1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

panasonic th-42px70 pystyviiva vika

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi sivukeno 18.05.2008.

 1. sivukeno

  sivukeno Member

  Liittynyt:
  18.04.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  tälläinen ollut käytössä vähän yli vuoden .kuvan laatu erinomainen , mutta huomasin tossa toissa päivänä että kuvaruutuun on ilmaantunut pysty suunnassa oleva ohut suora vaalean sininen viiva joka erottuu toisinaan selvemmin .onkohan miten vakavasta viasta kyse ?kannattaakohan korjauttaa ,vai antaako olla? ei haittaa varsinaisesti tv,n katselua mutta häiritsee kummasti varsinkin kun takuu meni umpee viikko sitten.voisikohan olla jokin komponentti vika ?
   
 2.  
 3. aba120

  aba120 Regular member

  Liittynyt:
  11.06.2013
  Viestejä:
  3,564
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Kyllä vois olla juovamuuntajassa tai jossain komponentissä jotain häikkää.

  Jos on noin uusi tv,niin kyllä toi pitää mennä vielä takuuseen.
  ota yhteyttä Panasonicin maahantuontiin.

  http://www.panasonic.fi/

  Vaikka takuu on mennyt umpeen viikko sitten,niin voit vedota tuotevastuulakiin jonka nojalla saat homman takuun piikkiin.

  Kyllä laitteiden pitää kestää pidemmän aikaa,kun se mikä takuuajaksi on määrätty,näillä toimilla myyjän on helpo vetäytyä vastuusta.
   
 4. sivukeno

  sivukeno Member

  Liittynyt:
  18.04.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  vein tänään paikalliseen huoltoon sanoivat että kyllä maahan tuoja korvaa korjauksen. kysyin että mikä vois olla mahdollinen vika ,vastas luultavammin etupaneeli pitää vaihtaa kokonaan uusiks ,häivä mäihä ,jos ois lauennut 2 vuoden päästä niin katseltaisiin viiva plasmaa.kehui muuten ton telkkarin kuvan laatua hyvän laatuiseksi.kyllä nyt helpottonut olo tila.että tämmöistä .
   
 5. sivukeno

  sivukeno Member

  Liittynyt:
  18.04.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  no niin nyt toosa pelaa taas vaihtoivat etupanelin uusiksi kyllä nyt maittaa on kuvanlaatu sanoisinko hekumaallinen ,on ostamisen arvoinen tv .tälläisiä tapauksia on joka tv:kohdalla tällä vuosituhannella suosittelen kummiskin .vaikka työ porukka vitsaili osta sony ,kysyin korjaajalta onko sonylla tämmöistä tullut vastaan .sanoi että tuolla taka huoneessa niitä riittää .
   

Jaa tämä sivu