1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelihiiret.

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Kajtu 09.09.2016.

 1. Kajtu

  Kajtu Regular member

  Liittynyt:
  06.04.2010
  Viestejä:
  2,080
  Kiitokset:
  6
  Pisteet:
  48
  Olen tässä muutaman tunnin CSGOta pelaillut ja tollaisen supreme rankin siellä hommaillut käyttäen Razer Abyssus 2014 hiirtä.

  Nyt tässä olen huomannut että tähtääminen joltain osalta on ollut hankalaa pitää consistenttina, pysyvänä. Käytän Razer Synapsea tuon hiiren asetusten ylläpitämiseen, mutta onko muilla ollut sellaista razer Synapsen kanssa että joskus hiiressä tuntuu olevan kiihdytys päällä vaikka sen on conffeista ja windowsista säätänyt kohilleen?

  TL:DR

  Razer abyssus 2014 hiiri + Razer Synapse profiileille, tähtääminen ei aina tunnu samalta.

  Windows hiiren nopeus 6/11, jotta 1:1 liike. Conffit CSGOssa samat kuin ennenkin, ja read only joten ei pitäisi pystyä muuttumaan ainakaan pelinsisäisesti. (M_Mouseaccel/customaccel 0 ja HW_input 1) ja razer synapsessa ei ole mouse acceleration päällä. MarC mouse fix käytössä Windows 10 pohjalla.

  Mistä siis tämä ihmeellinen "muuttuminen" johtuu? Voin joskus monta päivää mennä että hiiri tuntuu samalta, ja seuraavana päivänä sitten tuntuu siltä että hiiri skippaa frameja/Accelerationia on ja pixelintarkat liikkeet ei onnistu. Ongelmaa EI ole Drakoon hiirellä, mutta koska se on laserhiiri niin se 5ms viive liikkeessä ei ole CSGOlle ominaista (RPG/casual gaming hiireni)
   
 2.  

Jaa tämä sivu