1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pahaa rahastusta !

Viestiketju Kämmenmikrot -osiossa. Ketjun avasi jupasie 04.09.2008.

 1. jupasie

  jupasie Guest

  Pistin Garminin päälle tänään, ja näytölle tuli herja että karttaohjelma pitää päivittää uuteen. Vierailin osoitteessa missä tämän toimenpiteen pitäisi onnistua, ja saisihan sieltä uuden 2008 karttasoftan ostettua hintaan "129,99 USD" Jep jep. Ja ensi vuonna taas uusi softa. Onneksi asiaan on tulossa parannus. Kohta uudet laitteet sisältävät automaattisen maksuttoman päivityksen, ja rahastus loppuu...
   
 2.  
 3. cpenter83

  cpenter83 Regular member

  Liittynyt:
  28.05.2005
  Viestejä:
  1,353
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Mihin tuo oletus perustuu? Ei niiden päivitysten tekeminen ilmaista ole eikä niitä tarvi ostaa jos ei halua.
   
 4. jupasie

  jupasie Guest

  TomTom GO -sarja esittelee myös TomTomin uutta Map Share -teknologiaa, jonka avulla navigaattorin käyttäjä voi helposti ja nopeasti parantaa karttojaan. Teknologian avulla karttojen käyttäjät voivat päivittää omia karttojaan ja jakaa niitä muiden TomTom GO -navigaattorin käyttäjien kanssa TomTom HOME:n kanssa. TomTom HOME on maksuton ohjelmisto, jonka avulla TomTom-navigaattoreita voidaan päivittää omalta tietokoneelta käsin.

  Tähän paikallinen edustaja vetosi, ja kertoi parannuksen tulevan myös muihin merkkeihin niin, että päivittäminen tulee tapahtumaan automaattisesti. Helppo toteuttaa tänä päivänä.
   

Jaa tämä sivu