1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone käytettynä

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi djjari 21.11.2015.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    Olisi mukava nähdä työpöytä että kaikki on ok. Tämä ei ole mitään piruilua van jeesaamista foorumilla. :) ruutu.PNG

    Hurinat saa kuriin eri menetelmillä.
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2015
    djjari kiitti tästä.
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    USB-tikulta siis asensit nyt?
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    En miekään vielä malttanut nukkumaan. :rolleyes:

    Jos kerran dvd ei toiminut.
     
  5. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    kaikki muuten kunnossa mutta miksi ei se isoin 1000gb:N kovo näy ollenkaan,näkyy vain se SSD levy osio
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Ohjauspaneeli - Järjestelmä ja suojaus - Valvontatyökalujen alta Luo ja alusta kiintolevyosioita.
     
  7. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    miksi tuo aseman nimet on nyt tollaset,eli toi F:asema pitäis olla se C:asema,ja miksi siinä lukee new volume
     

    Liitetyt tiedostot:

  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    SSD näkyy olevan c: asema niin kuin kuuluukin. Noiden asemien nimiä ja tunnuksia voi itse muuttaa jos tykkää.
     
  9. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    voiko muita laiteajureita asentaa samaan aikaan kun windows asentaa päivityksiä,vai pitäiskö odottaa niin kauan että windows on asentanu kaikki päivitykset,ja sitten vasta sen jälkeen rupee asentaan muut,pelit ja muut ohjelmat
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Anna rouskuttaa päivitykset ensin.
     
  11. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    aika kova hurina on kyllä koneessa,odotin sen kyllä olevan hiljasempi,ei kyllä juuri eroo tähän vanhaan
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Näytönohjainko siellä hurisee? Asia korjaantuu kun laittaa vähän maltillisemmat tuuletinprofiilit. Tuossa ohjelma millä onnistuu http://gaming.msi.com/features/afterburner.
     
  13. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    ookeii,mutta mkä tuolta pitäisi noista valita ladattavaks
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    MSI Afterburner. Ensimmäinen listalta.
     
  15. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    mutta miksi nuo kaikki asentamani ohjelmat nyt menee toho c:asemalle,eli sillä ssd levylle,mikä on siis pienempi,olen joutunut siirteleen niitä aina tohon toiselle 1000gb:n kovolle
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Hyvin monissa ohjelmissa voi asennuksessa valita asennuskansion, käytä sitä hyväksesi.
    Jos niitä manuaalisesti siirtelet toiselle levylle, niin osa ohjelmista ei välttämättä toimi oikein siirron jälkeen.
     
  17. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    mitä tuossa pitäisi säätää
     

    Liitetyt tiedostot:

  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Fan Speed. Ylemmillä namiskoilla voi ylikellottaa näyttistä.
     
  19. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    ei tuosta kyllä ollut apua,mitäs nuo ylemmät säädöt on
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Ylemmillä säädöillä ylikellotetaan.

    Pitiköhän konetta käyttää sammuksissa? En muista kun on niin pitkä aika kun viimeksi itse säätelin. Mutta kyllähän näytönohjain hiljenee kun värkkäät sellaisen profiilin millä kierrokset pysyy matalina jonnekin 50 aseeseen asti. Kunhan et niin alas vedä että käryää koko kapine.
     
  21. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Eli tuossa menet :
    "Settings" -> "Fan" -> Ruksi kohtaan "Enable user defined software automatic fan control" jos sitä ei vielä siinä ole -> Säädä.
     

Jaa tämä sivu