1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Paras lippulaiva puhelin tällä hetkellä

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Keskiolut 11.06.2013.

 1. Keskiolut

  Keskiolut Member

  Liittynyt:
  04.02.2008
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Iltaa,vanha Samsung Galaxy Note 1 meni sitten hajalle joten tarvitsisin uutta luuria,joten mikä olisin teidän mielestä tällä hetkellä se parhain lippulaiva

  onko se

  Samsung Galaxy S4?
  Sony Xperia Z?
  Htc One?
  Nokia 925?

  tai onko tässä kesän aikana tulossa mitään uusia malleja joita kannattaisi venailla?
   
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Minun mielestäni noista paras malli olisi tuo S4, koska siinä on nopein suoritin ja suurin akku. HTC One ongelmaksi muodostuu korjattavuus joka tosin ei tavan käyttäjää paljon haittaa. Myös akun vaihto on hankalaa kotikonstein. Hyvänä puolena on äänenlaatu.

  Xperia Z taas kestää jonkinverran vettä joka on hyväasia älypuhelimen suhteen. Lumia malli häviää noille näytön resoluutiollaan ja koollaan.

  Mutta parhaan mielikuvan saat testaamalla näitä kaupassa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2013
 4. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  Note 2 on varmaan myös varteen otettava vaihtoehto jos kynälle löytyy käyttöä. Mitä tehoihin tulee niin grafiikka piiri ei ole mikään huippu enään mutta en ole peliä löytänyt mikä ei pyörisi, olen kuitenkin GTA 3 yms. Kokeillut. Prosessori sen sijaan on kärkikastia ja ainakin oman pieksee bencmarkeissa kaikki muut mallit laskentatehoa kun mitataan.(kyllä myös s4:sen)

  Niin ja akun kesto? 2pvä (sis. ~9h näyttö päällä) kestää kun laittaa virransäästön päälle siellä 50% paikkeilla, itse en ainakaan hidastumista huomannut ole kun laittaa tuon virransäästön.
   
 5. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Ja tarvittaessa voi ostaa erillisen akun jos laitteen oma ei tunnu kestävän riittävästi. Niitä myydään 20-70 euron hintaan riippuen kapasiteetista.
   
 6. 7520G

  7520G Regular member

  Liittynyt:
  27.03.2010
  Viestejä:
  521
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  No varmaan ei kukaan pysty sanomaan, mikä on paras. Valihe ensin käyttöjärjestelmä ja mieti puhelinta vasta sitten. Lumia 925 on varmaan windows phoneista paras ja S4 androideista, kuten Note 2 on hyvä myös.

  Sitä en tiedä, milloin ihmiset oppivat, ettei puhelimen tehoilla ole MITÄÄN väliä. Puhelimen toimivuudella on. Ainut asia, missä noiden miljoonaydinprosessoreiden tehot näkyy, on bencmark testit. Koitelkaa sovellusten avautumisaikoja, selaimen nopeutta yms. Älkää verratko mitään tehoja eri alustojen välillä.
   
 7. mrl586

  mrl586 Regular member

  Liittynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  233
  Kiitokset:
  13
  Pisteet:
  28
  Itse pidän HTC Onea mainituista Android-vaihtoehdoista parhaana.
   
 8. R3DgRu

  R3DgRu Regular member

  Liittynyt:
  20.02.2012
  Viestejä:
  385
  Kiitokset:
  52
  Pisteet:
  38
  Ainakin peleissä tehoilla on väliä. Paskaa puhut jos sanot ettei tehoilla ole mitään väliä. Esim. nyt jos menisin ostamaan puhelinta/tablettia, niin en ostaisi sitä jos se saa quadrantista alle 6000 pistettä. Sitä voidaan pitää hyvänä rajana sille, että sillä voidaan pelata parivuotta raskaimpia pelejä.
   
 9. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  ei noilla mitään merkitystä ole, varsinkaan quadrant pojoilla. oma note 2 saa 5k aosp romilla(normi ~6,8k), mutta on paljon sulavampi kuin vakiona. pienillä io tweakeillä pisteet nousee 10k tuntumaan mutta oikea suorituskyky heikkenee. toisin sanoen täyttä paskaa tuo testi. kokeile mieluummin 3dmark jos haluat mitata peli suorituskykyä.
   
 10. 7520G

  7520G Regular member

  Liittynyt:
  27.03.2010
  Viestejä:
  521
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  Et tainnut lukea seuraavaa lausetta?

   
 11. Temposaur

  Temposaur Member

  Liittynyt:
  02.03.2010
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Nuo kaikki luurit ovat hyviä. Jos sinulla on paljon ostettuja android-sovelluksia, niin android-luuri kannattaa valita windows phonen sijaan.

  Itsellä on kolmisen vuotta ollut Samsungin luuri työpaikan puolesta (nyt S3), ja en ole tykännyt luurin materiaaleista yhtään. Eli liukkaalta saippuapalalta ovat aina tuntuneet, kun taas HTC:n ja Sonyn luurit antavat pelkän ulkonäön perusteella paljon viimeistellymmän vaikutelman. Luurien sisuksethan noissa on hyvinkin samaa tasoa, joskin Sonyn ja HTC:n luureissa kameroiden pitäisi olla selkeästi paremmat (android-luureista).

  Jos taas tykkäät kuvailla paljon, niin Nokia.

  Itse ottaisin HTC Onen tai Sony Experia Z:n vain koska Samsung on jo niin nähty.
   
 12. Taeco

  Taeco Active member

  Liittynyt:
  11.08.2011
  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Jep, kannattaa miettiä, mikä sinulle on tärkeintä.

  Jos valokuvaat paljon, niin ehdottomasti kannattaa odottaa vielä kuukausi, että Nokia julkaisee uuden lippulaivansa 41MP kamerasensorilla. Samalla olisi tulossa uusi kameraohjelmisto, joka tarjoaisi huomattavan määrän uusia ja tehokkaampia säätömahdollisuuksia.

  Jos kamera ei ole tärkein kriteeri, mutta netin selaaminen ja sosiaaliset verkostot ovat lähellä sydäntäsi, Windows Phone (joskaan ei välttämättä tarvitse olla em. malli) lienee edelleen sopivin sinulle tarjoten nopean selailun, integroidun Facebookin, Twitterin ja Skypen.

  Jos vietät päiväsi pelaillen, kannattaa kääntyä Androidin puoleen. Android tarjoaa tehokkaamman raudan ja huomattavasti laajemman pelitarjonnan. Tosiaan kuten edellä mainittiin, pelaaminen on ainoa, jossa kannattaa vilkaistakaan kännykän tehoihin - muuten kannattaa mennä kaupan hyllylle tesmailemaan.

  Jos tykkäät sääntää ja vääntää elektroniikan kanssa, on Android ehdoton valinta. Voit muuttaa käytännössä kaiken - jos valmiina olevat säädöt eivät tyydytä, voit vaihtaa käyttöjärjestelmänkin uuteen.

  Käyttöliittymät jakavat mielipiteitä, joten niitä kannattaa itse kokeilla. Siinä missä Windows Phone tarjoaa täysin lagittoman käyttökokemuksen, saattaa Androidin käyttöliittymä vielä tänä päivänäkin nykiä. Toisaalta Androidille on tarjolla tarkempia näyttöjä, joka voi tiettyihin mieltymyksiin tarjota silmäniloa - mutta WP:n näytötkään eivät ole millään tapaa epätarkkoja, eikä pikseleitä normaalilta etäisyydeltä huomaa WP:n väljässä käyttöliittymässä.

  Jos päädyt Androidiin, valitsisin HTC Butterfly s:n, joka on HTC One:sta käytännössä paranneltu versio: www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/06/19/htc_esitteli_uuden_ultrapixel-kameralla_varustetun_puhelimen . Jos taas Windows Phone kutkuttaa mieltäsi, on Nokian EOS-koodinimen tuleva puhelin mielestäni ehdoton valinta: www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/06/19/nokia_kommentoi_tulevaa_julkistusta_41_miljoonaa_syyt
   

Jaa tämä sivu