1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pöytäkoneen langaton netti pätkii

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Hpmsc 20.05.2015.

 1. Hpmsc

  Hpmsc Newbie

  Liittynyt:
  20.05.2015
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Ongelmana on langattoman netin pätkiminen säännöllisen epäsäännöllisesti. Elikkä käytössä on 4G yhteys ja jaan yhteyden tabletin kautta langattomasti pöytäkoneelle. Tähän mennessä toiminut 3 kk ilman ongelmia, mutta nyt yhtäkkiä alkoi pätkimään. Välillä pätkii noin minuutin välein ja välillä saattaa mennä tuntejakin. Välillä yhdistää automaattisesti uudelleen ja välillä ei. Tätä lystiä on jatkunut nyt viikon verran. Tabletilla pääsee suoraan nettiin, tosin aika pitkään latailee välillä. Olen testannut yhteyden jakamista samsungin puhelimeen ja vaikutti siinä toimivan. Mitään muutoksia kokoonpanoon en ole tehnyt. Jotain automaattisia päivityksiä on voinut molempiin laitteisiin tulla. Operaattorin mukaan yhteydet on kunnossa eikä vastaavasta ongelmasta ole heillä tietoa.

  Tabletti on samsung galaxy tab 4. Pöytäkone on 7 vuotta vanha HP m9062.sc ja ilmeisesti verkkokorttina on integroitu nvidia nforce networking controller. Kun yhteyttä tarkastelee langattoman verkkoyhteyden tilaikkunasta, näkyy että ipv6 yhteys on rajoitettu? Edelleen verkkoyhteyden tiedoissa, kuvauksessa lukee että usb wireless 802.11 b/g adaptor? Mitähän tuo nyt meinaa, eikö tuo viittaa langattomaan usbiin? Mitään ylimääräsiä usbi laitteita ei ole, paitsi alkuperäinen näppäimistö sekä langaton tarvike hiiri ja sekin ollut käytössä jo vuosia. Sekottaako tämä kone nyt jostain syystä välillä tuon usbin ja nettiyhteyden vai olenko nyt ihan metässä tuon ajatuksen kanssa? Vai liekkö verkkokortti tiensä päässä? Olen kokeillut päivittää verkkosovittimia, mutta ovat kuulema koneen mukaan ajantasalla.

  Googlea olen selannut vaikka kuinka paljon, mutta vastaavaa onglemaa ei löytynyt sieltä eikä oikein täältäkään foorumilta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2015
 2.  
 3. cfloessell

  cfloessell Member

  Liittynyt:
  01.11.2012
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moikka Katso Ensin Laitehallinassa hakemistopuusta 802.11 b/g wireless USB adapter card
  Virranhallinta salliwindowsin sammuttaa tämälaite ruksi pois laatikosta jos pätkiminen jatkuu vielä joku muu on syynä katso ensin tämä Paina windows lippua näppäimistöltä aukeavasta taulusta oikeassa alhaalla suorita klikkaa ja liitä tämä
  devmgmt.msc nyt aukeavassa hakemisto puussa USB kortti siitä virran hallinta ruksi pois se on oletuksena virran säästämisen takia laitettu sammumaan korttisi on windowsille USB kortti vaikka vaikka se ei semmonen tavallinen olekkaan
   
 4. Hpmsc

  Hpmsc Newbie

  Liittynyt:
  20.05.2015
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Joo, tuon ruksin otin pois jo aiemmin, ei vaikutusta.. Eli tämä usb wireless 802.11 b/g adaptor on siis kuitenkin verkkokortti, hyvä tietää.
   

Jaa tämä sivu