyllä! En pelailuun ensisjaisesti miettiny, mutta nätisti on pyöriny kaikki mitä oon testaillu, mm. Shadow of Mordor, Advanced Warfare, Diablo 3, WildStar jne.

    Virtalähde näyttää hyvältä mun silmään.
     
  16. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    No kiva kuulla että on ihan hyvä setti! :) Tosiaan osat nyt tulossa tällähetkellä Tanskassa ,mitähän reittiä ne tulevat suomeen?
     
  17. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Niistä ei ikinä tiedä, voi olla että laiva nappaa Tanskasta pari konttia lisää ja jatkaa siitä (säkällä vielä Ruotsin kautta) Suomeen.
     
  18. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Sitä minäkin vähän aattelin :D Noh saapa nähä kummat osat tulee ensin , hellun tänään tilaamat osat systemastoresta vai minun saksan paketti :p
     
  19. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Mites näistä tietää kumpaan suuntaan tuuletin puhaltaa ilmaa?
    Edit: löytyikin rotation yms kun tarkemmin katsoi..
    Seuraava kysymys millä SSD kiinni ?
     
    Viimeksi muokattu: 20.08.2015
  20. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
  21. rubEE

    rubEE Regular member

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    199
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Jep nyt on kone kasassa. Sekä winukka ja ajurit asennettu! Mitä kannattaa katella biosista kun sanoo että "CPU FAN ERROR" eikä heti lataa windowsia vaan ehdottaa boottia. Sekä ensimmäisellä kerralla sanoi että new cpu fan installed check bios tms , kaikki tuulettimet kyllä pyörii.
     

Jaa tämä sivu