1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Pelikone 800-900€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi james444 13.01.2016.

  1. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Kyllä mä taidan kallistua tuohon intelin puoleen. En tiedä mitä te amd'n kannattajat ajattelette mutta kun intelin ostaa niin saa laatua
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Ite ottasin ddr4:ää ja skylaken, enkä vanhaa tekniikkaa, tosin se päättää jolla on lompakko
     
    Lurluck kiitti tästä.
  4. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,792
    Kiitokset:
    398
    Pisteet:
    93
    Ihan vaan kiistelemättä on todettava että suositukset eivät ole minimit millä pelit pyörii.
     
  5. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Mä taidan tarvita tuommoisen wifi antennin että saa yhteyden mokkulaan.
    Millainen kannattaa hankkia? Ulkoinen vai sisäinen? Ja millainen?
     
  6. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,792
    Kiitokset:
    398
    Pisteet:
    93
  7. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,999
    Kiitokset:
    3,788
    Pisteet:
    223
    No ei, mutta jos haluaa olla varma siitä että pelit pyörii hyvin niin silloin niitä on syytä katsella.

    I7 aina ennen i5:ttä kun jopa halvemmalla saa, sehän on ihan päivänselvä asia, mutta ostaja päättää tietenkin.

    Edit: Intelin prossut eivät oikeasti sen laadukkaampia ole. Itse asiassa Intel on paljon useammin otsikoissa bugiensa kanssa - edellisestä onkin jo monta päivää http://muropaketti.com/uutiset/intelin-skylake-prosessoreista-loytyi-jarjestelman-kaatava-bugi/.
     
    Viimeksi muokattu: 18.01.2016
  9. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
  10. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Oon nyt kasannut tämmöisen kokoonpanon:

    Prossu: Intel Core i5-6600
    Näytönohjain: R9 380X
    Emolevy: MSI B150 pc-mate
    Virtalähde: 650W Cooler Master GM Series Modular 80+ Bronze
    Kovalevy: Seagate Desktop hdd 1000gb
    Tuuletin: Thermalright True Spirit 120 M BW Rev. A
    WLAN: TP-Link TL-WN88IND
    DVD-asema: Samsung SH 224DB/BEBE
    SSD: 120GB Hyperx Fury
    RAM: 8GB Crucial DDR-4-2133 CL15

    Yhteensä tälle paketille tulee hintaa 830€ + postikulut + Windows 10 + kotelo

    Kysymyksenä onkin, että lähtisittekö muuttamaan tuosta paketista jotain ja mitä?

    Toinen kysymys on että minkä kotelon hommaisitte? Koteloista en tiedä yhtään mitään.
    Haluan että kotelossa kiertää mahdollisimman hyvin ilma.
    Hintaa saa olla semmoinen 40-70€
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,464
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Menisit ennemmin sillä Lurluckin paketilla, jää kellotusmahdollisuus ja kun näyttiksestä loppuu puhti on se helppo vaihtaa. Myös poweri parempi kuin sinun valikoimasi.
     
  12. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    En ole ajatellut kellottaa.
    Ja lurluckin paketissa on reilusti huonompi näytönohjain.
    Riittääkö 550W tuommoiselle paketille?
     
  13. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,464
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    En nyt tiedä onko reilusti huonompi, huonompi kyllä. Plus näyttis on tarvittaessa paljon mukavampi vaihtaa kuin prossu ja emo. Jossain viestissä olit kellottamassa. Poweri riittää ja on paljon laadukkaampi kuin tuo Cooler Master.
     
    james444 kiitti tästä.
  14. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    No joo ei se 380x nyt niin paljoa parempi ole mutta on niissä jonkun verran eroa.
    Hyvä jos tuo poweri riittää, mä vaihdan sitten tuon virtalähteen tuohon teidän suosittelemaan :)
     
  15. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Mutta sitten se kotelo... Mitä suosittelette? 50-70€ saisi maksaa. Kait sillä ihan kelpo kotelon saa? Ja tosiaan toivon että ilma kiertää kotelossa hyvin eikä kotelo saa olla liian tilava.
     
  16. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,792
    Kiitokset:
    398
    Pisteet:
    93
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,999
    Kiitokset:
    3,788
    Pisteet:
    223
  18. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
  19. james444

    james444 Member

    Liittynyt:
    13.01.2016
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Eikö midi kotelo ole riittävä? Ja mindfactorysta ostan kopan
     
  20. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,464
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Mindfactorysta jos ottaa kopan tulee toiset postikulut lisää hintaa vai miten se meni ainakin aiemmin, varmaan sama vieläkin.
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,999
    Kiitokset:
    3,788
    Pisteet:
    223
    Ensimmäisessä AMD-setissä on hyvä koppa mukana. Yleensä koppaa ei kannata Saksasta ostaa juuri postimaksujen takia, mutta tuota r4:ää ei tahdo Suomesta löytyä ja tuo tulee halvemmaksi mitä huonompi r5 täläläisestä kaupasta. Joten voit pistää tuon r4:n pakettiin vaikka i5:een hairahtuisitkin.
     

Jaa tämä sivu