1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Panasonic 42" TH-42PX70 plasma - PARAS KUVA

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi PatrickL 04.10.2007.

 1. PatrickL

  PatrickL Guest

  Onko Panasonic TH-42PX70 FullHD plasma kuten VeikonKoneen sivulla suluissa lukee "HD valmius: Kyllä (FullHD)", vai eikö? Panasonicin sivuilla ei sitä ainakaan mainita FullHD-telkkuna vaikka siinä on sama G10-paneeli kuin TH-42PZ70 mallissa joka Panasonicin sivuilla mainitaan "Full HD -täysteräväpiirtokuva. Resoluutio on täydet 1920 x 1080."

  Onko vai eikö Panasonic TH-42PX70 ole siis Full HD plasma?

  Ainakin sen kuva hakkaa kaikki tähän asti testaamani palasmat ja varsinkin LCD -telkut. Siinä missä tavallinen tv-kuva on 42":n LCD HD Ready -telkuissa jo aivan liian rakeista ja keinotekoisen kohisevaa ison kuvakoon takia, tuolla Plasmalla tavallinen tv-kuvakin oli erittäin laadukasta ilman virheitä ja jopa noin suuressa kuvakoossa. Muuttaako TH-42PX70 siis kuvan aidosti 1080p muotoon eli onko siinä FullHD paneeli?
  Itse en ainakaan yli 40":n telkkaria ostaisi LCD:nä vaan plasmana jossa kuva on laadultaan aivan toista tasoa.

  Tarjoushinta 1299.00 € ei ole paha tuon tason kuvasta.

  Palaako muuten kuva enää näissä uusissa plasmoissa, vai toimivatko nuo pikselin heijaukset jo niin hyvin ettei? Tarkoitan lähinnä pelikonsolien ja kotiteatteri-PC:n työpöytäkuvaa.
   
 2.  
 3. Zoidfarb

  Zoidfarb Member

  Liittynyt:
  17.04.2008
  Viestejä:
  21
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  PX70 Kestää todella hyvin pelaamista. Kuvan palaminen on jo aika vanha vitsaus plasmoissa, kuten vuosia takaperin kuolleet pikselit LCD-näytöissä.

  Pidemmissäkin pelisessioissa ei näy minkäänlaisia palamisen merkkejä. Vain sulkiessa virtakatkaisimesta voi huomata, kuinka juuri heijastunut kuva jää hetkeksi kiinni. Mutta tosiaan tämän huomaa vain pimeässä.
   
 4. PatrickL

  PatrickL Guest

  Olen jo päätynyt FullHD telkkariin, jonka hintaluokka olisi 1000-1600 €. Mikähän olisi paras 42" Plasma tai LCD? Tarkoitus käyttää HTPC:nä ja Playstation3 ja XBoX-konsolien kanssa, katsoa paljon tavallista TV-kuvaa, DVD- ja BlueRay-levyjä sekä omia FullHD videokameraotoksia? Onko Plasma parempi ja toimii polttamatta kuvaa HTPC-käytössä, vai kannattaako ostaa LCD esim. LG? Onko 24p vielä ongelma muissa kuin Sonyn LCD-telkuissa?
   
 5. kirjaamo

  kirjaamo Member

  Liittynyt:
  24.03.2006
  Viestejä:
  70
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jos meinaat tulevaa televisiota käyttää enemmänkin htpc monitorina niin suosittelen LCD:tä ihan vaan jo stressin vuoksi :D

  Plasma on kyllä mielestäni vielä edellä LCD:tä useissa asioissa mutta LCD on oikea valinta HTPC käyttöön. Käy tutustumassa DVDPlazan plasma&LCD foorumilla.
   

Jaa tämä sivu