1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Parit kappaleet Acer aspireita..

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi Nipe 06.01.2010.

 1. Nipe

  Nipe Member

  Liittynyt:
  14.12.2004
  Viestejä:
  32
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  11
  Elikkäs nyt ois itellä tarkotus naittaa pari kappaletta acerin aspireita yhteen... Molemmat 17" näytöllä, toisesta emo sökönä ja toisesta näyttö. Malleja en nyt tähän hätään muista ku koneet on veljen luona, mutta ei ihan samaa sarjaa ole. Siitä kiinnostuneena olen selaillu nettiä ja kaiken järjen mukaan noissa pitäs olla samat näytöt.

  Elikkäs kysymys kuuluuki nyt, että millanen homma se on vaihtaa tuo näyttö tosta emo vikasesta toiseen? Onko kellään kokemuksia?

  Ruuvithan kyl lähtee auki siitä näytön kumitulppien alta ja käsittääkseni näytön johdot tulee sieltä saranan kautta, mutta onko vielä jotain mitä pitäs ottaa huomioon?
   
 2.  
 3. ugge

  ugge Regular member

  Liittynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  1,146
  Kiitokset:
  9
  Pisteet:
  48
  Jos kertoisit hieman tarkemmin koneiden mallit niin voidaan ehkäpä auttaa, 2x17" aspireita??

  Joudut tekemään kutakuinkin seuraavat toimenpiteet: Akku pois, pohjalevy pois, etsi pohjasta ruuvi jonka vieressä on pieni näppäimistön kuva ja avaa ruuvi(näppiksen pidätinruuvi), näppis pois, näytön johto irti emosta, jos wlan ja acerin signal up technology, niin 2 johtoa irti wlan kortista(johdot menee näyttöpaneelille, yleensä harmaa ja musta) ja viimeisenä saranan ruuvit irti ja näyttö pois.
   

Jaa tämä sivu