1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelaatko mobiilipelejä? Vastaa kyselyyn!

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi npeitsara 01.03.2015.

 1. npeitsara

  npeitsara Newbie

  Liittynyt:
  01.03.2015
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Moikka! Teen gradua mobiilipelaajien kuluttajakäyttäytymisestä ja free-to-play -ansaintamallista. Käytännössä tarkoituksenani on tutkia mitkä tekijät vaikuttavat mobiilipelaajien ostopäätöksiin, ts. mitkä tekijät lisäävät tai vähentävät pelaajien halukkuutta tehdä pelin sisäisiä ostoksia free-to-play -peleissä. Tutkimus pyrkii löytämään eri pelien väliltä yhteisiä tekijöitä, joten kysely keskittyy enemmänkin ostopäätöksiin vaikuttaviin yleisiin tekijöihin kuin yksityiskohtaisiin, eri peleille yksilöllisiin pelimekanismeihin.

  Kerään aineistoa graduuni oheisella kyselyllä: https://www.webropolsurveys.com/S/0DCE6B5A9B4B6724.par Vastaaminen vie vain 5-10 minuuttia, tule siis kertomaan kokemuksistasi ja mielipiteistäsi!

  Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan iTunes-lahjakortteja. Jokainen vastaus on minulle todella arvokas – kiitos jo etukäteen!

  Noora Peitsara
  Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
   
 2.  
 3. ugge

  ugge Regular member

  Liittynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  1,146
  Kiitokset:
  9
  Pisteet:
  48
  Vastasin että en pelaa ja kysely loppui siihen.
  En toki mitään ituneskortteja ole vailla mutta tuollainen epäkohta pisti silmään; eli jos vastaa "en pelaa" niin ei osallistukaan mihinkään vaikka toisin luvataan.
   

Jaa tämä sivu