1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone käytettynä

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi djjari 21.11.2015.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    tollaiset mulla siinä on,tasainen humina kuuluu edelleen

    niin ja kun tota toiseks alimmaista menin vähän säätään,niin koko näyttö meni ihan pimeeks,ja jouduin katkaseen koneen napista virran
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      79.9 KB
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Olet kellottanut näyttiksen muistia. Ihan turhaa touhua.
     
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    poistin koko ohjelman,kun sitä osaa käyttää,ja katsoin että tuoltakin pystyy säätämään
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      46.8 KB
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Eipä todellakaan kannata alkaa säätämään jos ei varmasti tiedä mitä on tekemässä. Jos noihin kellotuksiin innostut niin jännitteisiin ei kannata koskea.
     
  6. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    kone kuumeni kyllä eilenkin aikalailla kun koitin yhtä peliä,oliskohan siittä hyötyä jos laittais toisen tuulettimen vielä
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Nuo osat käyvät aika lämpöisinä muutenkin, joten siitä ei kannata huolestua. Mutta ainahan ylimääräiset rupellit viilentävät.
     
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    asiasta toiseen,mistähän tämä muuten johtuu,kun tää hiiren osoitin vilkkuu nyt melkein koko ajan
    edit,ja juuri äsken,näytönohjain lakkasi vastaamatta ja palautui,noin tuli toho tehtäväpalkkiin ilmotus,ja sitten näyttö rupes vilkkuun muutaman kerran
     
    Viimeksi muokattu: 12.12.2015
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Kokeile asentaa näyttiksen ajuri uudelleen.
     
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    pitäsköhän vanha poistaa ensin
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Itse olen Nvidian näyttiksellä vetäissyt vain puhtaan asennuksen päälle, mutta kyllä vanha kannattaisi poistaa ensin.
     
  12. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    täytyypä koittaa,oliko se täältä nyt toi ylempi minkä lataan http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows 7 - 64#


    Radeon Software 299 MB Crimson Edition 11/24/2015
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Tuo juuri. Eikös se löydy ladatuista tiedostoista vai joko ennätit poistamaan?
     
  14. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    ei auttanut,hiiren osoitin vain pyörii,ei ihan koko ajan mutta välillä,outoa
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    Enpä osaa sanoa kun itse en ongelmatilanteissa osaa muuta kuin etsiä epätoivoisesti takuulappuja tai kaivella lompakkoa. Asiasta voisi tehdä uuden avauksen tuonne http://keskustelu.afterdawn.com/forums/pc-rauta-keskustelu/.
     
  16. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    aika kovaa kyllä alkaa kone hurista heti ku alkaa pelaan jotain peliä,luulin että se olis hiljasempi myös pelatessa,

    auttaako siihen jos sen toisen tuulettimen laittaa
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,102
    Kiitokset:
    3,826
    Pisteet:
    223
    En usko että koppatuulettimella saisi lämpöjä niin paljon lasketuksi. Tuuletinprofiileja säätämään. Kysy vaikka tuossa aiemmin linkkaamassani osiossa miten niitä kannattaisi viritellä. Itellä on jostakin syystä ollut pääkoneessa Nvidian näyttis jo pitemmän aikaa niin en osaa sanoa.
     
  18. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    entiedä onko tämä nyt oikea aihe tähän ketjuun,mutta nyt ei tän uuden koneen kans äänen toisto pelatessa kyllä ole sama kun sillä vanhalla,enkä ole vahvistimen asetuksiin koskenut,surround äänet ei tule oikeen,mistähän syystä,vanhalla koneella vahvistimessa paloi sellanen sininen merkki valo jossa luki joku Multi ch in

    esim jotai elokuvaa sillä vanhalla koneella katsoessa,äänet kuulu takaa oikeen niinku surround kuuluukin,tällä uudella ei tule,ja tosiaan vahvistimessa ei pala se sininen valo jossa lukee se Multi ch in,tän uuden koneen äänikorttiko on kuiteski jotenki erilainen sitten


    ja enkä edes löydä tästä koneesta sitä äänen hallinan sivua,se missä voi niitä äänen säätöjä muuttaa,ja ajuri on asennettu

    edit:
    eikä se ääniajuri näy edes tuolla ohjauspaneelissa asennetuissa ohjelmissa,onkohan tämä koko kone nyt ihan kunnossa,äänen hallinta asetus sivua ei löydy mistään
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 13.12.2015
  19. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
    Kyllä tämä enemmän käyttäjävialta vaikuttaisi, kuin koneen...

    Millä johdolla olet kytkenyt vahvistimen ja tietokoneen?
    Onko nuo ääniajurit asennettu oikeasta paikasta (joku neuvonut jo)?
    Millä ohjelmalla toistat ja mitä toistat? Ohjelmasta saattaa joutua valitsemaan äänitilan erikseen.


    Mikä sielä koneessa pitää kovaa meteliä pelatessa? Prossun cooleri? Näyttis? Poweri? Kotelo tuuletin? Biossista pystyy säätämään noita tuulettimia hieman hiljaisemmalle.

    Display Driver Uninstalle, tuolla ohjelmalla saat vanhat näyttikset ajurit poistettua varmasti.


    Mitä ihmettä olet koneellesi tehnyt, kun kerran sen olet ilmeisesti sekaisin jo saanut?
     
  20. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28

    tällasta kaapelia käytän äänille http://www.cableworld.fi/audiokaapelit/optinen-kaapeli/huippulaadukas-optinen-kaapeli-10-metriä.asp

    ääniajurin olen purkanut työpöydälle ensin ja se on näyttänyt siis tältä (kuva liitteissä)

    ja siittä ajanut tuon SETUP sovelluksen,ja sieltä sitten asentelin c:asemalle,ja en tiedä edes tarkkaan minne se on mennyt, tuosta kuvasta näät niin helpompi katsoo,siinä on vaan pelkkä c:,eikä mitään muuta sanota tuossa tarkemmin,että mihin polkuun se asennus menee

    toistan musiikkia windows mediaplayerilla,ja sillon äänet tulevat pelkästään etukaiuttimista,ja surround takakaiuttimet on kytketty pois päältä,mutta jos pelaan,niin sillon laitan siis surroundin päälle,mutta nyt ei kyllä takaa tule äänet sillain kun vanhassa koneessa ennen tuli,eli musiikkia siis lähinnä toistan windows mediaplayerilla..

    tuota Display Driver Uninstalle ohjelmaa jo koitinkin,nyt näyttäisi että se hiiren osoittimen vilkkuminen on hävinnyt,

    ja pelitkin toimii hyvin,eikä niiden kanssa ole ongelmia,tuohon hurina asiaan voidaan palata vielä myöhemmin paremmin,kunhan nyt selviää tuo äänen toisto ongelma,ja sitten tuo että en saa tuota amd catalyst control centteriäkän näkyville ,kun vielä eilen sain


    ton ääni ajurin ja amd catalyst control centterin sain asennettua,ja saan ton audiohallinnan tohn näkyville,mutta en kyllä edelleenkään saa surround ääniä toimiin oikeen,täytyy varmaan koitaa vaihtaa noita vahvistimia ja koittaa miten toisella toimii,mutta tosiaan vanhalla koneella ei ollut tällästä ongelmaa,vahvistimen kaiutin säätö tarkistuksessakin vasen ja oikea kaiutin on liitetty oikeen,outoa kyllä

    onlen kyllä vähän pettynyt siihen että tämä uus kone ei toista monikanava ääntä,tai mitä se nyt sitten onkaan,mutta voisko äänikortissa olla vikaa,mistäs nyt saan selville että mitä ääni kanavia tää äänikortti tukee,luulisi nyt kyllä siihen hintaan mitä tästä maksoin niin olla kyllä äänentoistokin kunnossa,voiskohan tosta vanhasta koneesta vaihtaa sitä äänikorttia tähän uuteen,täytyy varmaan sitten ruveta kattoon tähän sellasta äänikorttia joka tosiaan toistaa surround monikanavaa
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      45.2 KB
    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      64.3 KB
    • 3.
      3.jpg
      Tiedostokoko:
      35.5 KB
    Viimeksi muokattu: 14.12.2015
  21. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    kylläpä tästä uudesta koneen kasauksesta tuli ongelma,kysyin sitä sieltä liikkeestä niin vastasivat näin>> Windowsin/Realtekin ääniasetuksissa pitäis olla valinta DTS äänelle (SPDIF), jos laitteisto sitä tukee. Jos valintaa ei kuitenkaan löydy, suosittelen olemaan yhteydessä suoraan valmistajaan osoitteessa: http://www.gigabyte.com/support-downloads/support-downloads.aspx

    kyllä se varmaan sitten uus äänikortti on hommattava,kun ei tuon hintaisessa parempaa ole,outoa on,kun vanha kone 500euroa halvempi ja siinä toimii
     

Jaa tämä sivu