1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone käytettynä

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi djjari 21.11.2015.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    ongelma onkin ettei käyttis asennu,vaan tulee juuri se teksti minkä siihen ekaan viestiin laitoin eli tämä
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Kaksi vaihtoehtoa asentamiseen.
    DVD ensisijaiseksi käynnistyväksi levyksi (kuten juuri biossista valitsit DVD:n, jossa asennuslevy sijaitsee) tai sitten valitsen käynnistysvalikosta DVD:n käynnistymään.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    Toisinaan masiinoita kasattuani en edes heti ole biosista mitään vaihdellut vaan dvd auki ja käyttislevy sisään. Asennuksen jälkeen vaihtanut boottijärjestyksen jolloin käyttiskovo (tai nykyään ssd) ekana listalla.

    djjarilla kuitenkin tunnistuu tuo dvd käryytin biosissa.
     
  5. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    tuosta valitsen ton ylimmän ja sen jälkeen painan entteriä,niin ei käynnisty,eikä ala asentamaan,van sama teksti tulee aina
     

    Liitetyt tiedostot:

  6. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Jos kiinni on muita levyjä, niin ota kaikki muut irti paitsi SSD ja DVD.
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    Painoithan enter ja F10 ja taas enter?
     
  8. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Jos DVD:ltä noin ei käynnisty, siinä on mahdollisesti jotain vikaa tai sitten asennuslevyssä ongelmia. Onko tuo alkuperäinen MS:n asennuslevy?
     
  9. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    se isoin kovo on kiinni 1000gb,ja sitten hiiri ja näppis usb
     
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    ei ole alkuperäinen, asennuslevy,dvd asema on kunnossa

    koitin vanhaa win xp alkuperäistä käyttis levyä,ja se lähti asentamaan sitä,mutta sitä en halua,
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Oletko itse tehnyt tuon asennuslevyn? Kerro miten.
     
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    Noh mullakin kävi juuri samat mielessä... ok winukka?

    Turvallisinta on napata vaikka datapiuha irti kiintolevyltä asennuksen ajaksi. Tästä ollaan montaa mieltä mutta tapa on ihan ok, parin sekunnin juttu.

    Eli nyt on emolla satapaikoissa dvd ja ssd?

    edit.
    Jos on piratoslevy niin täällä nousee kädet pystyyn. :(
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Jos näin on, käynnistyy asennus, kun DVD on valittu käynnistymään.
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    Jään nyt odottelemaan djjarin vastausta tuohon käyttislevyyn. Yksikään masiina ei ole jäänyt käynnistymättä ellei dvd käryytin ole ollut viallinen. Eivät nämä ole niin monimutkaisia asioita kuitenkaan mikäli osat ovat kunnossa. Arvostaisin vain rehellisyyttä ja avoimuutta romppeitten / median kanssa jolloin olisi probleemissa helpompi tulla vastaan.
     
  15. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    joo dvd ja ssd on kiinni
     
  16. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    ^^ Hyvää yötä.
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Käynnistä nyt sitten DVD:ltä asennus SSD:lle.
    Tai kerro sitten miten olet valmistanut käynnistyleykkeen?
    Ilmeisesti epäkurantti asennulevy.

    edit: millä olet asennuslevyn polttanut, oliko sinulla siitä asennuslevykkeen image (iso-tiedosto).
    Koska täällä vielä olet, annahan lisää informaatiota.
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2015
    Whatta Heck kiitti tästä.
  18. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
    Jokin tässä käryää. Kone on ap:lla valmiina mutta loppusuoralla ovat juoksukengissä nauhat auki. Itse aikanaan ostin ensimmäisenä asennusmedian ja kasasin romppeet sen jälkeen. Tapansa kullakin, sanotaan.

    Jopa samalta winukalta useampaan masiinaan jotka toimivat edelleen ja päivitykset ovat ajan tasalla.

    Asennusmedia maksaa jonkin verran. En kuitenkaan sortuisi laittomaan / rikknäiseen / sain kaverilta ilmaiseksi...

    On kuitenkin asia jonka ympärillä kone toimii, tässä tapauksessa ei.

    :( <-- sad but why?
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,759
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    @djjari avaahan sanainen arkkusi ja anna vastauksia kysymiimme asioihin, että päästään jatkamaan.

    edit: muuten lähdetään kohta nukkumaan.

    djjari ei poistunut vielä, viettää vaan hiljaista hetkeä, niin minäkin, lähden nukkumaan, öitä!
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2015
    djjari ja Whatta Heck kiittävät tästä.
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,083
    Kiitokset:
    1,266
    Pisteet:
    223
  21. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    sori että vähän kesti,mutta sain vihdoin toimiin,irroitin sen ison kovalevyn johdon irti,niin varmasti windows asentuu sitten siihen SSdD levylle,ja laitan sen sitten kiinni kun windows on asennettu,niin ja sain siis usb:n kautta sen windowsin asennettua

    mutta en ole kyllä tyytyväinen tuohon koneen ääneen,ei ole kyllä kovin hiljainen ääni vaikka piti olla,pitäää aika kovaa hurinaa kyllä
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2015

Jaa tämä sivu