1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone Battlefield 4

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi JorQ 13.06.2013.

  1. JorQ

    JorQ Member

    Liittynyt:
    09.03.2009
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Budjetti : n. 1000€ (±100€)
    Tarvitsetko kasauksen : Kyllä
    Sisältyykö käyttöjärjestelmä budjettiin? : Kyllä. Windows 7
    Käyttötarkoitus? : Battlefield 4 ja normi käyttö.
    Aiotko kellottaa? : En
    Mitä on valmiina? : Näyttö, näppis ja hiiri. (myöhemmin uudet)
    Optinen asema : DVD
    Koneen kotelo : Ei väliä
    Tilaus : Mieluiten suomesta.
    Muuta huomioitavaa : Koneen oltava hiljainen ja että pölyä menisi mahdollisimman vähän sisään. Ei turhia ledejä tai muita valoja.
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    BF4:a ei oo vielä julkastu.
     
  4. Kapleria

    Kapleria Member

    Liittynyt:
    12.05.2013
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    [​IMG]


    BF 4 Ei kyl ole viel julkastu, mutta kyllä tuolla setillä pelaa sitä varmasti.

    Voit muuten poistaa tuon 1 muistikamman tuosta, jos haluat hintaa hieman alemmaksi.

    Kauppa Systemastore
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2013
  5. JorQ

    JorQ Member

    Liittynyt:
    09.03.2009
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11


    Tiedän että se julkaistaan vasta lokakuun lopussa mutta vanha kone käy jo sen verran hitaalla että ajattelin hankkia uuden koneen. Ja tarkoituksena olisi että BF4 pyörisi parhaimmilla grafiikoilla.
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2013
  6. Kapleria

    Kapleria Member

    Liittynyt:
    12.05.2013
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Uskon kyllä että pyörii iha sujuvasti asetukset tapissa, mutta jos varma haluaa olla niin voi näytönohjaimeen panostaa hieman lisää jos budjetti antaa periksi?
     
  7. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Väitän, että tällä setillä taas pyörii paremmin:

    [​IMG]
     
  8. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    BF4 on AMD:n sponssaama peli. Sen takia AMD näyttis parempi valinta näillä näkymin. Enkä ihmettelis vaikka AMD:n prossuki pyörittäis sitä Inteliä paremmin.

    Se tiedetään vasta ku peli on julkastu. Voit ostaa tässä vaiheessa hyvän pelikoneen, et hyvää BF4 pelikonetta.
     
  9. Kapleria

    Kapleria Member

    Liittynyt:
    12.05.2013
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Juu, RatConin setillä pyörii myös ihan yhtähyvin/paremminkin ja hintakin on halvempi.
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Vähän luulen että ostajaa polttaa kone näpeissä, ja halutaan päästä pelaamaan heti kun julkaistaan, eikä katsoa vierestä kun kaverit pelaa kolmatta viikkoa ja itse odotetaan koneen saapumista ;)

    Vielä tohon omaan settiin, periaatteessa hintaero 1866 kampoihin sen verta pieni että muisteiksi vois lyödä nuo: http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_16_532&products_id=55924

    Ja toki ottaa kasausken jos kokee tarpeelliseksi.
     
  11. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
    Kasauksen kanssa hankalaa atm...

    1# Hyvät muistit lopussa monesta kaupasta.

    2# Systemassa halpa kasaus, mutta Haswell emot ja coolerit kalliita tai huono saatavuus. Näyttikset myös loppu varastosta järjestään kaikki, joten AMD settikään ei meinaa onnistua.

    3# Jimmsiltä löytyis, mutta parhaimmat tarjoukset puuttuvat ja kasaus maksaa 79€.

    4# Silent Rigiltä kaikki loppu, joten ei viitse edes kattoo sinnepäin...

    5# Saksasta saisi ~900-1100€ budjetilla Haswell / Vishera setin GTX 770 näyttiksellä, muttä tällöin joutuisit kasaamaan itse.

    Suosittelen kattomaan youtubesta kasaus videoita ja harkitsemaan asiaa...
    Youtube "how to build pc step by step"
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2013
  12. JorQ

    JorQ Member

    Liittynyt:
    09.03.2009
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei nyt mitenkään hirveästi polttele näpeissä kun töissäkin pitää käydä :) Mutta uusi kone tulisi muutenkin tarpeeseen kun nykyinen on jo yli 4 vuotta vanha mutta toimii kuitenkin peruskäytössä... Kannattaisiko odotella tuonne elo-syyskuun paikkeille jos on uusia osia ilmestymässä tai jos hinnat laskee joillakin osilla?
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,349
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    intelin uudet prossut tuli jo,kuten amd:n uudet aputkin
    nvidian uudet näyttiksetkin tulivat jo aikalailla,ja amd:n HD8000 sarja olisi tulossa lokakuun paikkeilla,

    Eli ei ole oikeastaan mitään odotettavaa tällä hetkellä.
     
  14. JorQ

    JorQ Member

    Liittynyt:
    09.03.2009
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko tämä RatConin ehdottama konepaketti sellainen että sitä voisi vielä esim 2 vuoden päästä päivittää? Sinänsä ei ole väliä voiko sitä päivittää vai ei mutta jos tuohon pakettiin ei kannata enää muuttaa mitään niin varmaankin lähtee tilaukseen jossain vaiheessa.
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,349
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    luultavasti onnistuu,ellei DDR4 ole tullut vielä silloin
    en nyt usko amd:n mihinkään tuota am3+ kantaa vaihtavan ennen DDR4:sten tuloa,
     
  16. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,482
    Kiitokset:
    571
    Pisteet:
    173
    Voinee, yks tehokkaampi prossu ainakin löytyy. Toi on 6-ydin, se 8-ydin maksaa 160euroa tällähetkellä: http://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=67433

    Ton siis voi vaikka samantien heittää messiin, jos tuntuu että budjetti riittää tohon. Se että ostaa ensiks FX-6300 ja myöhemmin paremman on vähän kiikun kaakun. Ellei sit tuu huomattavia alennuksia.

    Sensijaan näytönohjainta voi päivittää helposti. Edellinen vaikka myyntiin ja uutta parempaa tilalle. Toi 550W virtalähde kestää suuremmatkin näytönohjaimet leikiten, pitäs yhdistää kaks näyttistä vierekkäin että tehot loppuis.
     
  17. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,349
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    Lisätään vielä että kaksi kaksipinnistä näyttistä että tehot loppuisi
    kyllähän tuo vielä jonkin 2x7790 setin pyörittäs kun eivät vie yhteensä kuin kaks kuuspinnistä liitintä (plus toki pci-e linjojen tarjoama virta,mutta kuitenkin)
     
  18. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
  19. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
  20. Fin_BoomHeadshot

    Fin_BoomHeadshot Regular member

    Liittynyt:
    26.01.2013
    Viestejä:
    608
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    28
    Viimeksi muokattu: 14.06.2013
  21. Escaladus

    Escaladus Regular member

    Liittynyt:
    07.12.2009
    Viestejä:
    932
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28

Jaa tämä sivu