1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys pöytäkoneen osto puuhissa!

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Kepsuli100 26.02.2016.

  1. Kepsuli100

    Kepsuli100 Newbie

    Liittynyt:
    09.02.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei mulle :D mitenköhän niiden asennus tapahtuu näin laajast?
     
  2.  
  3. Kepsuli100

    Kepsuli100 Newbie

    Liittynyt:
    09.02.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  4. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Tässä on Win7:n puhdas asennusohje: https://makee72.pp.fi/win7asennus.html

    Jos oma viestisi on viimeisenä, voi viestiä muokata viestilaatikon "Muokkaa" toiminolla, niin ei tule kirjoitettua oman viestin perään heti uutta viestiä.
     
  5. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,792
    Kiitokset:
    398
    Pisteet:
    93
    Menee samat osat,mutta tuskin on yhtä hyvä.Razerin nimi nostaa hintaa 25 euroa.............
    Edit.Tuohon koppaan ei saa dvd asemaa kiinni,jos semmoisen tarvii niin on ostettava ulkoinen.
    Edit 2.Lukasin tuossa pikaiseen yhden arvostelun,niin ei tuo koppa kovin huono ole mutta tuskin yltää r5 tasolle.
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2016
  6. Kepsuli100

    Kepsuli100 Newbie

    Liittynyt:
    09.02.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    r5? Mikä? Ja taas se razerin "haukkuminen" alko :DD Ja se vietin muokkaus, hyvä tietää:) mutta windows7 ei nappaa :/ saako 10 jostain :) ?
     
  7. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,792
    Kiitokset:
    398
    Pisteet:
    93
    Mitään ole haukkunut,totesin vaan faktat että hinta nousee 25 euroa pelkällä nimellä.
     
    Mikkezee kiitti tästä.
  8. Mikkezee

    Mikkezee Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2011
    Viestejä:
    201
    Kiitokset:
    42
    Pisteet:
    38
    Pystyt päivittää windows kymppii seiskasta ilmaseks.
     
  9. Kepsuli100

    Kepsuli100 Newbie

    Liittynyt:
    09.02.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    pystyykö ne jimmsin miehet asentamaan windowsin :D ?
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Kepsuli100 kiitti tästä.
  11. Kepsuli100

    Kepsuli100 Newbie

    Liittynyt:
    09.02.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  12. Mikkezee

    Mikkezee Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2011
    Viestejä:
    201
    Kiitokset:
    42
    Pisteet:
    38
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    @lasse3519, jos ei ole muuta sanottavaa kysyjän asiaan, mitä parissa edellisessä viestissäsi oli, voit jättää kokonaan sanomatta.
    Älä kirjoita heti oman viestin perään uuttaa viestiä, vaan käytä viestilaatikon "muokkaa" toimintoa.

    edit: poisti viestit, josta huomautin.
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2016
    Kepsuli100 ja Latekuu kiittävät tästä.
  14. Kepsuli100

    Kepsuli100 Newbie

    Liittynyt:
    09.02.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mikäköhän mahtaa olla fps tolle koneella, esim cs go:ssa?
     
  15. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,792
    Kiitokset:
    398
    Pisteet:
    93
    Googletappa cs:go ja r9 390 niin näet minkälaista fps pukkaa,mulla ei harmainta hajua.
     

Jaa tämä sivu